Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Geng Kunyit Meliar Cari Mangsa Di Tandas R&R

13-9-2017 02:38 PM |Dilihat:3619| Komen: 39
Apa nak jadilah dengan dunia akhir zaman ni. Bahaya betul! Bukan wanita saja perlu berhati-hati setiap masa walau di mana jua. Malah, kaum Adam juga berpotensi menjadi mangsa gangguan seksual!

Memetik Mynewshub, seorang lelaki mendedahkan dirinya diintai seorang individu dipercayai gay ketika melepas hajat di sebuah tandas awam di kawasan Rehat dan Rawat (RNR) Tapah.



Apa yang akan anda lakukan apabila ternampak ada tangan menghulurkan telefon bimbit untuk cuba merakam anda di dalam tandas? Mesti terbantut nak melepaskan hajat, bukan?

Itulah kejadian malang menimpa lelaki yang tak mahu identitinya diketahui berkenaan.

Apa geng kunyit ni ingat semua lelaki bernafsu songsang macam mereka ke? Boleh pula buat isyarat tangan memanggil-manggil mangsa dengan menghulurkan tangan di bawah pintu tandas. Tak malu betullah!

Menurut mangsa, dia segera keluar dari tandas dan mendapatkan abang dan sepupunya.

Mereka berjaya menemui suspek dan merampas telefon bimbitnya. Tak perlu teka lagi, memang banyak rakaman video mangsa lain dalam galeri gambar telefon itu!



Difahamkan, suspek berasal dari Pulau Pinang dan bekerja di Kuala Lumpur. Apa reaksi netizen ya?


Foto: Mynewshub

Terdesak sangat geng kunyit sekarang ni, sampai di R&R pun dia boleh meliar! Nak duduk di tempat awam pun dah tak senang sekarang ni. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 39
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote intan_smsb 18-9-2017 12:40 PM
muka ensem tapi perangai hampas

Lain-lain Komen

Quote harrypoter 13-9-2017 02:52 PM
dia jalan2 jual kunyit ke
Quote Soorayahas 13-9-2017 03:00 PM
kunyit mahal ni..hehe
Quote tenukbelaan 13-9-2017 03:01 PM
seram nye wehhh
Quote MRX 13-9-2017 03:03 PM
Bagi je kunyit 2-3 kilo kt dia
Quote AbukRokok 13-9-2017 03:13 PM
aku rasa tandas lelaki paling teruk dicemari nombor telefon geng geng halia ni
tandas perempuan xtau la.... akak tak pernah masuk
Quote -electrifying- 13-9-2017 03:13 PM
geng qunyeet tumblr ka ni?
Quote idakamaruddin 13-9-2017 03:15 PM
sumpah aku tak paham apa yg taste tgk lelaki sama lelaki?

korang yg kunyit2 ni berahi kt mana wey??

tak paham la..muka mamat ni mcm muka ustad2 je

jgn la smpai Allah balikkan bumi malaysia ni jadi padang jarak padan terkukur sudahla

kalau Allah turun bala..sume kene

Quote devilito2 13-9-2017 03:18 PM
xpaham sungguh... pompuan punya la ramai...
Quote whadda 13-9-2017 03:37 PM
nampak clear muka die.. takde sesape ke kenal ibu kunyit ni
Quote Megikari 13-9-2017 03:57 PM
Apa yg bestnya mengunyit ni? Boleh tak mana2 kunyit explain kat hakak?
Quote syadq 13-9-2017 04:09 PM
Sendulah tumblr takde bahan baru  
Quote Cyempaka 13-9-2017 04:10 PM
geng2 tak guna ni la yg buat aku risau betul setiap kali anak buah masuk toilet. nak bawak masuk toilet pompuan pun dah darjah 4
Quote manjalara_01 13-9-2017 04:20 PM
knp format phone tu? tu kan bukti...kalau nk buat report polis la....
Quote debab76 13-9-2017 04:23 PM
mcm kendu je laki ni
Quote debab76 13-9-2017 04:23 PM
carik bahan masuk tumblr lettew!!
Quote palmolive 13-9-2017 04:50 PM
kalo betul la dia ni gay..
persoalannya: dia ni lahir hasil perhubungan laki laki sama laki laki or hasil perhubungan pompuan sama pompuan?
Quote nadie90 13-9-2017 07:30 PM
Ya rabbi...org Penang plak tu
Quote pinkypetal 13-9-2017 08:53 PM
Muka baik kemain.
Quote EncikRhoma 14-9-2017 08:29 AM
orang berak pun selera ke tengok?

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054762s Gzip On
To Top