Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Betullah, Nora Danish Dah Hamil 3 Bulan Rupanya!

19-9-2017 09:53 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 20684| Komen: 342

Puas berteka-teki mengenai kehamilan Nora Danish, 35, akhirnya terjawab jua apabila pelakon itu sendiri mengesahkan dirinya hamil tiga bulan.


Foto: BH Online

"Saya gembira dengan berita ini, suami lagilah bertambah teruja. Cuma pada peringkat awal dan atas nasihat doktor, saya tidak boleh terburu-buru.

"Pada usia saya sekarang, apa saja boleh terjadi. Saya kena lebih berhati-hati dan atas nasihat doktor serta suami, kerja seni terpaksa diperlahankan.

"Tumpuan saya sekarang lebih kepada menjaga kandungan dalam perut ini," katanya kepada BH Online.

Terdahulu, suami Nora, Nedim Nazri meminta orang ramai memberi ruang sebelum mereka membuat apa-apa pengesahan berikutan spekulasi tercetus selepas netizen melihat foto Nora yang sedikit berisi dengan tanda baby bump.





Anak itu rezeki daripada Tuhan, siapa sahaja yang tak gembira dan teruja nak dapat anak, kan?

"Sekalipun saya dan suami sudah mempunyai pengalaman memiliki anak, keterujaan itu jadi berbeza. Malah, ini menjadi tanda cinta saya dan suami.

"Nampaknya impian Rayqal hendak ada adik akhirnya dipermudahkan. Sebelum ini pun, dialah yang begitu mahu saya berikan adik," ujar Nora.


Foto: IG Nora Danish

Tahniah Nora dan Nedim! Tak lama saja lagi Rayqal nak jadi abang tu. Mudahan-mudahan dapat anak perempuan kali ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 340
Komen

Previous : Persembahan Adira Terganggu Dek Masalah Rumah Tangga?

Next       : Sharnaaz Bengang Sangat Sampai Keluarkan Kenyataan Macam Tu

Komen Terbaru

Quote nura88 11-11-2017 02:41 AM
tahniah ND!

Lain-lain Komen

Quote syidasaleh 19-9-2017 09:57 AM
Tahmiah both.ned boleh kurang2kan perangai meroyan.
Quote anishmn 19-9-2017 09:58 AM

TT update kt umh neh je la..bp bnyk umah nk buat....pening iolss....umh lg 1 pn TT yg bukk dlu kenss??

https://mforum.cari.com.my/forum ... &extra=page%3D1
Quote skinsandstars 19-9-2017 10:00 AM
Tahniah nd dan ned.
Quote juecy 19-9-2017 10:03 AM
Tahniah both of U
Quote Konahhh 19-9-2017 10:03 AM
Tahniah noned!
Quote samasam90 19-9-2017 10:07 AM
tahniah la yer dapat anak. patutlah gemuk eh kelihtan berisi
Quote namieamuro 19-9-2017 10:08 AM
tahniah nowa..iols igt lame dh pregnen sejak iols bace edisi kalkulator tu..dgn konpidennye rmi soksek psl kalkulator mase tu..moge dipermudahkan pregnancy kalini..
Quote siti_kus 19-9-2017 10:11 AM
tahniah..
Quote LDP 19-9-2017 10:12 AM
congrats nowa..
Quote Minami2013 19-9-2017 10:16 AM
Moga dipermudahkan nora.. patut nmpak kusam je.. morning sickness ke.. dan nampak berisi... alhamdulillah..
Quote gadis_mateen 19-9-2017 10:20 AM
tahniah noned!

jaga kandungan baik2.

utk bungned bykkan mengaji hentikan mengeji!
Quote K_Lily 19-9-2017 10:22 AM
tahniah... moga-moga dapat gegel kali ni..
Quote kakasotong 19-9-2017 10:22 AM
Tahniah nenonenonenoneno

Moga tercapai hajat nowa nak anak perempuan spt yg dicanang sejak sebelum kawen lg

Mohon nasihat toklaki supaya behave sikit perangai dia spjg pregnancy uols ni

Quote lotionmilo 19-9-2017 10:25 AM
kakasotong replied at 19-9-2017 10:22 AM
Tahniah nenonenonenoneno

Moga tercapai hajat nowa nak anak perempuan spt yg dicanang sejak  ...

Napa toklaki dia kaka??
Quote kokocrunch 19-9-2017 10:26 AM
tahniah Nora
Quote rinarif 19-9-2017 10:26 AM
Tahniah, semoga semuanya dipermudahkan dan dpt anak yg comel.
Quote annabellaruz2 19-9-2017 10:26 AM
Tahniah!
Jaga baby, jaga pekerti laki bini.
Quote mixed 19-9-2017 10:27 AM
namieamuro replied at 19-9-2017 10:08 AM
tahniah nowa..iols igt lame dh pregnen sejak iols bace edisi kalkulator tu..dgn konpidennye rmi soks ...

org yg buat edisi kalkulkator dh terkena cash atas diri seniri noksakan menfitnah lupa nk jahit pepek seniri sampai tumbuh benih

skg dh hilang dr radar atau dh guna MN  



dh lama pasan IG story ned slu kesian my wife x sihat
rupanya preggy

taniah #nenoni
Quote LadyDiddy 19-9-2017 10:30 AM
Alhamdulillah tahniah neno!
Jaga diri baik2. Mesti Qal tak sabar nak dapat adik. Cant wait to see the baby

Lihat semua komen(342)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067565s Gzip On
To Top