Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lelaki Sakit Mental Penggal Bayi, Bawa Kepalanya Di Jalanan

21-9-2017 02:29 PM |Dilihat:3126| Komen: 43
Baru sahaja dibebaskan dari hospital sakit mental, seorang lelaki bertindak kejam dengan membunuh seorang bayi berusia 18 bulan pula.

Mikhail Elinsky, 42 memenggal kanak-kanak tersebut sebelum membawa kepalanya ke jalan raya.

Foto: Mirror
Mirror melaporkan, Elinsky menyerang kanak-kanak malang itu di rumahnya di Rusia. Ibu kanak-kanak tersebut yang juga merupakan anak saudara kepada Elinsky turut ditikam.

Suspek ditembak mati oleh polis di jalanan kerana enggan menyerahkan diri.


Sementara itu, ibu mangsa kini sedang meratapi kehilangan anak perempuannya. 

Kami mahu keluar rumah ketika itu dan anak saya diletakkan di atas kereta sorong. Dia kemudiannya menarik anak saya dan membawanya ke dapur.

Dia telah menutup pintu dan mula memotong anak saya. Saya cuba menghalang tetapi telah ditikam di perut, kata wanita terbabit.

Foto: Mirror
Sebelum ini, Elinsky telah disahkan menghidap penyakit schizophrenia selepas membunuh seorang wanita enam tahun lalu. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 43
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote sayawifenikmie 24-9-2017 05:22 PM
Suchi replied at 21-9-2017 11:13 PM
Dibebaskn dr mana? Jail ke hospital?
Cepat juga bebas ye.. umah dia dekat ngn surau al ikhlas ke? ...



tak silap dari hospital ... mula2 kena jail .. masa bicara loyer minta buat test mental ..... tak silapnya hantar hospital kot .. now dah bebas ... diberi pengampunan katanya ....  tapi itu lah ..  not that area .... very  near to my house  .. so far tak pernah terserempak lagi ... Insyaallah .. kalau dia ikut nasihat doktor ... dia OK .. sama2 kita doa kan (walau dalam hati cuak jugak).

Lain-lain Komen

Quote MRX 21-9-2017 02:32 PM
Siannya baby tu....
Quote moonbug 21-9-2017 02:36 PM
Dia mental and ada history bunuh org. Patutnya kena pemantauan ketat and makan ubat. Lupa makan ubat ke ni? RIP little one
Quote chinta89 21-9-2017 02:39 PM
nangis aku baca
Quote bel146 21-9-2017 02:44 PM
schizo ni mmg bahaya...
Quote exclusive_vvip 21-9-2017 02:47 PM
Kesiannya kat baby n mak baby tu...kes tak mkn ubat la ni...pesakit mental ramai yg degil tak nak mkn ubat...sekejap je makan..pastu diorg rasa diorg ok, mula la buat perangai taknak makan ubat...btw, dlm artikel kata suspek kene tembak mati..nampak cam x mati je..
Quote exclusive_vvip 21-9-2017 02:52 PM
Oh ok..i dah search berita versi omputih...suspek mati kat hospital...
Quote Bujat 21-9-2017 02:53 PM
Kesian baby
Quote paz 21-9-2017 02:58 PM
Aduh, history dia dasyat sangat. Mesti doctor yang recommend dia di lepaskan menyesal.
Quote rosa_canina 21-9-2017 02:59 PM
kesiannye baby  

kenapalah bebaskan pesakit schizo ni

depa ni kdg2 mmg nmpk mcm dh ok

tp jiwa depa blum tentu dah ok sepenuhnye  

Quote insulin 21-9-2017 03:00 PM
Takziah. Kasihan baby tu.
Quote gujiwa 21-9-2017 03:02 PM
exclusive_vvip replied at 21-9-2017 02:47 PM
Kesiannya kat baby n mak baby tu...kes tak mkn ubat la ni...pesakit mental ramai yg degil tak nak mk ...

kalau nk harap dia sendiri mmg tak boleh.. kena ada skongan org lain juga..



Quote exclusive_vvip 21-9-2017 03:08 PM
gujiwa replied at 21-9-2017 03:02 PM
kalau nk harap dia sendiri mmg tak boleh.. kena ada skongan org lain juga..

haah btol tu...tapi kekadang mungkin org lain tak larat kot nak suruh selalu...kang diorg mengamuk2 kalu disuruh...the best way, kalu yg tahap sakit mental kronik ni, takyah di release langsung lah dari hospital...
Quote sayawifenikmie 21-9-2017 03:12 PM

oh myyy  ..... kesainnay baby.

my nebor pun dah dibebaskan dan diberi pengampunan ... dah balik kepada keluarga ... saya hanya mampu mendoakan semoga dia sudah betul2 sihat  ....tidak membahayakan keluarga beliau lagi ... dan kami khariah menerima beliyau seadanya beliyau .... emmberi sokongan yg sepatutnya ...  beliyau pun seorang yang baik ...

actually ... pesakit schizo atau sekelas dengannya ini .. boleh sihat dan hidup seperti biasa .. kalau dia mengikit nasihat doktor dengan ambil ubat dan rawatan sepatutnya .. ada sokongand ari ahli keluarga dan kejiranan.
Quote nadihazza 21-9-2017 03:19 PM
sepatot nya org yg sakit mental ni tak harus di lepas kan..sbb percent utk mereka mengila amat lah tinggi...
Quote mommymonster82 21-9-2017 03:23 PM
Depress bc berita gini..
Allah..moga di syurgala tempat mu nak..
Quote abangadek 21-9-2017 03:26 PM
elok lah mati, kalau hidup pun membunuh org ja kejanya
Quote Buritan 21-9-2017 03:34 PM
mommymonster82 replied at 21-9-2017 03:23 PM
Depress bc berita gini..
Allah..moga di syurgala tempat mu nak..

Cikgu ramai depress sis.. cuma msyrkt saje anggap kije cokgu sonang..
Quote afie_m 21-9-2017 03:47 PM
keciannya ...huhuhuhu
Quote babyLON. 21-9-2017 03:58 PM
kesiannya baby..takziah.. bagus lah si mental ni dah mati drpd hidup membunuh ja

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091890s Gzip On
To Top