Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Nakal Betul, Datuk Boy Iman Nak Kahwin Dengan Tasha Shila?

15-9-2017 04:29 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 8596| Komen: 78

Foto: IG Datuk Boy Iman 
Boleh tahan juga nakalnya bila Datuk Boy Iman kata dia nak kahwin lagi satu, dengan Tasha Shila pula tu.

Walaupun kontroversi demi kontroversi melanda, sempat lagi dia bergurau melalui Instagram baru-baru ini.

Gambarnya bersama Tasha Shila dengan kapsyen "Bersama TS (Tasha Shila), Geng lama. Insha-Allah jika ada jodoh kita kahwin" benar-benar menarik perhatian netizen.

Ramai yang terkejut, tapi nasib baik ayat bawahnya ada penjelasan yang diberi. "Eh2.. Kita berkerja sama2. Dalam filem “Blok 404” & teater “Kontena 404”.

Sebelum ini juga Tasha pernah memberitahu yang dia mahu berehat setahun dari bidang lakonan.

Selepas putus dengan bekas kekasihnya Han Wong, hatinya masih belum terbuka untuk menerima mana-mana lelaki lagi.

Nasib baik segalanya gurauan, kalau tak mungkin pasangan ini bakal mencetuskan fenomena dan pelbagai reaksi dari peminat.

Maklumlah, kedua-duanya memang panas dengan cerita-cerita negatif kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
6
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
4
Komen: 78
Komen

Previous : Anak Rizalman Pernah Belajar Di Pusat Tahfiz Yang Terbakar Itu

Next       : Fathia Latiff Menari Ghairah Sampai Nampak Payudara, Betul Ke Dia?

Komen Terbaru

Quote hanna88 19-9-2017 03:39 PM
Dari zaman blok 404 x pernah minat dia ni sebab suara dia kedengaran nyet2 skit hehe x tau nak explain.. Tapi suara jenis nyaring peneng dengo nye

Lain-lain Komen

Quote harrypoter 15-9-2017 04:35 PM
uih...pegi la gym, burukla rupa perut tu dah la pendek
Quote raradhia 15-9-2017 04:43 PM
si belon ni, puikhhh
Quote babyhungger 15-9-2017 04:54 PM
kenapa mata meols terfokus kat bawah tut si perut boroi ni ek
Quote toynme 15-9-2017 04:57 PM
Leher mana
Quote Megikari 15-9-2017 05:08 PM
Eeee.... Miang hang noooo... Kalau aku jadi bini dia memang aku tampo dengan kuali tefal 10x.

Dia tak sedar ke, bini dia tu la satu2nya yang sanggup berdiri bersama dia ambik gambar phd belon atas stage tu. Pompuan lain rasanya tak sanggup memperbodohkan diri macam tu
Quote cahaya_almas 15-9-2017 05:11 PM
Heeee buruknya tokey umah ni..dia ceo kan...haha..
Quote kikiharris 15-9-2017 05:14 PM
otak iols mcm tak boleh nak hadam macamana org boleh hati kering,kulit tebal mcm ni
dgn bogus Phd, dgn kes rumah 50k takda tiang dia tu.
boleh ek kau tersenyum,menyeringai macam takda apa
Quote anis01 15-9-2017 05:17 PM
Megikari replied at 15-9-2017 05:08 PM
Eeee.... Miang hang noooo... Kalau aku jadi bini dia memang aku tampo dengan kuali tefal 10x.

Dia ...

U make my day. Memang padu komen ni. Kau jgn lupa #note3
Quote SepatUngu 15-9-2017 05:17 PM
nampak comey pulak si TS dlm gambor tu
Quote prettyuglybabe 15-9-2017 05:18 PM
boyak nya beliau..
TS bukan kata dah tak nak pakai seksi ke?
Quote kurga 15-9-2017 05:19 PM
babyhungger replied at 15-9-2017 04:54 PM
kenapa mata meols terfokus kat bawah tut si perut boroi ni ek

hahaha..baru nak tegur menda sama... skali dah ade komen...dia stim kot pasal TS punya dada kena badan dia... hehehehe
Quote framecermin 15-9-2017 05:25 PM
Tak sepadan dgn Tasha Shila.
Quote babyhungger 15-9-2017 05:26 PM
kurga replied at 15-9-2017 05:19 PM
hahaha..baru nak tegur menda sama... skali dah ade komen...dia stim kot pasal TS punya dada kena b ...

TERJOJOL tu yang TERFOKUS
Quote Carlalisk 15-9-2017 05:27 PM
Megikari replied at 15-9-2017 05:08 PM
Eeee.... Miang hang noooo... Kalau aku jadi bini dia memang aku tampo dengan kuali tefal 10x.

Dia ...

HAHaha gelak guling2 meolss baca komen ni tau. Winn sgt! Haha
Quote skinskin 15-9-2017 05:42 PM
pegi la gym weiii
Quote Pink59 15-9-2017 05:58 PM
alahai nak kawen dgn juling keeeee
Quote fatinz 15-9-2017 06:00 PM
babyhungger replied at 15-9-2017 04:54 PM
kenapa mata meols terfokus kat bawah tut si perut boroi ni ek

Aku pun. Hahahaha
Quote kelibat 15-9-2017 06:14 PM
die ni dh la kaki scam..ade hati nak kawin lagi..
Quote Electromagnet 15-9-2017 06:16 PM
     Gemok

Lihat semua komen(78)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062182s Gzip On
To Top