Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Tok Ram Suruh Datuk Aliff Buka TV Sendiri, Kenapa Pula Tu?

13-9-2017 11:39 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 4802| Komen: 44

Adatlah sekiranya peminat berasa tak puas hati apabila penyanyi kesukaannya tersingkir daripada melangkah ke peringkat seterusnya.

Perkara sama turut dirasakan pengasas produk kecantikan D’ Herbs Datuk Aliff Syukri yang mempertikaikan keputusan juri tetap program AF Megastar Datuk Ramli MS kerana tidak memilih bintang kegemarannya, Mila Jirin untuk mara ke pusingan seterusnya.



"Saya tak puas hati lah. Kenapa penyanyi kegemaran saya, Mila tersingkir? 
Saya rasa Datuk tak reti pilih ni," katanya.

Lucu pula apabila Ramli MS dengan selamba menyuruh Aliff untuk membuka siaran televisyen (TV) sendiri.

“Besok buka TV sendiri, boleh pilih siapa yang nak pilih. Duit banyak.” balasnya.



Foto/Video: IG Datuk Aliff Syukri

Menerusi video berkenaan, kelihatan Michael Ang juga turut sama tertawa dan mengiakan jawapan Ramli itu.

Daripada 24 bintang yang berentap pada malam konsert homecoming 1 dan 2 baru-baru ini, hanya 12 terpilih untuk mara pusingan seterusnya iaitu Syamel, Indah, Idayu, Bob, Marsha, Amir Jahari, Adira, Shahir, Amir, Sufi, Azhar dan Ewal.


Foto: mStar Online

Betullah tu. Datuk Aliff kan kaya, nanti bolehlah pilih sendiri semua penyanyi kesayangan sebagai pemenang kalau buka TV sendiri, tak begitu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 44
Komen

Previous : Nora Danish Hamil? Nedim Suruh Tunggu Dulu

Next       : Wak Doyok Patutnya Dah Nikah, Eh Apa Cerita Pula Ni?

Komen Terbaru

Quote ana_princess 15-9-2017 02:26 PM
bobok_berhabok replied at 15-9-2017 12:08 PM
hahaha i baru nk reply the same thing . tekejot i ade org kata dia humble .celah mana humble tah?
...

i assume beliau sarcasm agaknya....

Lain-lain Komen

Quote Soorayahas 13-9-2017 12:04 PM
standard bila ada sponsor, dorang byr bukan for nutin..lagi2 DAS ni..yg tak bnyk bunyik yg taja program2 agama je..sume serahkan je pd pihak juri
Quote buragazz 13-9-2017 12:26 PM
Daripada si Mila tu baik Emilia lagi.. aku masih tak faham kenapa dia Emilia tak terpilih
Quote sailormoon90 13-9-2017 12:29 PM
paling tak faham si azhar tuh boleh termasuk. adoii buruk nau dia nyanyi.

tapi aklau malam tuh dia tak terpilih masuk malu lah hael ada dtg tgk konsert. haha opsss
Quote arffa 13-9-2017 12:31 PM
Ala mereka sedang bergurau senda tu
Quote intan_smsb 13-9-2017 12:34 PM
ke gimik je ni uols??
silap2 nanti ade kejutan
Quote ovina 13-9-2017 12:39 PM
mungkin gimik...
Quote tomaz 13-9-2017 12:41 PM
sailormoon90 replied at 13-9-2017 12:29 PM
paling tak faham si azhar tuh boleh termasuk. adoii buruk nau dia nyanyi.

tapi aklau malam tuh di ...

Hanya tokram yg mengetahui yach.. Hahaha
Quote shanshero 13-9-2017 12:41 PM
ye ke. whatever tapi aku suka personaliti dato alif
yang humble dan down to earth walaupun dah ada istana.
Quote Lavender_Violet 13-9-2017 01:07 PM
buragazz replied at 13-9-2017 12:26 PM
Daripada si Mila tu baik Emilia lagi.. aku masih tak faham kenapa dia Emilia tak terpilih

Kan??? Aku pun tak faham knp Amelia tak terpilih
Quote Lavender_Violet 13-9-2017 01:08 PM
intan_smsb replied at 13-9-2017 12:34 PM
ke gimik je ni uols??
silap2 nanti ade kejutan

Ada AF Megastar masuk agaknya nanti
Quote devilito2 13-9-2017 01:19 PM
kasi menang terus la senang citer
Quote palmolive 13-9-2017 01:21 PM
kalo TV dia gak...iklan dia jek la memanjang...
Quote yellowsky 13-9-2017 01:29 PM
tulah macam takde juri lain dah kat malaysia ni semua nak hamik dia kan
Quote mamapea 13-9-2017 01:47 PM
bg aku mila jirin nyanyi suara mcm x lps...x puas dengar...
Quote sukacactus 13-9-2017 01:48 PM
Kelakar jawapan Tok Ram
Quote kakiseboksebok 13-9-2017 01:54 PM
Amylea kenapa tak masuk!
Quote Kening_Panjang 13-9-2017 01:56 PM
apa lagi, pi gabung dgn DSV bole je bukak channel sendirik, penuh ler semua citer korangs je dlm tu, Dato Alif bole ler invite Abang Sajat buat rancangan mekap dlm tuuuuuuuuu
Quote shailyvelera 13-9-2017 02:01 PM
mungkin diorg kn amek 15 org bkn 12...elok2 amek jela sume bertanding semula..... lgpun x puas lagi kan tgok bear2 gendut2 menari
Quote syidasaleh 13-9-2017 02:06 PM
Kening_Panjang replied at 13-9-2017 01:56 PM
apa lagi, pi gabung dgn DSV bole je bukak channel sendirik, penuh ler semua citer korangs je dlm tu, ...

setuju.pastu kumpul kan segala mala badut yang ada.ada gak bahan nak buat hencapan

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055668s Gzip On
To Top