Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Kau Ni Khunsa Ke? Laki Ke Perempuan? - Nizam Rahman Mengamuk!

13-9-2017 12:34 PM |Dilihat:3566| Komen: 46
Telatahnya memang melucukan dan mencuit hati. Sampai ulang tonton berkali-kali video parodinya.

Itulah penangan Nizam Rahman, seorang personaliti media sosial yang popular dengan pelbagai jenis video parodi. 

Berbeza dengan yang lain, Nizam bila tampil dengan videonya sering mengenakan imej atau pun watak perempuan. 


Ramai pula yang memujinya cantik bila memakai mekap, lebih-lebih lagi berhijab dalam videonya. 

Mungkin kerana itulah ada antara netizen yang keliru tentang jantina sebenar Nizam. Sehinggakan bertanya soalan bukan-bukan dan sukar diterima. 

"Nizam..awak ni laki ke perempuan..kenapa awak macam perempuan?

"Kenapa awak macam khunsa?"

Loading FB Post...

Apa agaknya yang anda rasanya bila ditanya soalan sedemikian? Pasti kurang senang dibuatnya.

Kali ini Nizam yang meluahkan rasa tak puas dengan soalan-soalan keji tersebut dilihat begitu marah sekali!

Berikut merupakan jawapan daripada Nizam:

"Ada ke perempuan nama Nizam Rahman? Lepas tu kau nampak halkum aku ni ha..

"Ada ke perempuan ada halkum? Fikir otak lah sikit, jangan guna lutut.."

Marah betul nampaknya! Betul juga apa yang dikatakannya itu. Kalau ya pun, tak perlulah sampai bertanya soalan sensitif. 

Para pengikutnya di ruang komen menunjukkan sokongan dan juga komen positif buat Nizam berhubung hal tersebut.


"Anda penghibur terbaik, saya tak kisah apa orang kata tentang awak"

"Baguslah kawan, ni tak ada seorang itu tak mengaku lelaki."

Anda pula bagaimana? Menyokong Nizam atau sekadar melihat sahaja dari jauh? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 46
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote batmana 15-9-2017 08:49 PM
dia tkde mak pak ka?
apekah famili dia bangga dia pakai teetek palsu gitu letak kt fb bagai?

Lain-lain Komen

Quote helicornia 13-9-2017 12:43 PM
tk kenal pun
Quote barfi 13-9-2017 12:45 PM
Memang menyampah gila dengan dia ni.  Suka buat video lucah pakai tetek palsu beso2
Quote melinda_kerr 13-9-2017 12:53 PM
i suka dia.. muka dia lawa jd prempuan. continue making people happy with your humor Nizam.
Quote kikuri 13-9-2017 12:54 PM
dah taw ade halkum kenapa gigih sangat nak bermakeup berhijab bagai... so sape heshe nih...?
Quote damian_lee 13-9-2017 12:56 PM
Yang pasti spesies .. bapuk .. simple jerr ..
Quote fishcracker 13-9-2017 01:03 PM
Dah nama pun parodi..naseb baik heol masih ngaku heol jantan,
Quote petaiterbang 13-9-2017 01:05 PM
Benda haram dek agama memang korang suka khen? Tu la yg di puja puja siap bekap bagai

Quote devilito2 13-9-2017 01:20 PM
siapa dia ni?
Quote renko 13-9-2017 01:29 PM
sajat korang maki
mangkuk pondan ni buat korang terkinja2 suka
netizen pun kecelaruan identiti
Quote harkktuih 13-9-2017 01:29 PM
Still xleh masuk ngan humor heshe..iols prefer paihdiki ngan otam + akak dia
Quote Jorja 13-9-2017 01:32 PM
Boleh kah sokong lelaki pakai macam perempuan? Niat matlamat nak parody tak halalkn cara kan?
Quote qistiena 13-9-2017 01:33 PM
who r u...
Quote pukulrata 13-9-2017 01:35 PM
fikir otak ke pakai otak ?
bodoh pnye bapok, xhenti2 menyundal.
bila kena bash, melalak
Quote ~boolean 13-9-2017 01:51 PM
sendiri tunjuk kebodohan, kemudian nak sentap...

macam mana bangang ni boleh ada pengikut...
Quote Soorayahas 13-9-2017 02:13 PM
mmg akan ada byk netizen yg put bad or good comments..ape2 pon..bertabahalah
Quote tenukbelaan 13-9-2017 02:23 PM
tapi dia cantik!
Quote EvieWanKenobi 13-9-2017 02:25 PM
sori tak kenal..
baru hari ni dengar nama..
Quote Themilo 13-9-2017 02:31 PM
senonoh lagi paihdiki.. walaupun ada mencarut-carut, tapi at least tahu gak jaga maruah pompuan.. nizam bapok ni dah macam menyundel dengan bidio basuh keta tu..
Quote mizruncing 13-9-2017 02:31 PM
makin rmai geng sajat skg

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054219s Gzip On
To Top