Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Fathia Latiff, Jangan Sia-siakan Pesonamu Dengan Kontroversi Murahan!

20-9-2017 12:16 PM |Dilihat: 6772| Komen: 63


Aku seronok membaca dalam laman sosial yang dimuat naik pengarah Michael Ang yang terkenal dengan mulut lepas tanpa filter,  setiap kali menyuarakan pendapatnya dalam isu berkaitan dengan industri seni tanah air. Michael memberi pandangan terhadap video menari seorang yang mirip Fathia Latiff.

Aku ni taklah baik mana tapi tapi aku taklah rasa aku ni bodoh sangat nak menari menayangkan tet*k aku, walaupun tet*k aku cantik. Tak faham! Lepas tu berlakon tak nak pegang tangan. Lepas tu buat video tunjuk tet*k, gila ke ape diaorang ni semua?.

Selebriti sensasi inilah yang aku hendak cubit sikit! Fathia Latiff, pemenang Anugerah Bintang Popular BH 2015, Pelakon Filem Wanita Popular dan Pelakon TV Popular. Sekali rembat sampai dua gelaran gitu!


Seawal kemunculannya, ramai yang beranggapan dialah pelakon wanita yang boleh`gesel kedudukan Erra Fazira, Primadona perfileman Malaysia! Apa istimewanya gadis berusia 30 tahun ini? 

Fathia memiliki pakej lengkap untuk bersinar sebagai bintang besar @primadona@! Dia sangat jelita, seperti  pelakon Bollywood. Bertubuh sempurna dan terletak. Kualiti  istimewa, masih muda dan terpelajar.

Kali pertama kami berkerjasama sewaktu dia muncul di studio Karangkraf untuk sesi fotografi cover majalah Pesona Pengantin (2010), ketika itu dia masih merangkak mencari peluang.    
                                                      
Wow she is gorgeous!, itu komen pertama aku selepas melihat Fathia.

Anak sulung dari tiga bersaudara ini, cuma tersengeh sengih saja. Bersopan santun dan penuh hormat. Perkenalan dalam tempoh hampir empat jam itu menyakinkan aku bahawa inilah material perfileman terbaik Malaysia yang pernah kujumpai bukan kerana glamor tapi kualiti yang dimilikinya. Aku yakin, dia bakal menjadi `sesuatu dalam bidang seni.


Kami pernah muncul dalam sesi ditemubual dalam program HIP TV dalam segmen artis baru paling `bernilai. Aku mengagumi gadis ini

Alhamdulilah, rezekinya dalam industri perfileman terus mencurah-curah. Peminat dikejutkan apabila Fathia mengumumkan bertunang dengan pelakon kacak Aiman Hakim Redza.  

Berita putus kasih dengan Aiman mencetuskan satu lagi sensasi dalam kehidupan peribadi gadis ini. Walaupun tidak berterus terang punca terlerainya ikatan itu, tapi ruang gosip mula mendedahkan Fathia sudah ada teman baru yang sudah dikenali sejak enam tahun lalu. Pemuda  bertubuh sado yang dikenali sebagai ` A. Fathia sendiri yang muat naik foto mereka sedang makan malam. Benarkah mereka sedang merancang hendak mendirikan rumahtangga?

Percintaan Fathia dan pemuda itu telah pun berakhir. Kasihan, tak sempat menaiki jinjang pelamin. Kenapa? Itu bukan urusan kita!

Foto: Carian internet
Akhirnya, Fathia Latif sendiri mengaku dirinya dalam video Bigo Live kepunyaan seorang pelakon baru yang  tak terkenal kini tersebar. Tindakan beraninya itu seharusnya mendapat pujian, berani buat berani tanggung. 

Secara peribadi aku sangat minat Fathia selain daripada Fazura. Keduanya memang hot! Tapi dari segi mendalami watak depan kamera, Fathia masih memerlukan waktu untuk menjadi yang terbaik. 

Sedikit nasihat untuk pelakon, duta produk dan penyanyi ini, masa remaja dan glamor memang menyeronokkan tapi gunakan pemikiran yang matang dan rasional  ketika melibatkan  diri dalam aktiviti sosial. Berpesta dan berfoya-foya boleh saja tapi jangan sampai jadi poyo!

