Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Siap Melentok Atas Bahu, Gambar Aiman Tino Peluk Wanita Tersebar

14-9-2017 11:34 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 7854| Komen: 54

Aiman Tino bikin panas, kecoh bila gambarnya berpelukan dengan seorang wanita tersebar di media sosial.

Siap melentok di bahu Aiman katanya! Walau bagaimanapun, penyanyi ini menafikan sekeras-kerasnya dakwaan tersebut.

"Saya harap peminat atau mana-mana pihak tidak salah faham atau buat andaian sendiri apabila melihat gambar tersebut. 

"Memang saya mengaku lelaki dalam gambar tersebut adalah saya dan Syarana. Tapi sejujurnya saya tak peluk dia. 

"Mungkin sisi kamera yang menampakkan seakan-akan saya memeluknya," katanya kepada mStar Online.

Foto: IG Aiman Tino 
Menurut pelantun lagu Permata Cinta ini lagi, Syarana merupakan kenalan lama dan tidak mempunyai apa-apa hubungan istimewa dengannya.

"Selepas ini saya akan lebih berhati-hati. Mungkin sebab saya terlalu peramah dan mudah berkawan, takut orang salah faham sahaja," katanya.

Foto: IG Aiman Tino 
Kesian Aiman kena fitah pula. Tabah ya dik! Lain kali berhati-hati sikit dalam bergambar. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 54
Komen

Previous : Datuk Vida Terkejut, Anaknya Cik B Dah Pandai Hisap Vape?

Next       : Bukti Kasih Sayang, Fazura Bagi 50 Kuntum Ros Untuk Fattah

Komen Terbaru

Quote Sonneblume 17-9-2017 07:29 PM
Kena friendzone ke pompuan tu takpe la janji dpt peluk mano kan

Lain-lain Komen

Quote Greenbutterfly 14-9-2017 11:44 AM
Ikutla mana2 pon dik eman
Quote harrypoter 14-9-2017 11:45 AM
dah tak ngaku pulak....emmm
Quote Acik_Whitney 14-9-2017 11:46 AM
Jeles tgk wajah manno yang sangat woman.
Kalau drag mesti paku laris
Quote manehnya 14-9-2017 11:51 AM
untong la dek eman ni... nti makcik lak nk pelok bleh
Quote raihaneem 14-9-2017 11:55 AM
Suara dia tak sedap sgt...
Quote jin_lampu 14-9-2017 11:56 AM
oklah dari ko peluk Khai Bahar atau Haqiem Rusli..
Haqiem tu selalu cari peluang peluk ko kan?
Quote mieymiey 14-9-2017 12:03 PM
Kalau adek Manno peluk pun takper, perempuan kan? Jangan peluk abam abam yer dek?
Quote mizruncing 14-9-2017 12:04 PM
gf lame kot
Quote buapakperut 14-9-2017 12:08 PM
di peluk ke diseluk apa yang enaknya dik eman..
Quote nisako 14-9-2017 12:15 PM
amboi.........................
Quote merrissa 14-9-2017 12:20 PM
lumrah retis...sumernyaa halal
Quote raradhia 14-9-2017 12:21 PM
alaaa rugi laa ngko syarana kena anggap sbg kwn ja, HAHAHAHA. .dik aiman skrg ni dah kaya, melepas laa ngko. .padan muka, werkkkk
Quote fatinz 14-9-2017 12:22 PM
Sape yg sebar pic ni? Nmpk mcm private pic.  Takkan pompuan tu sendiri? Nak attention perhaps
Quote zaziot 14-9-2017 12:29 PM
ala sukati ko la nk peluk ke hapa
Quote -electrifying- 14-9-2017 12:38 PM
jdi jela playboy dek, umur pon muda lgi
Quote AbukRokok 14-9-2017 12:39 PM
raradhia replied at 14-9-2017 12:21 PM
alaaa rugi laa ngko syarana kena anggap sbg kwn ja, HAHAHAHA. .dik aiman skrg ni dah kaya, melepas l ...

mgkin Syarana terlalu baik kot

Awak terlalu baik buat saya
Quote raradhia 14-9-2017 12:46 PM
AbukRokok replied at 14-9-2017 12:39 PM
mgkin Syarana terlalu baik kot

Awak terlalu baik buat saya

Bukan Aku mau jauh
Bukan juga ku benci

Pada Dirimu
Bukan Niatku
Lukai Kamu
Bukan Diriku

yg ikhlas,
Dik Aiman
Quote Budakmomok 14-9-2017 01:25 PM
go go aiman
Quote ItisDD 14-9-2017 02:26 PM
Inilah benda yg you kena hadap bila jadi retis dik aiman

Lihat semua komen(54)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062808s Gzip On
To Top