Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Budak 10 Tahun Rogol Budak Perempuan 9 Tahun Dalam Stor Baja

12-9-2017 12:33 PM |Dilihat:3286| Komen: 95

Add Image Caption Here

Di Limbang, Sarawak, seorang budak perempuan berusia sembilan tahun disyaki mengalami penderaan seksual. Suspek yang terlibat merupakan dua orang budak lelaki yang masing-masing berusia 10 dan 11 tahun.

Memetik laporan The Star, Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Sarawak, SAC Datuk Dev Kumar M.M. Sree Shunmugam yang mengesahkan kes tersebut dan berkata kedua-dua suspek ditahan selepas ibu mangsa yang berusia 32 tahun dan seorang pekerja ladang bertindak membuat laporan polis.

Kejadian ini terbongkar setelah ibu mangsa yang bekerja di sebuah ladang mencari anaknya yang pergi bermain bersama dua kanak-kanak lelaki itu sekitar pukul 7.10 petang semalam."

Ibu mangsa terkejut apabila masuk ke stor itu setelah mendapati anaknya terbaring di atas tikar tanpa pakaian pada bahagian pinggang ke bawah malah salah seorang kanak-kanak lelaki itu berada di atasnya dalam keadaan posisi seksual, kata SAC Datuk Dev Kumar.

Tambah beliau lagi, kes tersebut akan disiasat mengikut Akta Jenayah dalam Seksyen 376 Kanun Keseksaan.- CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 94
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote freezyout 14-9-2017 02:17 PM
adoiii..seram bebudak skrng

Lain-lain Komen

Quote WarnaPelangi 12-9-2017 10:06 AM
Apa nak jadi budak-budak zaman sekarang ni?
Quote raradhia 12-9-2017 10:07 AM
ya allah, terkejut baca. .
Quote aleesyasofia 12-9-2017 10:10 AM
budak2 skrg.. rosak gnerasi baru..
Quote sukacactus 12-9-2017 10:17 AM
Ya Allah!
Apa nak jadi ni
Terganga aku baca
Quote manehnya 12-9-2017 10:17 AM
masyallah cepatnya budak2 ni
Quote kucen_miang 12-9-2017 10:22 AM
nauzubillah
Quote cheergirlz 12-9-2017 10:38 AM
Ya Allah...seusia muda lg dh advanced....apa nak jadi dgn generasi akn dtg...errmm...
Quote prizadane 12-9-2017 10:40 AM
aku dengar berita ni pagi tadi dalam radion waktu driving pergi kerja.
jammed jap otak aku bila dengar..

Quote Catpaw 12-9-2017 10:48 AM
Mana la budak2 tu tgk aksi2 tu
Quote haryatie 12-9-2017 10:51 AM
mcam mna budak2 umur mcam tu da pandai buat benda tu semua
biasa tengok parents dia org ker..
Quote Bedah.Cun 12-9-2017 10:54 AM
Boleh terpancut ke, yang? Kecik2 lagi saiz pun saiz pensel jer
Quote should 12-9-2017 11:18 AM
budak cilik malaysie masih kecik  dah pandai buat sex threesome ye
Quote kelibat 12-9-2017 11:24 AM
bebudak zaman skang blom tumbuh bulu lgi dh nak ngeseks..

Quote nisako 12-9-2017 11:33 AM
what??.........................................
Quote fishcracker 12-9-2017 11:45 AM
Parents bebudak ni mana???
Quote gagakbiru 12-9-2017 11:47 AM
Sarawak lagi?banyak betul kes rogol dari sana
Quote framecermin 12-9-2017 11:50 AM
sib baik tak de anak ppuan... susahnya nak jaga.  Anak lelaki pun kena jaga betul2 jgn pandai merosakkan anak dara org
Quote harkktuih 12-9-2017 11:51 AM
anak buah iols 5 tahun, citer ada sorg dak tadika dia siap ngorat wat simbol love pakai tangan segala..pehtu siap ckp nk bitau kat mak pak dia nak suh meminang anak buah iols..5 tahun okeh dah citer benda2 gini..
Quote prettyuglybabe 12-9-2017 12:05 PM
mana dapat kalau bukan dari mak bapak sendiri..
orang zaman ni kan tak segan silu bermesra pastu share gambar intim kat socmed..
baru la nampak manis potong kaki..

Lihat semua komen(95)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084670s Gzip On
To Top