Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Seks Dengan 5 Lelaki Dalam Masa 8 Hari, Sampai Hamil Pun Tak Tahu Siapa Bapanya

13-9-2017 11:08 AM |Dilihat:3894| Komen: 22
"Lelaki yang mana satu bapa pada kandungan ini?" Dengar pun sudah seram. Bayangkan sahaja apa yang berlaku sampai persoalan sebegini boleh timbul!

Semuanya gara-gara seorang pelajar perempuan tingkatan lima disahkan hamil tiga bulan selepas melakukan hubungan seks dengan lima lelaki dalam tempoh masa hanya lapan hari.

Ya, kisah benar ini berlaku di Kelantan dan menurut sumber Sinar Harian, kejadian berlaku di empat lokasi berasingan antaranya Bachok dan Kota Bharu.

Menurut ceritanya, pelajar perempuan tersebut memang selalu kerap ponteng sekolah dan rupa-rupanya pergi bermadu kasih dengan teman lelaki yang juga rakan sekelasnya sendiri.

Gambar Hiasan
Selepas puas, teman lelakinya meninggalkannya dan dia mengadakan hubungan seks pula dengan rakan teman lelakinya.

Tak cukup dengan itu, datang pula seorang lagi lelaki yang lain yang turut sama melempiaskan nafsu dengannya.

Kisah bersambung lagi bila pelajar perempuan tersebut menerima panggilan di rumah dari seorang lelaki yang tidak dikenali. Mereka berjumpa dan melakukan hubungan seks.

Belum habis lagi, selepas habis 'sesi' tersebut, dia ditinggalkan berhampiran lampu isyarat sebelum dibawa ke sebuah hotel oleh seorang lagi rakan yang lain.

Gambar Hiasan
Di hotel, dia berkenalan pula dengan rakan kepada penjaga hotel tersebut dan macam biasa turut melakukan hubungan intim lagi!

Aduh, baca pun sudah pening. Macam larian baton pula, boleh 'pass' dari seorang ke seorang yang lain!

Ini pula pendapat dari netizen:

Jadikan kisah ini sebagai pengajaran. Semoga kita dan keluarga dilindungi dan dijauhkan dari perkara sebegini. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 22
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote poison_paradise 16-9-2017 10:53 AM
Dah ngandung gi la gugurkan je..nt dah beranak dilempar bwh flat plak

Lain-lain Komen

Quote mawarpuri 13-9-2017 11:36 AM
mengucap panjang biler bace..semoga keturunan kite nanti terhindar lah dengan gejala ni..
Quote Soorayahas 13-9-2017 12:15 PM
astaghfirullah..takut nya dgr jadi cmni..baru tgkatan 5..macam mana life dia nnt
Quote kerunai 13-9-2017 12:21 PM
memang laknatullah sistem pendidikan zaman skang

gunalah psikologi pendidikan tu ...toksah rotan budak2 ...ganggu emosi murid ... menteri haram jadah punya formula
Quote buapakperut 13-9-2017 01:08 PM
Edited by buapakperut at 13-9-2017 05:11 AM

iols ada anak pmpuan. bile bace berita2 camni atau trnmpk bebudak pmpuan posing ngangkang atas moto mulut iols trus nk carut, husvand cpt2 marah takut trkena anak2 sndri. minta djauhkan. taktau nk ckp ape sdgkan org dh sah pun nk projek sminggu skali mcm malas
Quote arffa 13-9-2017 02:17 PM
pengalaman student sendiri mengandung. bila ditanya katanya tak tahu sapa bapak sebab ramai. yang sadis gi kelas selamba tapi dia pakai baju kurung siap heel lagi. kalau org tak perasan mmg ingat dia kegemukan. kawan I pegang perut siap Tanya berapa bulan sebab katanya instinct mengatakan budak ni pregnant. memang betul tapi mengucap kami bila kata tak tau anak sapa.
Quote mizzmimi 13-9-2017 02:35 PM
Haiks berderet projek.. tak penatke? Or dah sangap naw naw.. Ntah2 macam kes student dulu tu jadi ayam dalam account ada rm50k?
Quote -electrifying- 13-9-2017 02:56 PM
Kena rasuk ke apa
Quote manjalara_01 13-9-2017 04:16 PM
Soorayahas replied at 13-9-2017 12:15 PM
astaghfirullah..takut nya dgr jadi cmni..baru tgkatan 5..macam mana life dia nnt

the question is mcm mana life die sblum ni?....i bet..it wasn't a happy one...
Quote Soorayahas 13-9-2017 04:27 PM
manjalara_01 replied at 13-9-2017 04:16 PM
the question is mcm mana life die sblum ni?....i bet..it wasn't a happy one...

betul juga..mgkin cara kehidupan dia yang bawak dia jadi cmni..tapi sedih bila pkir nnt cmne dia nak harung life yang mendatang..

Quote ItisDD 13-9-2017 04:41 PM
Allah, takutnya mdgrkan kes2 begini..

Quote manjalara_01 13-9-2017 04:44 PM
Soorayahas replied at 13-9-2017 04:27 PM
betul juga..mgkin cara kehidupan dia yang bawak dia jadi cmni..tapi sedih bila pkir nnt cmne dia n ...

i slalu pk gituww....try put diri sndiri in their shoes...fikirkan...background..family...financial..etc teens tu mcm mana...??...x perlu ingat nak menghukum sj....

kite yg dewasa ni pun perlukan bimbingan..ape lagi teens yg bermasalah...





Quote kimchipedas 13-9-2017 08:45 PM
Astafirullah...mengucap panjang sungguh dgr kena perbetulkan balik jiwa adik ni kalo tak lagi hanyut jauh..
Quote RatuDunia94 13-9-2017 10:19 PM
Amboi dik meriah hidop.. Back to back to back gitu..
Quote mizruncing 14-9-2017 09:34 AM
advance bdk2 skg. mntk simpang
Quote kambinggila 14-9-2017 10:29 AM
tebal betul nonok budak ni. boleh marathon
Quote vanillaninja 14-9-2017 10:42 AM
Kalau sheols beranak mohon tolong la bagi baby tu pada orang yang ikhlas nak menjaga. Jangan la dicampak ke longkang etc.
Quote fox. 14-9-2017 11:48 AM
buapakperut replied at 13-9-2017 01:08 PM
iols ada anak pmpuan. bile bace berita2 camni atau trnmpk bebudak pmpuan posing ngangkang atas moto  ...

akak pun tadi laju jari nak mencerca, terbaca komen ko. terbatal terus niat akak hah
Quote opahJan 14-9-2017 12:39 PM
Semoga adik tu pulang ke pangkal jalan, bertaubat lah, masih sempat. Anak yang bakal lahir, jagalah kerana ia amanah Allah
Quote EvieWanKenobi 15-9-2017 08:10 PM
mak bapak dia mana?
tak pantau pergerakan anak ke?

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061357s Gzip On
To Top