Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Tuah Wajah Cantik, Hannah Delisha Jadi Rebutan Produser

14-9-2017 06:23 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 4680| Komen: 67

Cantik betul Hannah Delisha, mesti ramai punyalah yang jatuh hati dengan aktres drama Mencintaimu Mr Photographer ni.

Pernah dinobatkan sebagai Personaliti Wanita Paling Popular pada Pesta Perdana 2017 di Singapura, Hannah sebenarnya mempunyai rahsia kecantikan yang tersendiri.

Foto: IG Hannah Delisha
Patutlah bila peminat tengok nampak berseri-seri sungguh sebab aktres ini merupakan seorang pengguna rangkaian produk Ginseng Merah Guerisson. 

Sesuai sangatlah dengan generasi millenial sebab kandungan bahan di dalamnya dapat melembapkan dan menganjalkan kulit.

Dia juga sekarang ini banyak menerima tawaran berlakon dan disebabkan jadual ketat yang memerlukannya berpanas ketika penggambaran, Hannah mengakui yang dia langsung tidak berasa risau atau terbeban.

Katanya, Guerrisson mampu memberikan perlindungan yang berganda untuk melawan tanda-tanda penuaan dan penghidratan kulit.

Lagi satu fakta menarik tentang Hannah, nama sebenarnya adalah Hannah Adlina Blackburne Birchshe yang merupakan anak kacukan Inggeris dan Melayu.

Baru berusia 20 tahun, dah jadi rebutan produser dan sudah membintangi lebih daripada 10 buah rancangan. 

Jadi kalau nak cantik macam Hannah guna sahajalah Set produk Ginseng Merah Guerisson ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 67
Komen

Previous : Bukti Kasih Sayang, Fazura Bagi 50 Kuntum Ros Untuk Fattah

Next       : Doa Moga Tidak Laku Lagi, Kamal Adli Terasa Hati Dengan Pengarah Filem Itu..

Komen Terbaru

Quote kajol77 22-9-2017 08:38 AM
muka comel.. tp tgok lama2 bosan dan takde aura... tp x pe asalkan imej clean mesti job lebat

Lain-lain Komen

Quote tagas 14-9-2017 06:37 PM
Oh my hannah delicious
Quote oldskul 14-9-2017 06:39 PM
biasa biasa je...cepat jemu kalau selalu tengok
Quote Aduradura 14-9-2017 06:44 PM
Cantik laaa , tapi aura belum nak smpai lagi...jadi duta produk okayla...kalau jadi heroin drama biase2 je...mmg selayaknya produk david teo....kalau mcm risteena menarik lagi...
Quote ufc214 14-9-2017 06:46 PM
masalahnya bukan saje cantik tp lemah lembut...
Quote jajahoney 14-9-2017 06:49 PM

la singaporean ke. mati2 ingat orang malaysia...muka dia macam juliana evans. kalau cakap adik pun orang percaya
Quote mamakampung 14-9-2017 06:54 PM
bg mama dia comel tp aura x kuat... mesti nt boleh kebaboom
Quote Orix 14-9-2017 06:56 PM
sheols takde aura.... atau aura sheols belum keluar lg... nexttt
Quote lil_sparky 14-9-2017 06:58 PM
Comel la diz girl..
Quote AbukRokok 14-9-2017 07:09 PM
jeles le tuuuuu
Quote AvaAdore 14-9-2017 07:10 PM
Muka dia cpt bosan tgk..tp kulit lawo la
Quote umbut 14-9-2017 07:21 PM
Biasa je.. lagi cun juliana evans atau fasha sandha waktu muda2
Quote alieyrina 14-9-2017 07:48 PM
Muka cam k doll kan..tp belakon x kayu aku ok ja..dah stat jd duta produk..x lama lg femes la among non malay..
Quote susukambingbest 14-9-2017 07:49 PM
lebat job cari skrg promo iklan dlm brgosip. smbil nyelam minum air kat kngsi tular, iklan frisomum
Quote nakkomenjugak 14-9-2017 07:52 PM
Kalau dah kacukkkkk... Ko ghaseeee?
Quote raradhia 14-9-2017 08:33 PM
boleh laa, xterlampau WOW. .next laa. .
Quote IsobelMelody 14-9-2017 09:01 PM
jangan pas ni fans tegar lopak bemci ngan Hannah la pulak sebab mendoniaaa mengalahkab idolat dorang{:smile{:smile
Quote virgo19 14-9-2017 09:22 PM
dia cantik sbb mmg rupa paras dah cantik, bukan sbb minum ginseng. kalau acik kepam minum ginseng boleh ke jadi muka mix mcm hannah
Quote matchstick 14-9-2017 09:41 PM
Ye ye je cantik sbb pakai guerisson. Kalu dna mak pak jawa asli pakai lah produk tu sejak keluar dr perut mak pun tetap x cantik jgk
Quote AmandaRollins 14-9-2017 10:13 PM
Cantik dia ni..n pandai berlakon..hidung mancung body meletop..

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060524s Gzip On
To Top