Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

'Konvoi Maut', Badan Putus Dua

23-9-2017 11:28 AM |Dilihat:6185| Komen: 112
Ngeri! Sebuah kemalangan menyebabkan seorang pemandu, N Ananthan, 27, dari Shah Alam maut selepas tubuhnya terputus dua dari paras pinggang ke bawah, selain putus kaki kiri, lapor BH Online.



Kejadian berlaku di Kilometer 20, Lebuh Raya Seremban-Port Dickson, arah Port Dickson berhampiran Lukut, Port Dickson pada jam 4.45 petang semalam.

Menurut Ketua Polis Daerah Port Dickson, Superintendan Zainudin Ahmad, mangsa dipercayai gagal mengawal kenderaan sebelum melanggar pembahagi jalan. 



"Kemalangan turut menyebabkan mangsa yang memandu di lorong kanan, tercampak keluar ke atas jalan," katanya.

Difahamkan, N Ananthan yang memandu berseorangan, berkonvoi bersama sembilan kereta lain untuk bercuti ke daerah berkenaan.


Foto: BH Online

Mayat dihantar ke Hospital Port Dickson untuk bedah siasat dan kes disiasat mengikut Seksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 112
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote EvieWanKenobi 25-9-2017 06:20 PM
baru tau kewujudan dummy seat belt clip tu..

Lain-lain Komen

Quote Pink_Purple 23-9-2017 05:59 AM
ngerinya..

konvoi pun bawa lelaju ke..

ke pakat race
Quote drivethru 23-9-2017 06:40 AM
Bulan lepas first time staff aku buat konvoi ke cameron highland. Tapi kat highway, masing2 bawak laju nak tunjuk lagak masing2. Ade yg bawak slow, mmg tertinggal belakang. Pastu dah x tahu nak berkumpul kat mane. Bodoh sangat...
Quote Pink_Purple 23-9-2017 06:51 AM
drivethru replied at 23-9-2017 06:40 AM
Bulan lepas first time staff aku buat konvoi ke cameron highland. Tapi kat highway, masing2 bawak la ...

kalau gitu bkn konvoila namanya
Quote Aera 23-9-2017 06:51 AM
Uish gerunnya...
Quote tupaiterbang 23-9-2017 06:53 AM
peria bwk kete satu mcm punya celaka mmg selayaknya
Quote drivethru 23-9-2017 06:59 AM
Pink_Purple replied at 23-9-2017 06:51 AM
kalau gitu bkn konvoila namanya

Aku gelak kan ajer.....

Quote edee_91 23-9-2017 07:10 AM
tupaiterbang replied at 23-9-2017 06:53 AM
peria bwk kete satu mcm punya celaka mmg selayaknya

walaupun aku benci racism, tapi tang ni aku setuju. habis calar kemek kereta aku ni pun disebabkan kaum nan celaka tulah. banyak sangat makan rempah kot tu yang otak dah tak boleh pikir.
Quote tupaiterbang 23-9-2017 07:32 AM
edee_91 replied at 23-9-2017 07:10 AM
walaupun aku benci racism, tapi tang ni aku setuju.  habis calar kemek kereta aku ni pun disebab ...

haah setuju saya setuju sis, bukan nak bersikap rasis tp bab bawak kereta mmg kaum ni no exception. kawan saya berbangsa sama pun akui.

Quote sarahmirza 23-9-2017 07:35 AM
Tak pakai seat belt ke sampai tercampak?
Tak boleh hadam I, benda senang pun disusahkan.
Pakai je la seat belt tu.
Sama juga dengan signal, susah sangat ke?

Apapun takziah la.
Semoga tenang di sana.
Quote ultra78 23-9-2017 07:36 AM
tupaiterbang replied at 23-9-2017 06:53 AM
peria bwk kete satu mcm punya celaka mmg selayaknya

Peria? ..........
Quote edee_91 23-9-2017 07:37 AM


macam pakai dummy seatbelt je?
Quote tupaiterbang 23-9-2017 07:43 AM
edee_91 replied at 23-9-2017 07:37 AM
macam pakai dummy seatbelt je?

mmg selayaknya dia dibahagikan kepada dua gitu
Quote CrowneGlory 23-9-2017 07:43 AM
Kurang satu Bangang dijalan raya...bagusla mampos
Quote aHoi83 23-9-2017 07:52 AM
Geng ramai2 dijalan raya pastinya buat perangai peria. Cashla
Quote shernazz 23-9-2017 07:57 AM
alhamdulillah...
aku baru je lepas gaduh dgn paria mcm ni beberapa hari lepas..dia yang bawak cm orang gila...dia plak yang sumpah seranah aku..jilaka btol..siap doa anak aku mati...
so aku doakan dia mati putus dua begini laj nnt
Quote underground 23-9-2017 08:19 AM
peria dapat kereta dia akan parking tengah jalan sebab nak beli condom kat 7e. ikut suka hati dia la nak parking kat mana. jalan tu bapak dia. stereo full volume. handphone kat telinga, cakap kuat2.

laju jangan cakap, meter tu pusing 2 kali kot. so mendapat la, kurang 1 spesies.
Quote helicornia 23-9-2017 08:20 AM
ngantuk kot..hiway pd ni mmg ngantuk klu sorg2 sbb kete tk byk sgt,pastu lurus n kiri2 kanan jln kosong tkde view
Quote AbukRokok 23-9-2017 08:47 AM
mesti acah acah haibat ni.. bawak lancer di highway sunyi.... mendapatlah
Quote Pink_Purple 23-9-2017 08:49 AM
pakai dummy  seatbelt????

ko tipu seatbelt, akhirnya seatbelt tipu ko,

airbag terbuka, ko terpelanting..

sesuaila dengan cakap belit2 mereka..

Lihat semua komen(112)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092532s Gzip On
To Top