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Reply: 63
Komen

Komen Terbaru

Quote Khirji 3-10-2017 04:10 AM
Saya mencari Kumpulan wanita sekitar 25 hingga 35 tahun yg hobi pergi karaoke

Lain-lain Komen

Quote skinsandstars 20-9-2017 12:31 PM
Bila masa aiman ngan Fathia petang bertunang? Ke I yang tertinggal spaceship?
Quote bukan_ustazah 20-9-2017 12:35 PM
Jap Fathia ni memang sangkut lelaki huruf "A" je ke?

Nampaknye FL telah mencaras hajah benang paling banyak
Quote mieymiey 20-9-2017 12:36 PM
Dah sampai tahap bertunang ker Tekya dengan Eman? Atau depa bertunang sesenyap?
Quote JerryJemima 20-9-2017 12:47 PM
Thread psl apa ni? Perasaan 'author' trhadap fatiya? Apa gosipnya?
Tolong mergekan masuk mana2 thread fatiya latif yg berlambak dlm board gossip ni
Quote liyanur 20-9-2017 12:49 PM
Byk betul benang pasal FL ni..dah x tau nak masuk baca yg mana..
x bole merge ke...
Quote Budakmomok 20-9-2017 12:52 PM
betulla kata richie rachman. mmg "sesuatu" fatiya ni. Yang pasti 1 dunia tengok breast ko
Quote apedehal 20-9-2017 12:56 PM
bukan_ustazah replied at 20-9-2017 12:35 PM
Jap Fathia ni memang sangkut lelaki huruf "A" je ke?

Nampaknye FL telah mencaras hajah benang pa ...

patiya ni mmg wild sejak dr muda pun lah..apapun sheol mmg lg lawa dr neelopak bertiang2 wpun perangai huduh..so hakak approve je benang patiya lg banyak dr lopak
Quote mommymonster82 20-9-2017 12:57 PM
Ok bam richie..this time i agree with u..{:love
Quote Nenasketum 20-9-2017 01:04 PM
Otak penuh angin, menipu pulak tu. Pi singgah stesen minyak kasik isi angin. Dah tua tak lawa nanti kena penyepak ngan lelaki.
Quote wana89 20-9-2017 01:07 PM
bukan_ustazah replied at 20-9-2017 12:35 PM
Jap Fathia ni memang sangkut lelaki huruf "A" je ke?

Nampaknye FL telah mencaras hajah benang pa ...

Benang kak ya semua hot pulak tu.. tak sesia follower ig 3jota
Quote bukan_ustazah 20-9-2017 01:07 PM
apedehal replied at 20-9-2017 12:56 PM
patiya ni mmg wild sejak dr muda pun lah..apapun sheol mmg lg lawa dr neelopak bertiang2 wpun pera ...

yap she is. sebab tu bila keluar issue ni pada i macam biasa jelah cuma tak sesuai image her now
Quote mizruncing 20-9-2017 02:13 PM
bru bace psl benang fathiya td
Quote eyesarrein 20-9-2017 02:23 PM
berapa ratus benanggg daaa
Quote tengah_bosan 20-9-2017 02:29 PM
mieymiey replied at 20-9-2017 12:36 PM
Dah sampai tahap bertunang ker Tekya dengan Eman? Atau depa bertunang sesenyap?

Tek ya ni kelakar
Quote mieymiey 20-9-2017 03:04 PM

Kakya dah tukar jadi Tekya
Quote blue^panther 20-9-2017 03:15 PM
Mohon merge jer dengan benang yg ada...
Quote helicornia 20-9-2017 03:50 PM
betul ke dia dh ngaku? bkn dia ckp dont fitnah me ke?
Quote WeAiNe 20-9-2017 03:56 PM
dia ni lah yg ada rumah kat ci tu ek video dalam bigo ke bingo nampak ketet
Quote -electrifying- 20-9-2017 03:57 PM
bukan_ustazah replied at 20-9-2017 12:35 PM
Jap Fathia ni memang sangkut lelaki huruf "A" je ke?

Nampaknye FL telah mencaras hajah benang pa ...

Iols nama huruf dpan pon A, adekah ini jodoh jua?
biarla iols bimbing dia... Semua manusia ade kesilapan nya

Lihat semua komen(63)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048083s Gzip On
To Top