Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Gigi Hadid Alami Momen 'Cinderella' Di Pertunjukan Fesyen Anna Sui

13-9-2017 01:26 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 3031| Komen: 37

Sekali tengok mesti tak perasan Gigi Hadid berjalan dengan hanya sebelah kasut sahaja, kan?


Foto: Vogue/REX FEATURES

Kemalangan kecil memang tak dapat dielakkan dalam mana-mana pertunjukan fesyen.

Bagaimanapun, berbeza dengan Gigi yang begitu yakin, megah dan bergaya berjalan memperagakan pakaian daripada Anna Sui di pentas New York Fashion Week pada Isnin.


Video: Youtube TMZ

Langsung tak kelihatan seperti seseorang yang berjalan menggunakan sebelah kasut tumit tinggi, kan?

Nampak tak bagaimana dia menjengketkan kakinya untuk menyeimbangkan tubuh berjalan dengan sebelah kasut sahaja? Memang 'pro' habislah!

AOL melaporkan, tali kasut tumit tinggi di kaki kanannya terputus menyebabkan kasutnya tertanggal di awal catwalknya.




Tak ramai menyedari insiden itu sehinggalah di penghujung peragaan apabila Hadid bergantung pada adiknya, Bella Hadid untuk menamatkan pertunjukan fesyen berkenaan. 



Foto: Vogue/REX FEATURES

Aww, manis saja kan dua beradik ni? Tahniah Gigi, anda memang supermodel hebat! - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 37
Komen

Previous : Penyesalan Terhebat Rihanna, Hilang Dara Sebelum Bernikah

Next       : Membesar Dalam Dunia Artis Tak Mudah, Selena Gomez Rasa Macam 'Dirogol'

Komen Terbaru

Quote farleo 23-9-2017 07:09 AM
Love you gigi!

Lain-lain Komen

Quote Unicorn_heart 13-9-2017 01:45 PM
Cenggitu la pro
Quote amyza 13-9-2017 02:01 PM
{:good tak perasan pun sblh kaki takde kasut
Quote mieymiey 13-9-2017 02:06 PM
Bella nampak macam kakak banding Gigi.
Quote Mary_jane 13-9-2017 02:13 PM
Motip i baru tau ada dua hadid, gigi dan bella.
Quote EvieWanKenobi 13-9-2017 02:22 PM
good job..
Quote mizruncing 13-9-2017 02:30 PM
Quote Kening_Panjang 13-9-2017 02:41 PM
uiii curlasttt ko sis...
Quote iloveyou 13-9-2017 03:17 PM
Suka gigi ni sejak nampak poster besar dia kt guess mid valley circa 2013, ke 2014.
Quote nadie90 13-9-2017 03:40 PM
Edited by nadie90 at 13-9-2017 07:41 AM

Mmg pro la bleh jln smbil ginjat sblh kaki...nasib x kna kjang urat....cma nk thu nt GH nie ad catwalk tuk VS thn ni x?....kan dia kena kecam lps keluar video dia buat mimik muka ptung Buddha tu smpai org China protes xmau GH catwalk VS kat Shanghai nt....
Quote olivegal 13-9-2017 03:56 PM
suka tengok Gigi Hadid ni...not a typical model...x nmpk kurus kering sangat...
Quote -electrifying- 13-9-2017 04:34 PM
Mary_jane replied at 13-9-2017 02:13 PM
Motip i baru tau ada dua hadid, gigi dan bella.

tertggal ktm sgt ni sis
Quote AshkieLa 13-9-2017 04:39 PM
suka tengok gigi hadid.. manis giler senyumannya..
Quote yokoono 13-9-2017 05:27 PM

i luv both of them
Quote tembikai 13-9-2017 06:45 PM
sweet jer 2beradik nih....good job
Quote AvaAdore 13-9-2017 06:50 PM
Suka tgk muka Gigi. Bella muka bosan
Quote mrizumi 13-9-2017 06:54 PM
Ni lah pro
Quote Shirley23 13-9-2017 09:28 PM
Hadid sisters...so pretty =)
Quote RatuDunia94 13-9-2017 09:59 PM
Dulu Karolina Kurkova penah alami kejadian mcm ni kt Victoria Secret Fashion Show..
Quote kittypong31 13-9-2017 11:01 PM
nasib lah cantik wardrobe malfunction pun slay in style

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046519s Gzip On
To Top