Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Suami Harap Dapat Anak Lelaki" - Yatt Hamzah Hamil Anak Ketiga

13-9-2017 10:15 AM|xanderz | Dilihat: 6119| Komen: 93

"Alhamdulillah, baru tiga bulan, saya dapat tahu masa kandungan dua bulan 
tapi saya diam sahaja dan tidak mahu beritahu siapa-siapa kerana masih terlalu awal."

Wah, tahniah Yatt Hamzah bakal timang anak ketiga! Pun begitu, pelakon berusia 37 tahun itu akui 'menyorokkan' khabar gembira itu berikutan usia anak keduanya baru menginjak lapan bulan.



"Lagi pula anak kecil saya Iqlima ketika itu berusia tujuh bulan, saya kasihan pada dia jika semua orang akan beri perhatian kepada kandungan saya. Jadi bulan ini dia sudah lapan bulan, sudah besar sikit untuk saya kongsi berita ini kepada umum," ujarnya kepada mStar Online.

Yatt atau Haryati Hamzah berkahwin dengan juruvideo Mohammad Zulfadhli Khairuddin pada 27 Februari 2016 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Suci Hanania Malika, 7, dan Suci Humaira Iqlima, 8 bulan.



"Semua berjalan lancar dan saya tidak mengalami sebarang alahan atau mengidam makanan yang pelik-pelik. Cuma saya kuat makan sahaja mungkin juga kerana saya masih menyusukan anak kecil saya," ujarnya.

Apabila ditanya mengenai jantina anak dalam kandungan, Yatt hanya berserah kepada rezeki yang diberikan.

"Saya tidak kisah asalkan cukup sifat dan sihat. Suami pula berharap kali ini kami dapat anak lelaki," ujarnya.


Foto: IG Yatt Hamzah

Tahniah Yatt dan keluarga. Semoga harapan suami diperkenankan Yang Maha Kuasa. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 92
Komen

Previous : Kantoi! Netizen Dedah Bukti, Ahmad Idham Layan Video Lucah?

Next       : Nora Danish Hamil? Nedim Suruh Tunggu Dulu

Komen Terbaru

Quote annadonna 15-9-2017 08:50 AM
orang tak ada anak dikecam, orang beranak dikecam, orang beranak rapat rapat dikecam. Memang tahi manusia yang suka mengecam ni. Kalau aku jumpa manusia macam ni depan depan aku kimakkan aje.

Lain-lain Komen

Quote Lavender_Violet 12-9-2017 03:11 PM
Congrats Yatt Sejadah
Suburnya lahai....
Quote Duta lover 12-9-2017 03:11 PM
Selera kan suami baru..cpat je nak menambah...
Quote harrypoter 12-9-2017 03:15 PM
ngongkek aje suami dia
Quote mixed 12-9-2017 03:15 PM
ala  cian baby kecik dh nk beradik blm ckp manja2 dgn mama
x pa dh rezeki x bole ditolak
pemintaan somi pn x bole di tolak redho je la   
Quote chinta89 12-9-2017 03:16 PM
owh yeke penah jd sweetheart kat sini? euwww..


Quote mamaneesa 12-9-2017 03:17 PM
senang beranak, untungla sis...hehe
Quote K_Lily 12-9-2017 03:19 PM
tahniahh Yat
Quote Nenasketum 12-9-2017 03:28 PM
Sexually very active dia ngan laki ni.
Quote matchstick 12-9-2017 04:01 PM
mungkin nk cepat tambah anak sbb umur dh 37...asalkan diorg mampu nk tanggung. sibuk je acik2 porum jeles lah tu diorg aktif mengawan
Quote arffa 12-9-2017 04:06 PM
Tahniah yatt
Quote minahmanja 12-9-2017 04:53 PM
gambar 2nd tu dah mcm joy repah lak min tgk..
Quote pavlovachoc 12-9-2017 04:54 PM
patut dh lame x dengar cerita dia ni. pape pun tahniah
Quote EvieWanKenobi 12-9-2017 06:53 PM
tahniah.. Murah rejeki..
Quote hangdenim 12-9-2017 07:03 PM
minahmanja replied at 12-9-2017 04:53 PM
gambar 2nd tu dah mcm joy repah lak min tgk..

Tambah pegang tudung gitu khenz hahaha.

Anyway, beza betul anak 7 bulan dgn 8 bulan kan choiii
Quote kiah_mai_pulak 12-9-2017 07:10 PM
Kalau dh halal mesti lah nk sokmo kan,, x kn nk tgk saje. Kikiki. Dh jenis benih n telur subur, nk wat mcm mana.. ank tu pun rezeki #donedakwah
Quote Shayang 12-9-2017 07:12 PM
Duta lover replied at 12-9-2017 03:11 PM
Selera kan suami baru..cpat je nak menambah...

Ok gak cepat2 beranak umur dah berapa nnt blh rest besarkn ank2 je n jaga badan kasi tiptop.
Kawan i umur tahun ni dah 39, dia lewat kawen tahun lps baru dpt ank sulong, so ank baru setahun dia dah pregnant lg. Nmpk mcm cepatnya la hai tp pikir2 umur dia dah lewat mmg takleh tangguh2 lg dah. Tahun dpn dah 40 selalunya org dah stop dah.. makin tua makin tak larat dah nak berjaga malam.
Quote Parit.Hilton 12-9-2017 07:15 PM
"Lagi pula anak kecil saya Iqlima ketika itu berusia tujuh bulan, saya kasihan pada dia jika semua orang akan beri perhatian kepada kandungan saya. Jadi bulan ini dia sudah lapan bulan, sudah besar sikit untuk saya kongsi berita ini kepada umum,"



macam tak jauh beza sangat je 7 bulan dgn 8 bulan. tetap budak tu tak faham apa2
Quote bambimo 12-9-2017 07:33 PM
pucuk muda.. suka hati kau la yatt nak beranak 10 sekalipun
Quote barfi 12-9-2017 07:59 PM
Rezeki ko kak.

Semoga semuanya dipermudahkan.
Yg penting kebajikan anak2 tak terabai.

Pedulikan kata2 cemuhan org lain.
Tak beranak pun dikata. Beranak selalu pun dikata. So live your life to the fullest jek kekdahnya.

Lihat semua komen(93)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067538s Gzip On
To Top