Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Membesar Dalam Dunia Artis Tak Mudah, Selena Gomez Rasa Macam 'Dirogol'

14-9-2017 12:37 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 2284| Komen: 9

Selena Gomez ternyata mempunyai sejarah silam yang kenangan buruk ketika zaman remajanya.

Tidak semuanya indah ketika dia sedang membesar kerana penyanyi ini menyatakan kadang-kadang dia berasa seperti dirogol!

Foto: IG Selena Gomez
Menurut E! Online, semuanya disebabkan privasinya sering diceroboh oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

“Saya ingat lagi, saya benar-benar merasa seperti ‘diperkosa’ ketika saya masih muda. Masa tu di pantai, mungkin usia 15 atau 16 dan ada orang mengambil gambar saya. Saya tak sangka ada orang yang mengenali saya ketika itu."

Foto: E! Online
Tambahnya lagi dia berasa aneh kerana lelaki dewasa gemar mengambil gambarnya walaupun ketika itu dia masih kecil lagi.

Walaupun memahami dirinya seorang artis, namun Selena selalu dikaitkan dengan benda-benda peribadi yang langsung tiada kaitan dengan kerjayanya.

Selepas beberapa tahun bertapak dalam dunia hiburan, barulah pelantun lagu  Bad Liar ini dapat membiasakan diri dengan segalanya.

Foto: IG Selena Gomez
Biasalah, kalau nama pun selebriti, pergi ke tandas pun kadang-kadang ada orang menyibuk nak tahu. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 9
Komen

Previous : Gigi Hadid Alami Momen 'Cinderella' Di Pertunjukan Fesyen Anna Sui

Next       : Selena Gomez Dedah Terima Pemindahan Buah Pinggang Daripada BFF Sendiri

Komen Terbaru

Quote dani-rox 19-9-2017 02:04 AM
chazey replied at 19-9-2017 01:22 AM
Kan? Aiol jijik sangat dengan statement budak ni!

drama queen sgt stetmen... belakon ala2 jah gitu, menyanyi pon auto tune. patut bersukorlah dpt survive dlm industri hiburan. takda privacy dan kebebasan, the downsides of being famous. tak suka berenti je la... ramai jah artis kanak2 quit masa tgh ada job, ada yg jd vet, lawyer, cikgu etc. tuh yg berlakon siri games of throne, sambung balik jd student, aman2 adja hidopnya.

Lain-lain Komen

Quote raradhia 14-9-2017 12:48 PM
fazura ada bergambar dgn selena kan uols, ewahh. .npk kecik lg selena dr fazura, tengok dlm gmbr mcm npk c selena ni chubby2 sikit. .rupanya ramping jaa. .
Quote mizruncing 14-9-2017 02:54 PM
bese le toh. retisssssssss
Quote dani-rox 15-9-2017 01:18 AM
mengaku diri feminist, tp selamba cipan jah samakan rape/rogol dgn 'kesusahan' membesar sbg retis

Quote merrissa 15-9-2017 01:20 AM
laaaa akak kangkang berguru dgn si selena ke duk posing kangkang bagai....
ke si selena yg berguru dgn akak kangkang tuh
ish ish ish
Quote ogata 15-9-2017 09:57 AM
GET well soon SG
Quote zackry14 18-9-2017 01:25 PM
comel dia ni. suker tgk
Quote chazey 19-9-2017 01:22 AM
Poyo la ko! Dah tu apsal tak berenti jah jadi seleb? Puih!
Quote chazey 19-9-2017 01:22 AM
dani-rox replied at 15-9-2017 01:18 AM
mengaku diri feminist, tp selamba cipan jah samakan rape/rogol dgn 'kesusahan' membesar sbg retis {: ...

Kan? Aiol jijik sangat dengan statement budak ni!
Quote dani-rox 19-9-2017 02:04 AM
chazey replied at 19-9-2017 01:22 AM
Kan? Aiol jijik sangat dengan statement budak ni!

drama queen sgt stetmen... belakon ala2 jah gitu, menyanyi pon auto tune. patut bersukorlah dpt survive dlm industri hiburan. takda privacy dan kebebasan, the downsides of being famous. tak suka berenti je la... ramai jah artis kanak2 quit masa tgh ada job, ada yg jd vet, lawyer, cikgu etc. tuh yg berlakon siri games of throne, sambung balik jd student, aman2 adja hidopnya.

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047007s Gzip On
To Top