Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Nora Danish Hamil? Nedim Suruh Tunggu Dulu

13-9-2017 10:55 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 16654| Komen: 214

Baru-baru ini kecoh di laman sosial apabila netizen mula mendakwa terlihat 'baby bump' Nora Danish menerusi salah satu perkongsian fotonya di akaun Instagram (IG) miliknya.



Berikutan itu, suami Nora, Nedim Nazri memberi reaksi berhubung khabar angin itu dan meminta diberi ruang sebelum membuat apa-apa pengesahan.

"InsyaAllah, kalau confirm ada isi (hamil) saya akan beritahu," 
ujarnya kepada mStar Online pada Selasa.



Terdahulu, netizen mula membanjiri ruangan komen pada gambar sekitar majlis perkahwinan pelakon Laudya Cynthia Bella dan Engku Emran apabila mendakwa terlihat perut Nora seolah-olah ada 'baby bump'. 


Foto: IG Nora Danish

Hisy, badan baru naik sikit sudah dikatakannya berbadan dua. Cepat betul masyarakat buat spekulasi. Tapi tak salahpun kalau betul Nora bakal menimang cahaya mata, kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 214
Komen

Previous : "Suami Harap Dapat Anak Lelaki" - Yatt Hamzah Hamil Anak Ketiga

Next       : Tok Ram Suruh Datuk Aliff Buka TV Sendiri, Kenapa Pula Tu?

Komen Terbaru

Quote Sydasyda 21-9-2017 12:01 AM
namieamuro replied at 13-9-2017 04:26 PM
org kate kalo kepam kusam tu tande baby boy..kalo berseri2 baby girl..ye ke gitu? iols taktau teor ...

Xjugak yuuu.. Iolss ank laki pompuan same je kepam ny bila prgy.. Tgk genetik sama kot, genetik iolss xberapa nk helok tu xglowing2 mcm org lain

Lain-lain Komen

Quote zaziot 13-9-2017 11:11 AM
xkan drg nk komen eeeii dh gemok plak kan
msti la beralas sket ckp ada isi
Quote alieyrina 13-9-2017 11:26 AM
When u shud ask if someones preg? Never ok! Heeheehe..
Tp muka dia sembab nampak cam org peknen..ka just badan naik..
Quote sue_liah 13-9-2017 11:28 AM
isi lemak kot..tk nmpak cam baby bump pn

kemain temban debab  sheols

hepi keje mkn je ek
Quote nisako 13-9-2017 11:31 AM
hmmmmmmmmmmm
Quote ItisDD 13-9-2017 11:32 AM
Nmpk makin berisi adalah

Tang baby bump tu mata iols mcm x nmpk lg
Quote kakasotong 13-9-2017 11:33 AM
Bkn ke mmg mengandung? Kt ig official fc katenye lahhh dah mengandung, 2months ++

Cuma xnak umum je lg kekdohnya. Tp kt official fc dh umum dh
Quote shailyvelera 13-9-2017 11:37 AM
kat gmbr baju biru berdua dgn ned tu aku tgok lakinya yg ada baby bump..

tapi klu btol ada,,,,Alhamdullilah....
Quote aidia 13-9-2017 11:42 AM
Rasanya pregnant kot. Last week ned ada post kat ig cari dodol area kl. Tapi kejap je posting tu..sebelum didelete
Quote esteryen 13-9-2017 11:43 AM
zaziot: xkan drg nk komen eeeii dh gemok plak kan msti la beralas sket ckp ada isi


{:laugh
I pun tengok cam gemok je. Takkan la 2months plus naik cam tu. Sebelum ni pun Nora mmg dah naik gemok.
Quote zuriey 13-9-2017 11:45 AM
2m dah ada baby bump ke chuolsss mmg sejenis gemok sblm preggy mmg ada la npk baby bump..suka tgk poji ghouz preggy 5m pun slim btl perut je kedpn.nenod ni kalau 5m mau mcm tong drum boyak kepam
Quote Soorayahas 13-9-2017 12:01 PM
tak pernah suka 2 ekor ni..
Quote Aduradura 13-9-2017 12:03 PM
Aah, muka nora pun nmpk sembap...ke taknak announce lagi sbb takut kacau kes rebut ank nedim tu
Quote senahsanasini 13-9-2017 12:08 PM
tak nampak plak babybumps die.
tp nampak muka makin bulat la..
Quote MeghanK 13-9-2017 12:14 PM
awat acik nora kelihatan kepam
Quote moonbug 13-9-2017 12:19 PM
Tahniah kalau betul
Quote irsa 13-9-2017 12:23 PM
klau betul, bagus laaa
Quote tomaz 13-9-2017 12:24 PM
baju pink tu nmpk ND mcm pregnant.. nmpk lesu gitu.. heheh.. btw tahniah in advance
Quote LDP 13-9-2017 12:25 PM
ye..........
Quote barfi 13-9-2017 12:25 PM
zuriey replied at 13-9-2017 11:45 AM
2m dah ada baby bump ke chuolsss mmg sejenis gemok sblm preggy mmg ada la npk baby bump..suka tgk po ...

Mmg ada yg jenis perut je kedepan. Tapi badan ttp slim. Macam iols sekarang dah 8bulan preggy.

Perut je kedepan
Muka dan badan tak naik pun huhu

Lihat semua komen(214)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060826s Gzip On
To Top