Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Macam Harimau Bintang Salji! - Netizen Kutuk Gaun Priyanka Chopra

20-9-2017 02:06 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 2381| Komen: 19

Lagi kisah ketika Anugerah Emmy baru-baru ini. Selain Nicole Kidman yang mencuri perhatian dengan mencium pelakon lelaki lain di depan suaminya, Priyanka Chopra turut jadi bualan netizen.

Pelakon terkenal Bollywood itu nampaknya kurang menyerlah dari segi pakaian di karpet merah Anugerah Emmy. 

Ini kerana netizen menganggap dan menyamakan gaun yang digayakan itu seperti harimau bintang salji.

"Dengarnya ada harimau bintang salji di Los Angeles," tulis seorang netizen di Twitter. 

Mungkin ia hanyalah satu daripada beribu komen yang terdapat di laman sosial, namun selepas itu ramai pula yang bersetuju dengan pendapat itu.


Melucukan juga ada yang mengatakan gaun labu Priyanka sehingga menyapu lantai seakan mempromosikan 'Swach Bharat Abhiyaan' iaitu kempen pemuliharaan kebersihan di India. 

Pun begitu, para peminat ratu ini tetap memuji penampilannya yang dikatakan sebagai 'meletup' dan hebat.

Adakah anda bersetuju dengan pendapat netizen ini? - CARI 





Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 19
Komen

Previous : Setahun Tak Nampak Bersama, Rihanna & Katy Perry Putus Kawan Ke?

Next       : Selipar Bertumit Tinggi Rekaan Rihanna, Tengok Sendiri Pelik Ke Tak!

Komen Terbaru

Quote mieymiey 21-9-2017 06:56 AM
Kalau takyah ada salji yang meleret tu pun, iols rasa cantik.

Lain-lain Komen

Quote LadyDiddy 20-9-2017 02:08 PM
Betul la tu macam harimau bintang salji
Quote rainbowrainz 20-9-2017 02:18 PM
huhuhuhuhuhuhuhuhu..
Quote Andyscenes 20-9-2017 02:19 PM
Nmpk muka india dia
Quote Nenasketum 20-9-2017 02:19 PM
Oh tidak... muka puteh leher hitam. Macam hijabis kat sini pulak
Quote moonbug 20-9-2017 02:35 PM
Tebalnya makeup, nampak leher hitam pulak
Quote sue_liah 20-9-2017 03:09 PM
wlapun bajunya x menarik

ala2 baju kurung moden sopan gitu

tp body sheols meletop dr pandangan sisi
Quote idakamaruddin 20-9-2017 03:45 PM
alaaa sopannyee

mcm pakai baju kurung moden je


Quote rospinki 20-9-2017 03:55 PM
aduiiii..ni pesen kak melah caj 35inget  je upah jahit baju kurung moden
Quote dekmieDandy 20-9-2017 04:10 PM
macam baju kurung Che Ta je
Quote abangadek 20-9-2017 04:33 PM
yenna ngan liplap2 xleh nak dipisahkan
Quote nut.legacy 20-9-2017 04:35 PM
tp ok la sopan xde la teruk sgt
Quote nadie90 20-9-2017 04:48 PM
Sopan ceq tgk
Quote fishcracker 20-9-2017 04:56 PM
MUA sheol lupa buh pondesen kat leher sheol
Quote -electrifying- 20-9-2017 05:06 PM
mgkin dia kena dedahkan aset2 dia baru la mnyerlah gtewww
Quote pia250110 20-9-2017 05:08 PM
kalau buang lengan tuh..nampk ok siket..ni nampak cam nak g kenduri je..hehhe
Quote Konahhh 20-9-2017 05:37 PM
Kat india kemain sexayyy, tapi pergi Emmy Award pakai baju litup kemain {:question
Quote nisako 20-9-2017 08:13 PM
sopannye bj dia....,
Quote missDollie 20-9-2017 10:22 PM
Macam baju raya kat sini je..
Quote mieymiey 21-9-2017 06:56 AM
Kalau takyah ada salji yang meleret tu pun, iols rasa cantik.

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047964s Gzip On
To Top