Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Trend 'Kuku Selfie', Anda Rasa Kreatif Atau Menyeramkan?

12-9-2017 05:16 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 1606| Komen: 21

Macam-macam trend pelik sudah kita jumpa di Internet. Ada yang boleh diterima akal, ada yang menjadi ikutan, malah ada yang menggelikan.

Tak kurang juga, ada yang menakutkan dan menyeramkan! Trend menyeramkan? Macam mana tu? Nah, tengok gambar ini!




Terbaru, seorang artis pelukis badan dari Korea, Dain Yoon menggunakan ilusi optik untuk menghasilkan kuku berwajah manusia lengkap dengan rambut.


Foto: IG Dain Yoon

Walaupun ramai berpendapat ianya kelihatan menyeramkan, mereka juga tak menafikan jika hiasan kuku itu sangat kreatif dan tak mustahil menjadi trend di masa hadapan.


Foto: Twitter



Dah tengok gambar 'kuku selfie' itu semua? Macam mana, seram tak? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 21
Komen

Previous : Pantang Larang Tak Masuk Akal Semasa Hamil, Ibu-Ibu Tolong Semak! Pernah Terkena Tak?

Next       : Hilang 9 Kg Dalam Sebulan, Tips Diet Amylea Azizan Ini Memang Power Habis

Komen Terbaru

Quote chinta89 18-9-2017 02:33 PM
euwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Lain-lain Komen

Quote cik-jaja 12-9-2017 05:30 PM
ni takde keje namanya
Quote mrizumi 12-9-2017 05:34 PM
Mengarutt..{:dot
Quote CardiGans85 12-9-2017 05:44 PM
Creative tp hygiene issue la..x bole msk n byk benda x bole buat tmasuk la buang air besar. Camno ek?ko lap2 x kene ke..{:cryrun
Quote EvieWanKenobi 12-9-2017 06:46 PM
kreatif dan sedikit menyeramkan..
Quote fizafaizal 12-9-2017 07:26 PM
Mcm mane nak makan nak toilet..takde keje
Quote kittypong31 12-9-2017 08:10 PM
kuku merepek.. orang mcm ni kalau masak pun geli nak makan. entah bersih ke tak
Quote seng1981 12-9-2017 09:33 PM
mimpi ngeri ni
Quote JDT 13-9-2017 12:37 AM
Iskk.....seriau den...
Quote mieymiey 13-9-2017 07:22 AM
Masa masak, masa berak semua rambut tu boleh cabut
Quote helicornia 13-9-2017 08:33 AM
nk makan camne tu
Quote Chesire_Epilog 13-9-2017 09:13 AM
kittypong31 replied at 12-9-2017 08:10 PM
kuku merepek.. orang mcm ni kalau masak pun geli nak makan. entah bersih ke tak

Itu hanya utk gambo jer, macam make up juga..lepas bgambo, buang la kot
Quote whadda 13-9-2017 09:56 AM

bulu2 tu boleh la buat gesel2 lubang idung nak bagi bersin
Quote nisako 13-9-2017 10:23 AM
geli erk...................
Quote Artemesiaa 13-9-2017 12:58 PM
Nampak pelik lagi ada le
Quote palmolive 13-9-2017 01:24 PM
ni makan pakai wayar cm kt hospital
berak pakai pampers dewasa
Quote Soorayahas 13-9-2017 02:48 PM
pelik2 yg bukan2 jela dorang ni...hmmm
Quote ecstatic 14-9-2017 12:51 PM
cantiknyaaa n kreatif sgt!
Quote vanillaninja 18-9-2017 11:20 AM
Kuku panjang pun I geli apatah lagi kuku ada rambut
Quote kucing_gebu 18-9-2017 11:45 AM
geliiiiiii weeiiiiiii

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.053752s Gzip On
    To Top