Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Bengang Cucunya Disolek Tebal, Chef Wan Mengamuk Dengan Editor Majalah

12-9-2017 12:23 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 11158| Komen: 125

Foto: IG Chef Wan
Kalau tidak mulut main cakap lepas, bukan Chef Wan namanya. Umum pun dah sedia maklum yang personaliti ini memang tegas dalam menyurakan pandangannya terhadap sesuatu perkara.

Terbaru, Chef Wan baru sahaja meluahkan ketidakpuasan hatinya terhadap seorang editor sebuah majalah tempatan.

Semuanya gara-gara cucu perempuan disolek dengan tebal sekali ketika menjalani sesi penggambaran untuk dijadikan penghias muka hadapan majalah itu.

Chef Wan nampaknya memang tidak suka langsung jika kanak-kanak kecil dirias secara berlebihan. Lebih-lebih lagi jika mengenakan gincu yang berwarna merah menyala seperti itu.

Dalam masa yang sama Chef Wan turut menegur anak perempuannya iaitu Serina kerana membiarkan perkara itu terjadi.

Rata-rata pengikutnya turut bersetuju dengan pandangan yang dilontarkan dan menyokong tindakan Chef Wan kerana mengutarakan isu tersebut.

Walaupun kata-kata yang keluar dari mulut Chef Wan kedengaran agak kasar, mungkin ada betulnya juga dengan apa yang dikatakan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 123
Komen

Previous : Terlompat-Lompat Masa Mengandung, Netizen Seram Tengok Fouziah Gous

Next       : Kantoi! Netizen Dedah Bukti, Ahmad Idham Layan Video Lucah?

Komen Terbaru

Quote mummy_vouge 21-9-2017 11:52 PM
well aku sokong jerk cepwan nie... x sesuai sungguh lipstik merah cenggitu..

Lain-lain Komen

Quote pearl.silver 12-9-2017 12:26 PM
nape budak tu je mekap gitu..
mak budak tu elok plak mekapnye
Quote hanna88 12-9-2017 12:27 PM
Iols pun x berkenan budak kecik mekap tebal2 ni
Quote hangdenim 12-9-2017 12:28 PM
Iols suka je layan ig chef ganyut ni. Tambah sekarang mak dia duduk dengan dia, suka tengok dia menyakat orang tua tu Baca ig dia mcm layan orang2 tua sembang, which i like.
Quote Acik_Whitney 12-9-2017 12:29 PM
Hensem anak jantan sheols.

Si ecah anak che ta tu kecik kecik dah pandai mekap
Quote Lavender_Violet 12-9-2017 12:44 PM
Edited by Lavender_Violet at 12-9-2017 12:47 PM

Habis lah lepas ni MUA tu kena mark. Editor MW tu pun mesti dah panas bontot tu. Takut agaknya editor majalah lain nak amik ank cucu Chef Wan ni jadi cover lepas2 ni. Meols tak boleh imejin mcm mana chef wan ni bebelkan anak dia Serina tu, sebiji mcm ayat dia dlm IG tu agaknya

Baideway, meols pun tak suka tengok budak2 dituakan sebelum waktunya. Macam Ecah dgn Lara tu. Kecik2 dah bermekap tebal satu muka, dgn hand bag designer, dgn aksesoris penuh satu badan...adoiyaii...hilang comel dan seri seorang budak. Meols setuju aje cara Yuci & Lisa besarkan anak theyols, tak terlalu dilimelight kan dan biarkan budak tu membesar ikut usia dia yg sepatutnya.

Dah nama pun budak2 biar lah nak comot ke nak apa ke...bila dekat public baru make sure kemas dan bersih tanpa perlu bermekap sakan bagai
Quote Madel 12-9-2017 12:45 PM
Harap Che Ta tak sentap kalau terbaca komen Chef Wan ni ya...Ecah tu dah mcm makcik2
Quote fifie_olin 12-9-2017 12:47 PM
lipstk anak lg pekat dr amaknya
Quote krustykrab 12-9-2017 12:47 PM
idak la tebal mana pun, alah korg masa kecik pun mesti tergedik2 curi curi guna lipstik mak
Quote prettyuglybabe 12-9-2017 12:48 PM
patutnya dihamukkan dulu mak budak tu..
Quote mamaneesa 12-9-2017 12:50 PM
warna liftik tu yg too bright...kalau pakai kan gloss pun ok je, yg nude kaler cam mak dia tu
Quote cikmanggabatu 12-9-2017 01:01 PM


ok jer la lipstick anak dia pakai tu. xde la over . atuk chep 1 suka nau besarkan bendar remeh.
Quote Megikari 12-9-2017 01:02 PM
Ai sokong u cep wan!! Macam kes ecah anak che ta tu, maknya yg ajar anak jadi suka bermekap. Dah macam bimbo pulak aku nengok.
Quote Unicorn_heart 12-9-2017 01:08 PM
Yes... High five chef Wan!
Quote Rainrein 12-9-2017 01:08 PM
Che ta x sentap ke baca statement chefwan?

Tapi memang betul dia cakap tu,  ai pantang betul bebudak dok mekap and dress up macam orang besar.  Bukan tambah comel pun. Let kids be kids.
Quote sentap24jam 12-9-2017 01:11 PM
Takde la mengamuk pun chep wan ni....teguran jea, kalau tak tegur, tu bukan chep wan namanya
Quote Hedwig77 12-9-2017 01:18 PM
Edited by Hedwig77 at 12-9-2017 05:19 AM

Sian Serina asyik kena marah sesaja
Quote Incanto 12-9-2017 01:20 PM
Betul lah apa chep wan cakap
Mcm kg.com sgt cucu dia dgn lipstik merahnya makngah
Quote lazim 12-9-2017 01:22 PM
lah small matter je la. tkut org kata cucu x comel ke.
Quote -electrifying- 12-9-2017 01:22 PM
gincu je nmpk mnyerlah kan

Lihat semua komen(125)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062157s Gzip On
To Top