Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Kantoi! Netizen Dedah Bukti, Ahmad Idham Layan Video Lucah?

12-9-2017 03:09 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 14456| Komen: 100

Foto: IG Ahmad Idham
Kecoh bila Ahmad Idham dikatakan meroyan di Twitter gara-gara tidak puas hati dengan kritikan netizen tentang filem Pencuri Hati Mr Cinderella.

Siap ajak pengkritik berjumpa dengannya untuk membincangkan isu ini secara face to face.

Ramai yang mengatakan pengarah ini tidak bersikap terbuka dalam menerima pandangan penonton dan syok sendiri.

Terbaru dan lebih hangat, netizen mendedahkan yang Ahmad Idham kantoi melayari akaun pelakon video lucah di Twitter.

Dakwaan tersebut hangat diperkatakan bila netizen mendapati dia telah menekan tanda like pada salah sebuah video pelakon porno tersebut.

Maka bertubi-tubilah netizen mempersoalkan tindakan Ahmad Idham dan mula memandang serong terhadap dirinya.


Mungkin akaunnya telah digodam? Atau mungkin 'like' secara automatik? Tiada siapa yang tahu, nantikan sahaja penjelasan darinya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
0
Komen: 99
Komen

Previous : Bengang Cucunya Disolek Tebal, Chef Wan Mengamuk Dengan Editor Majalah

Next       : "Suami Harap Dapat Anak Lelaki" - Yatt Hamzah Hamil Anak Ketiga

Komen Terbaru

Quote DayangKirana 21-9-2017 12:27 PM
blinkazwa replied at 12-9-2017 05:27 PM
aku setiap kali tgk like2 ni mesti aku teringat jiran aku tu..
post fb islamik..
tapi mlm2 penuh  ...

Woowww...

keh keh keh..
serius lawak..
agak2 dia tak tahu kot ape2 yang dia like tu frenlist pon boleh nampak..

Lain-lain Komen

Quote harrypoter 12-9-2017 03:17 PM
lorr like pun kecoh ke
Quote Aduradura 12-9-2017 03:18 PM
Ni pun kecoh ke hahaha
Quote Acik_Whitney 12-9-2017 03:18 PM
Normal lah tgk porn, walau dah berkeluarga.
Lain lah kalau sheols tgk gay porn
Quote mamaneesa 12-9-2017 03:19 PM


abis semua dilondehkan...haha, bertabahla
Quote Lavender_Violet 12-9-2017 03:19 PM
Entah?? Alahai netizen...Apa masalahnya like porn video? Berlambak lagi yg like porn video.
Yg layak berbunyi nak sound Mat Deham ni bini dia aje.
Yg lain2 dok sound dia tu entah2 hari2 layan porn, bukan setakat like, siap share segala agaknya. Entah2 bapak diorang pun layan porn agaknya
Tengok porn mmg haram TAPI yg sengaja nak bash Mat Deham ni knp?
Tak suka filem atau drama dia, kutuk yg tu aje dah la. Dah kenapa sampai nak libatkan hal peribadi dia like tweet porn tu
Get a life please netizen! Tak payah la korang  nak berlagak syumul sangat
Quote chinta89 12-9-2017 03:21 PM
yg membaham dia tu, sesuci embun pagi?

p/s :bukan peminat ahmad deham
Quote Shirley23 12-9-2017 03:21 PM
Boy yang komen ''ko like apa ni bro, belajar tinggi pun tak guna'' , acah2 minda bersih suci jer kau dik. Entah-entah 2x5 jugak layan adult videos.
Quote Jajabeans 12-9-2017 03:24 PM
Itu kan hak individu. Sibuk x bertempat netizen yg acah2 maksum
Quote matchstick 12-9-2017 03:25 PM
Netizen yg gaduh dgn md deham ni budak bwh 12 tahun ke. Immature sungguh
Quote fair_iza 12-9-2017 03:30 PM
ntah apa2. kalau UAI atau abg jibby like ada lah jugak isu.
Quote samasam90 12-9-2017 03:35 PM
eh sejak bila ummah tuider jaya sesuci embun. berlambak jah porno di sana hokey. toksah nak maksum sgt ummah. feelin virgin manjang.
Quote mieymiey 12-9-2017 03:43 PM
Kesian Mat Deham,  bergaduh dengan bebudak sampai like adult video yang takder kena mengena pun dijadikan bahan.
Quote shailyvelera 12-9-2017 03:43 PM
alaa......dah lalu2 xkan x like.....rilex la kan..
Quote arffa 12-9-2017 03:59 PM
ala itu pun nak kecoh.
Quote nadihazza 12-9-2017 04:11 PM
aku nengok makin byk yg komen melanpau kat bang deham ni...kesian ke dia..
Quote tagas 12-9-2017 04:14 PM
mmg da betul la tu mat deham punye reply

minded pprt level spm
Quote Themilo 12-9-2017 04:20 PM
twitter punya porn tak best bang mat deham, iols cadangkan chuols beralih ke tumblr.. lagi lezat & menyelerakan..
Quote lifeline 12-9-2017 04:25 PM
kat mana yg kata mat deham ni like porn tu..

aku is buta tweet dh skrng
Quote penyubusybody 12-9-2017 04:27 PM
Ramai yg kesian dkt bang deham ke? Bang deham ni kena exposed sbb dia meroyan cari pasal dkt org dkt Twitter. Padan muka dia. Dah tua perangai mcm bdk sekolah mahsuri.

Lihat semua komen(100)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059548s Gzip On
To Top