Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Meluat Sangat! Makcik Rasa Macam Nak Sunat Dia Je"

14-9-2017 03:27 PM |Dilihat:5674| Komen: 22
Ingat lagi tak dengan video adik manja dengan abang-abang lorinya? Serius ramai yang meluat kan!

Kali ini seorang lagi tampil 'menganjing' gadis viral tersebut kerana menyampah dengan perangai gedik yang dibuat-buat itu.

Terkekek-kekek gelak bila tengok Makcik Roast-Mah kembali menyengat dengan video terbarunya M.C.R VS Adik Driver Lori (CRINGE + ROAST)!


Dalam video berdurasi hampir lima minit itu, Makcik Roast-Mah atau Arwind Kumar bagi kata-kata pedas dan setepek kena muka mereka yang suka sangat membodohkan diri membuat video yang entah apa-apa katanya!

Yang kelakarnya, siap betulkan ayat adik manja tu pula! " Sis, abang tak besar sis. Kenderaan yang besar." Bila adik manja cakap, ada sahaja yang dibalasnya kembali. "Sebab tu sis, mak cik tak potong. Mak cik sunat je." "Segnal tak wujud sis, it's signal."

Katanya adik manja lagi teruk membuatnya meremang bulu roma, lebih dari King Coco dan Baby Ara!

Dengan mimik muka yang memang serius lawak, makcik kepoh ni memang mendapat perhatian netizen.

Arwind Kumar sebenarnya sudah lama terkenal di media sosial disebabkan banyak video-videonya yang kelakar. Dalam masa yang sama sebenarnya dia juga turut memberi nasihat dan pengajaran.

Bagus juga ada orang macam makcik Roast-Mah ni, sekurang-kurangnya bolehlah bagi teguran dalam bentuk jenaka. Rasanya lebih mudah diterima orang. Betul tak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 22
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote naina 28-10-2017 01:21 PM
Perasan tak yg buat video bodoh2 ni byk pempuan.. Xtaula apa yg dorg nak.
Budak gedik ni mcm ketagih plak.mula2 buat ramai jantan puji2 cair lah apa lah. Phtu dia buat lg dan lg dan lg..xde sapa puji. Malah mengeji. Geli tgk

Lain-lain Komen

Quote idakamaruddin 14-9-2017 04:14 PM
who rrrr yussss?
Quote makita 14-9-2017 04:16 PM
Mamat ni mmg x abes2 nak sunatkn org pompuan.
Quote jointhecurse 14-9-2017 04:22 PM
i feel u..geli thap puaka
Quote Nonones 14-9-2017 04:24 PM
Aku layan jugak si makcik rosmah ni, kelakar la mamat ni. cakap macam tgh rapping. hahaha
Quote mrizumi 14-9-2017 04:58 PM
Lawak plak..laju gle ckp..{:nose
Quote EncikRhoma 14-9-2017 05:24 PM
Edited by EncikRhoma at 14-9-2017 09:27 AM
Makcik Roast-Mah atau Arwind Kumar bagi kata-kata pedas dan setepek kena muka mereka yang suka sangat membodohkan diri membuat video yang entah apa-apa katanya!


Quote VuJiE 14-9-2017 06:04 PM
makcik very funny
Quote Megikari 14-9-2017 06:26 PM
I love u makcik roastmah {:love
Quote Megikari 14-9-2017 06:28 PM
Eh i is curious la, siapa budak pompuan gedik tu? Anak siapa? Kerja apa? Umur berapa? Berapa level IQ dia?
Quote LautBiru52 14-9-2017 09:00 PM
Tiap kali aku tengok video mamat ni aku tak pernah gelak. Sori {:question
Quote helicornia 14-9-2017 11:11 PM
iols gelak je tengok vid ni..mudah terhibur
Quote ffbeauties 15-9-2017 12:58 AM
The pot calling the kettle black
Quote mizruncing 15-9-2017 08:16 AM
sakai
Quote CrowneGlory 15-9-2017 08:55 AM
Edited by CrowneGlory at 15-9-2017 09:01 AM

ok la semua sampah dia kutuk... yg selayaknya di puji dia puji mcm budak cantik yg pandai aritu, yg kutuk budak tu pulak kena balik biasala cantik + pandai ramai la yg jeles dek org2 bodow & huduh...

suka aku tgk cara dia tgk bdk tu mcm mak2 yg bangga sangat anak pandai...






Quote zorrro_03 15-9-2017 09:39 AM
Kling ni lagi meluat aku tgk.  Kau nak tumpang populariti perempuan gedik tu.

So both  gi mampus....
Quote SepatUngu 15-9-2017 10:12 AM
dah knp aku tengok muka mamat roastmah ni teringat si dee
Quote jlo 15-9-2017 10:23 AM
kelakar dia ni walaupun kadang rasa nak lempang dia gak :p
Quote syadail 15-9-2017 11:31 AM
rasanya makcik rosmah ni start lama dah.

Dia start bebel masa dia ambik SPM few years back. Dia bebelkan soalan KBat. Memang klakar.

Dr situ dia buat plak komen2 pasal viral. Byk nya atas permintaan org.

Now dah berlakonlah pulak, movie pertama Jinnyboy.
Quote haryatie 15-9-2017 11:42 AM
ada sesetengah org mmg da mcm sewel di buat2
sengaja upload video memperbodohkan diri dgn ntah apa gaya/style..tergedik gedik
dan yg aku paling x faham ada la tertengok video istri2 org yg tergedik gedik kat sebelah laki yg tengah drive..
bertambah pelik lg mcam mana dia org tu jd suami yg redha istri tergedik gedik macam tu
utk tontonan org ramai....
mcam sporting x bertempat jerk..ke aku yg berfikiran kuno...
minta dijauhkan la dpt menantu yg mcm tu..mau aku rejek kaw kaw punya..
mau aku jd mertua yg garang nak mampus..


Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056018s Gzip On
To Top