Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lelaki Berpangkat Datuk Cabul Jururawat Ketika Menjalani Rawatan Di Wad

FOTHER-MUCKER|13-9-2017 06:22 PM |Dilihat:4709| Komen: 76

Sumber gambar hiasan : internet

Seorang lelaki Cina yang berpangkat Datuk dan juga merupakan ketua pegawai eksekutif syarikat hartanah dan pelaburan terkemuka di Malaysia dilaporkan bertindak mencabul seorang jururawat ketika membuat rawatan di sebuah hospital swasta.

Memetik laporan Sinar Harian, kejadian tersebut berlaku pada Jumaat lalu kira-kira jam 7.30 malam di sebuah hospital swasta yang terletak di Subang Jaya. 

Laporan polis telah dibuat oleh mangsa yang berusia 19 tahun, manakala suspek yang berusia 58 tahun kemudian ditahan kelmarin bagi membantu siasatan.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, Senior Asisten Komisioner Fadzil Ahmat berkata, mangsa mendakwa telah dicabul dengan cara dipegang punggung, payudara dan dicium pipi oleh seorang pesakit.

Kini suspek telah direman selama empat hari bagi membantu siasatan.- CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 76
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ultra78 15-9-2017 07:22 AM
spiderman80 replied at 13-9-2017 12:08 PM
Bukan nak racist tapi biasanya kes cabul dan curi rakam dilakukan oleh lelaki Cina yang memakai spek ...

Sejak bila kucing mandi?

Lain-lain Komen

Quote Pink_Purple 13-9-2017 05:09 AM
lahaiiii pakcik....

duit berkepuk, kenapa mencabul..
Quote sukacactus 13-9-2017 06:08 AM
Cctv spital pun sampai nak kena rampas tu kenapa?
Spital xnak kasi kerjasama ke?
Quote harkktuih 13-9-2017 06:43 AM
sukacactus replied at 13-9-2017 06:08 AM
Cctv spital pun sampai nak kena rampas tu kenapa?
Spital xnak kasi kerjasama ke?

Tah2 polis amik rakaman cctv jer, wartawan exaggerate smp rampas bagai..
Quote sukacactus 13-9-2017 06:47 AM
harkktuih replied at 13-9-2017 06:43 AM
Tah2 polis amik rakaman cctv jer, wartawan exaggerate smp rampas bagai..

Itu la yg nak tau tu
Wartawan ni kadang2 sukati dia je tulis nak kasi drama skit
Quote sidewinder 13-9-2017 06:51 AM
sakit dah masuk hospital pun ada lagi time pk nak romen.....dia ingat mcm cite blue kot nurse main kat katil hospital ngan pesakit
Quote mieymiey 13-9-2017 07:00 AM
Bergetah sangat ker nurse tu sampai pakcik tak boleh kawal nafsu?
Dah sakit, menyempat lagi nak mencabul.
Tua kutuk tak sadar diri.
Quote Simunggu 13-9-2017 07:17 AM
tak layak jadi CEO...
Quote EvieWanKenobi 13-9-2017 07:48 AM
CEO mana ni?
Quote bangcak 13-9-2017 07:53 AM

china komunis je yg layak jd ceo (proton) betul tak?
Quote ifanonline 13-9-2017 08:03 AM
banyak sangat tengok pornhub ni
Quote ultra78 13-9-2017 08:06 AM
Berita dari Utusan lebih detail..

KUALA LUMPUR 12 Sept. - Seorang Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) sebuah syarikat hartanah dan pelaburan terkemuka ditahan polis hari ini selepas dipercayai mencabul seorang jururawat di sebuah hospital swasta di Subang Jaya di sini, Jumaat lalu.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Selangor, Senior Asisten Komisioner Fadzil Ahmat berkata, mangsa mendakwa lelaki berusia 58 tahun itu bertindak meraba punggung, payu dara serta mencium pipi jururawat berkenaan ketika memberikan rawatan.

Suspek telah ditahan selepas memberi keterangan dan siasatan dijalankan di bawah Seksyen 354 Kanun Keseksaan kerana mencabul, katanya sebentar tadi. - UTUSAN ONLINE

Quote insulin 13-9-2017 08:07 AM
Duit berkepuk. Pergilah kahwin lagi seorang.
Quote Simunggu 13-9-2017 08:11 AM
bangcak replied at 13-9-2017 07:53 AM
china komunis je yg layak jd ceo (proton) betul tak?

kalau bagus apa salahnya....
Quote AJ88 13-9-2017 08:12 AM
ultra78 replied at 13-9-2017 08:06 AM
Berita dari Utusan lebih detail..

tua kutuk tak sedar diri. dah la skt, dan pulak tu menggatal.

amboi, detail sungguh berita dr utusan.
Quote dizzzek 13-9-2017 08:13 AM

ceo pangkat datuk dna cina dalan ajen hartanah
Quote krustykrab 13-9-2017 08:16 AM
sukacactus replied at 13-9-2017 06:47 AM
Itu la yg nak tau tu
Wartawan ni kadang2 sukati dia je tulis nak kasi drama skit

wartawan cari pun mcm tu

diorg x sedar kalau salah pilih word silap hb kena saman

Quote lasagnaklcc 13-9-2017 08:27 AM
Apesal la pegi kacau yg tak sudi...
Quote moocoww 13-9-2017 08:31 AM
Edited by moocoww at 13-9-2017 09:43 AM

Sakit2 pun tangan nak menyotong....
Quote zaziot 13-9-2017 08:36 AM
gelinye

Lihat semua komen(76)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083233s Gzip On
To Top