Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Sarat Dihimpit Kontroversi, Fathia Latif Tampil Menangis Live "Don't Fitnah Me.."

18-9-2017 11:24 AM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 29742| Komen: 446

Pelakon Fathia Latiff yang dihimpit kontroversi panas bila sebuah video mirip wajahnya tersebar, tampil menafikan hal itu dalam sebuah rakaman langsung di Instagram.

Dia nyata tampak begitu emosi dan menitiskan air matanya sambil berulang kali mengucapkan don't fitnah me... don't fitnah me.. (jangan fitnah saya). 

"I'm still learning about Islam, I’m still learning about god and I am being honest to you guys and don’t fitnah me. 

"It's not right to fitnah me. (Saya masih melajar mengenai Islam, saya masih belajar mengenai Tuhan dan saya bersikap jujur kepada anda semua dan jangan fitnah saya. Tak adil memfitnah saya),” katanya dalam video berdurasi 1.44 minit itu. 

Fathia juga berharap agar semua peminat mendoakannya dan tidak terus mengkritiknya.

Loading FB Post...

“Saya still learning and I hope you guys understand. I hope you guys pray for me and don’t fitnah me (saya masih belajar dan saya harap anda semua faham. Saya harap anda semua berdoa untuk saya dan jangan fitnah saya),” ujarnya. 

Nama Fathia terus panas selepas penyebaran video wanita miripnya yang menari seksi, dia turut digugurkan daripada drama Laluna kerana tidak berdisiplin. - CARI 

Foto: Carian internet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 446
Komen

Previous : Abang Naz Minta Maaf, Mahu Isu Keselamatan Tahfiz Diutamakan

Next       : Tayang Duit Berkepuk Dalam Video Klip Terbaharu, Datuk Vida Dikecam Netizen

Komen Terbaru

Quote bukan_ustazah 25-9-2017 11:52 AM

diva AA pun nak tumpang popular gak! naikkan nama dia yang sendu ituu

Lain-lain Komen

Quote tomaz 17-9-2017 11:15 PM
awat nick TT tekya?? hahaha
Quote samasam90 17-9-2017 11:16 PM
cliche. menangis, fitnah, taubat sambil bertudung..
Quote NurAlia14 17-9-2017 11:17 PM
Ko pnye nick lg kelakar hahah
Quote masdiana-ana 17-9-2017 11:18 PM
ko dah kenapa ...dah terang2 ko buka tudung..jangan play victim ..queen drama sangat fatiya..
Quote Incanto 17-9-2017 11:18 PM
You shadap lah
Makin bnyk bunyi
Makin orang benci

Quote alfarisi88 17-9-2017 11:19 PM
nk minta maaf  kat sape? baik la duk diam,  taubat,  minta ampun dr Allah swt.  lg ckp byk,  lg nmpak drama queen sgt
Quote kakasotong 17-9-2017 11:21 PM
Mohon tubuhkan 1 fc anti fatiya, meols nak register yach!!!!!
Quote Thanatus 17-9-2017 11:22 PM
Kat ig live tadi, dia tak mention langsung ke pasal lalok & goyang tetek? kiranya yg nii memang tak fitnah lahh?
Quote hanna88 17-9-2017 11:22 PM
Fatiya ni tau ke maksud fitnah tu ape..
Tak payah la cakap kene fitnah..
Quote tekya 17-9-2017 11:22 PM
tomaz replied at 17-9-2017 11:15 PM
awat nick TT tekya?? hahaha

for the glory of puns gitewh , memula sr je skali tgok org post vid ni kat thread lg satu terus dpt hidayah nk register kt porom neh .

Quote tomaz 17-9-2017 11:23 PM
kakasotong replied at 17-9-2017 11:21 PM
Mohon tubuhkan 1 fc anti fatiya, meols nak register yach!!!!!

Iolss follow rapat yach
Quote awexgaban7 17-9-2017 11:23 PM
Hekelehhhh minahhh ni.... acah2 sedih plak...
Quote CardiGans85 17-9-2017 11:25 PM
Fitnah apa tu sy x nk ckp la..sbb ramai je kt luar tu pakai mcmana style dia. Tp entah la..baik dia back off dr dunia hiburan ni dl.
Quote imanda 17-9-2017 11:25 PM
Ni tgh script reading teater ke hape..br nak blaja pakai tudung??? Skolah dulu kat london ke xpenah blaja pakai tdg??? Nak muntah!!!!
Quote bobok_berhabok 17-9-2017 11:25 PM
nick TT ni inspired by sangatt..


fitnah ape nye fathia oii .
Quote skinsandstars 17-9-2017 11:27 PM
Tiah, udah2 la tu.Jangan acah teraniaya sgt. Nanti org makin lama makin menyampah.
Quote zackry14 17-9-2017 11:28 PM
Drama queen of the year. B
Quote raradhia 17-9-2017 11:29 PM
nak join group ANTI, kehkeh
Quote sharlenetexas 17-9-2017 11:34 PM
berlakon je...

Lihat semua komen(446)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071876s Gzip On
To Top