Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Tak Rela Jauh Dengan Suami, Laudya Cynthia Bella Sedia Pindah Malaysia?

27-9-2017 10:46 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 5123| Komen: 53

Semakin berseri-seri nampaknya Laudya Cynthia Bella yang berasal dari negara seberang ini.

Sejak mendirikan rumah tangga dengan Engku Emran, nampaknya pelakon ini kerap berulang alik dari Indonesia ke Malaysia.

Tengok sahaja perkembangannya melalui Instagram, banyak masanya diluangkan bersama suami dan pelbagai aktiviti seni di sini. 

Foto: IG Laudya Cynthia Bella
Ada khabar angin yang mengatakan mungkin aktres filem Surga Yang Tak Dirindukan 2 itu bakal berpindah terus ke negara ini.

Ia dikuatkan lagi apbila Bella sekarang ini dilantik menjadi juri jemputan mingguan untuk rancangan pencarian bakat cilik Islamik, Ceria i-Star 2017.

Foto: IG Laudya Cynthia Bella
Sudah pasti kehadirannya diperlukan dalam tempoh yang lama di Malaysia kan?

Tambahan pula menurut Astro Awani, Melly Goeslow yang merupakan sahabat rapat Bella juga pernah memberikan bayangan tentang penghijrahan Bella itu.

Foto: IG Laudya Cynthia Bella
Mungkin terlibat dalam rancangan Ceria i-Star 2017 ini merupakan langkah pertama Bella untuk mengembangkan bakatnya di sini?

Lagi pula siapa yang sanggup berjauhan dengan suami kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 53
Komen

Previous : Chrissy Teigen Tak Mungkin Ceraikan John Legend Kerana...

Next       : Siapa Lelaki Yang Mirip Michael Jackson Ni?

Komen Terbaru

Quote @pplegreen 11-10-2017 01:38 PM
Ingat nak ikut macam si bunga tu laki yg pindah ke indon.
Bella ni yg business makanan makuta bandung tu dia punyer ker?

Lain-lain Komen

Quote sh00 27-9-2017 10:53 AM
suka style hijab sheols..sama mcm erin malek..nampak kemas je..
Quote winana 27-9-2017 10:58 AM
Cantik gilos! Tak terpk dek otak cantik dia tu!! Stress mak
Quote winana 27-9-2017 10:58 AM
Cantik gilos! Tak terpk dek otak cantik dia tu!! Stress mak
Quote winana 27-9-2017 10:58 AM
Cantik gilos! Tak terpk dek otak cantik dia tu!! Stress mak
Quote winana 27-9-2017 10:58 AM
Cantik gilos! Tak terpk dek otak cantik dia tu!! Stress mak
Quote winana 27-9-2017 10:58 AM
Cantik gilos! Tak terpk dek otak cantik dia tu!! Stress mak
Quote winana 27-9-2017 10:58 AM
Cantik gilos! Tak terpk dek otak cantik dia tu!! Stress mak
Quote winana 27-9-2017 10:58 AM
Cantik gilos! Tak terpk dek otak cantik dia tu!! Stress mak
Quote arffa 27-9-2017 11:23 AM
cantik sangat sampai pos berulang kali ye dak.
Quote qistiena 27-9-2017 11:26 AM
tgh bahagia....
Quote abangadek 27-9-2017 11:28 AM
tak la cantik sgt pun.. biasa2 jah..ramai ja kt mesia ni cecantik.. takyah la hang taip cantik tak sampai dek akai tu sepuluh kali
Quote AbukRokok 27-9-2017 11:40 AM
Malon + 1   Indon -1
Quote manehnya 27-9-2017 11:45 AM
winana replied at 27-9-2017 10:58 AM
Cantik gilos! Tak terpk dek otak cantik dia tu!! Stress mak

stress sgt la tu, smpai berapa kali kau post
Quote makbudakcomel 27-9-2017 12:11 PM
pic last biasa sgt mukanya kalau tak mekap org tak tau dia retis
Quote merrissa 27-9-2017 01:36 PM
harap x menjadi mangsa z zaidi yg seterusnya
Quote idakamaruddin 27-9-2017 01:44 PM
natural beauty

tapi cantik la nk compare bibik indon dtg msia ni

Quote BebeQ 27-9-2017 02:02 PM
Ig beliau laki bini punya ruangan komen i suka baca. Semuanya team indon jah membebel situ.
Quote nadie90 27-9-2017 02:34 PM
Lawa LCB nie...pemakaian dia pun nmpk sopan...xketat n cntik
Quote L_Z 27-9-2017 02:36 PM
Edited by L_Z at 27-9-2017 02:38 PM

Cantik jauh beza langit ke 7 dgn kerak lautan dalam bella vs @trisnalovezul  

Lihat semua komen(53)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049761s Gzip On
To Top