Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Penonton Terkejut Nicole Kidman Cium Alexander Skarsgard Depan Suami!

18-9-2017 03:14 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 5820| Komen: 43

Penonton pada acara Emmy Awards baru-baru ini dikejutkan dengan cumbuan panas daripada pelakon hebat Nicole Kidman, namun bukan dengan suaminya Keith Urban. 

Sebaliknya Kidman dilihat mencium bibir aktor Alexander Skarsgard bukan sahaja di depan khalayak ramai, malah di hadapan suaminya sendiri. 

Apa sudah jadi? Sebenarnya pelakon dari Australia itu mahu menghargai momen indah bersama Skarsgard yang memenangi trofi Pelakon Pembantu Terbaik (Dalam Siri Khas atau Filem televisyen).


Pelakon lelaki itu memegang watak sebagai suami Kidman dalam siri Big Little Lies, nyata mempunyai hubungan akrab antara keduanya. 

Namun, sudah pasti ia mengejutkan para penonton apatah lagi Keith Urban tidak menunjukkan reaksi cemburu pun, malah dia kelihatan tersenyum dan bertepuk tangan.

Berikut merupakan antara komen netizen yang melucukan!





Apa pula pendapat anda? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 43
Komen

Previous : Selena Gomez Dedah Terima Pemindahan Buah Pinggang Daripada BFF Sendiri

Next       : Setahun Tak Nampak Bersama, Rihanna & Katy Perry Putus Kawan Ke?

Komen Terbaru

Quote Jeasabri 12-11-2017 03:05 PM
open sungguh keith urban tu yaaa

Lain-lain Komen

Quote raradhia 18-9-2017 03:20 PM
hahhhhhhhh?????????
Quote Bujat 18-9-2017 03:21 PM
Eh hello? Nama pun dh aktor aktress. Apa nak diherankan. Bercumbu dh mcm berjabat siap cium tangan bg ummah urbanista kokesenista khenn sis{:run
Quote greantea 18-9-2017 03:38 PM
Sama jek dia berlakon pon ada adegan cium2. Laki dia tgk jugak.
Quote shanshero 18-9-2017 03:44 PM
orang yang amalkan budaya bercium ni
aku agak mulut dia sentiasa wangi. tak
pun konfident wangi tapi bau petai
Quote mizruncing 18-9-2017 04:03 PM
really ???
Quote nadie90 18-9-2017 04:16 PM
...mmg so open...lain la klu tgh shooting...nie dkt award ceremony...mmg sporting la KU...klu org biasa depan2 tu jgk kena penumbuk....
Quote crazecousa 18-9-2017 04:21 PM
boleh je kiss mulut asalkan tidak menaikkan nafsu syahwat
Quote MeghanK 18-9-2017 04:23 PM
citer big little lies ni sumpah best
Quote -electrifying- 18-9-2017 04:29 PM
hahaha... rilek ar, laki dia pon xde apa2
Quote sharlenetexas 18-9-2017 05:06 PM
shanshero replied at 18-9-2017 03:44 PM
orang yang amalkan budaya bercium ni
aku agak mulut dia sentiasa wangi. tak
pun konfident wangi ta ...

hahaha...
mulut kena sentiasa wangi
Quote barfi 18-9-2017 05:14 PM
Dah namanya pun kafir. Budaya barat..
Quote Mary_jane 18-9-2017 05:25 PM
Kissing gitu macam shake hand je kekdahnya. {:childlike
Quote kikiharris 18-9-2017 05:56 PM
kalau berlakon lebih dari tu pon ada
what's the diff tho??
Quote alieyrina 18-9-2017 06:36 PM
Alex skagad tu lakon cita apa ek seblum ni..mcm penah tenampak nama dia dlm muvi..n aku mcm suka muvi tu..yg aku x ingat jugak..
Quote cecari 18-9-2017 07:33 PM
-electrifying- replied at 18-9-2017 04:29 PM
hahaha... rilek ar, laki dia pon xde apa2

adakah hang ni salah seorang dayuss ??? bahlol

Quote nisako 18-9-2017 07:44 PM
what????.......
Quote Bujat 18-9-2017 07:56 PM
alieyrina replied at 18-9-2017 06:36 PM
Alex skagad tu lakon cita apa ek seblum ni..mcm penah tenampak nama dia dlm muvi..n aku mcm suka muv ...

Tarzan kah sis?
Quote Megikari 18-9-2017 08:26 PM
Mat saleh yg buat, aku tak heran sangat. Kat mesia ni lagi dasat... Bini boleh tayang peha dgn cleavage bagi lelaki lain ratah dgn mata depan laki sendiri. Laki pulak tengok bini menyeksi dgn bangganya. Sejenis spesies yg claim diri muslim pulak tu. So setakat nikol ni apadehal..
Quote cyclops_psycho 18-9-2017 08:50 PM
kikiharris replied at 18-9-2017 05:56 PM
kalau berlakon lebih dari tu pon ada
what's the diff tho??

Hai cik kiki...kat sini pun ada! Haha
Btw, dh tgk ke citer Big Little Lies ni? Ramai kata best.

Cc mod @dauswq

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049520s Gzip On
To Top