Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Datuk Vida Terkejut, Anaknya Cik B Dah Pandai Hisap Vape?

14-9-2017 10:49 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 6390| Komen: 45

Foto: IG Datuk Vida 
Datuk Seri Vida memang selalu berkongsi kisah sehariannya di Instagram, memang lucu betullah kalau tengok dia berceloteh.

Baru-baru ini, sebuah video yang dimuat naik di laman sosial tersebut mendapat perhatian ramai gara-gara anak perempuannya iaitu Cik B dah pandai hisap vape!

Siap ada asap putih keluar dari mulutnya, siapa tak terkejut budak 12 tahun dah buat perangai macam ni? 


Kalau tengok muka memang layan habis cara dia hisap, tapi rupa-rupanya dia hanya bergurau.

Kapsyen Datuk Vida:

Video 42 saat itu hanya acah-acah sahaja kerana alat yang yang disangka vape itu rupa-rupanya hanyalah botol foundation.

Manakala asap putih tersebut hanya gulungan tisu yang disumbat ke dalam mulutnya.

Pandai betul Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamilleen ni bergurau ya, sama kelakar macam ibunya. Betul tak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 45
Komen

Previous : Rasa Nak Menangis Bila Ditanya Soal Anak -Noh Salleh

Next       : Siap Melentok Atas Bahu, Gambar Aiman Tino Peluk Wanita Tersebar

Komen Terbaru

Quote ultra78 17-9-2017 05:59 PM
bulatnya anak dia

Lain-lain Komen

Quote sentap24jam 14-9-2017 10:54 AM
Sihat walafiat betul anak dia
Quote tupaiterbang 14-9-2017 11:09 AM
Asal tetiba panggil cik b? Jauh benor ngan nama panjang dia

Quote raradhia 14-9-2017 11:13 AM
cntk nama cik B tu. .
Quote nadmal19 14-9-2017 11:16 AM
taktau nape aku nyampah tgk cik B ni....
Quote prettyuglybabe 14-9-2017 11:18 AM
sorry vb.. dah ada orang buat lawak vape tu..
Quote manjalara_01 14-9-2017 11:36 AM
clickbaitnye thread ni..
Quote Acik_Whitney 14-9-2017 11:47 AM
Thread bengong apa ni
Quote bolamata 14-9-2017 11:49 AM
Cik B singkatan baby kot...
Quote Budakmomok 14-9-2017 01:27 PM
dato vida,mana tau satu hari nnt CIK B try bervaping
Quote MissVixen 14-9-2017 01:29 PM
Cik b..cik b...cik b. Lama2 aku baca jadi cik babi pula.
Quote insulin 14-9-2017 01:35 PM
Haha. Hampeh.
Quote Themilo 14-9-2017 01:56 PM
trust me, one fine day bila anak tu dah besar & mampu beli vape, heshe akan hisap vape depan tok vida..
Quote shailyvelera 14-9-2017 02:18 PM
ko tgu la beso skit tok vida.......nanti kompom dia ngajak ko vape sesame...kekeke
Quote supernaturalee 14-9-2017 02:19 PM
cik bam bam kot


Quote Orix 14-9-2017 02:28 PM
Sedap ke ek vape? Kawan perempuan iols pn ramai yg ber vape hatta bertudung
Quote makton 14-9-2017 02:43 PM
cikb stress nak jawab upsr kot.. tu yg feling2 bervape wlpun khayalan semata
Quote irwansuhadi 14-9-2017 03:06 PM
kanak-kanak riang
Quote EvieWanKenobi 14-9-2017 04:12 PM
ingatkan vape betul2 ..
Quote balakkampung 14-9-2017 04:43 PM
mati2 selama ni aku ingat nama penuh cik B ni ...HABIBAH..

Lihat semua komen(45)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054235s Gzip On
To Top