Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Terlompat-Lompat Masa Mengandung, Netizen Seram Tengok Fouziah Gous

12-9-2017 11:43 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 6143| Komen: 64

Foto: IG Fouziah Gous
Agak lama juga rasanya tak mendengar berita tentang pelakon Fouziah Ghous. Khabarnya kini dia sedang mengandung anak kedua.

Baru-baru ini, aktres tersebut ada memuat naik satu video dirinya yang sedang melakukan latihan di sebuah gym.

Kapsyennya, "Biasalah tu tersangkut-sangkut badan dah berat!!! Hahaha"

Tapi rata-rata pengikutnya meluahkan rasa tidak senang dan takut rasanya melihat ibu mengandung terlompat-lompat seperti itu.


Antara komen:
Ramai yang tertanya-tanya adakah latihan dan senaman sebegitu tidak membahayakan kandungan. Adakah Fouziah tidak takut kalau-kalau akan mengalami keguguran nanti?

Walau bagaimanapun, ada juga pihak yang menyatakan aktres drama Senafas Cinta itu tentu tahu apa yang dilakukannya dan meminta netizen supaya berhenti mengecam.


Foto: IG Fouziah Gous
Ada sesiapa yang arif tentang hal ini? Mungkin boleh kongsikan dan beri penjelasan. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
4
Sedih
5
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 64
Komen

Previous : Nazim Othman Dan Isteri Ke Maldives, Harga Villa Satu Malam RM10 Ribu?

Next       : Bengang Cucunya Disolek Tebal, Chef Wan Mengamuk Dengan Editor Majalah

Komen Terbaru

Quote bintangct 4-10-2017 07:27 AM
Aritu tgok cerita dia ngn laki dia yg cerita ala2 romantika tu... aduhh 10min je boleh tahan.. lepas tu aiyooo tak boleh blah la..tukar channel
Diaorg punya show off.. mcm show bayar sendiri.. tahu la kaya.. puii

Lain-lain Komen

Quote AshkieLa 12-9-2017 11:47 AM
anak no 2 dah pun.. lantak kan jelaa dia.
Quote ItisDD 12-9-2017 11:50 AM
Mesti dia dah mintak nasihat dr doktor dlu tu
Quote virgo19 12-9-2017 11:58 AM
quzandria nur tu pun boleh je naik kuda time pregnant 6 bulan, boleh la kot, mesti diorg dah mintak nasihat doktor.
Quote debab76 12-9-2017 11:59 AM
ok la tu chuols dr mengidam sana sini tak hengat donia. alih2 lepas besalin bising  badan cam tong drum.
Quote munchkin 12-9-2017 12:08 PM
Lompat pun satu kaki bukan dua kaki lompat. Tu pun lompat sikit je lepas tali.
Quote Megikari 12-9-2017 12:10 PM
Alahh.. bukannya tinggi sangat pun dia lompat2 tu. Nampak safe je. Orang zaman dulu kalau preggy kemain lasak buat kerja kat ladang, basuh baju kat sungai. Zaman ni je ngengada, bila preggy perasan jadi fragile. Unless kalau kes yg memang rahim lemah tu i tak deny la
Quote chinta89 12-9-2017 12:14 PM
Edited by chinta89 at 12-9-2017 12:16 PM

ala dia sengaja buat mcm tu utk up diri, sb dia pun dah tau nt org akan hentam dia dan dia pun akan ckp

"saya dah mintak penjelasan serta nasihat doktor. saya tahu ape yg saya buat. apepun terima kasih kepada semua peminat yg bergitu prihatin terhadap tindakan saya terlompat2 di dalam video tu, menandakan semua org masih mengambil berat ttg saya dan bayi ni"


korang ni pun, dia dh sesejuk prozen tuh, haruslah up kan berita2 sensasi supaya org masih mengingatinya. kan x de org tau plk dia dah hampir nk terberanak ni. kang kalau tiba2 beranak org x tau plk, so kena la ade publisiti sikit kan?
Quote EvieWanKenobi 12-9-2017 12:14 PM
retis malaysia...
Quote prettyuglybabe 12-9-2017 12:15 PM
Megikari replied at 12-9-2017 12:10 PM
Alahh.. bukannya tinggi sangat pun dia lompat2 tu. Nampak safe je. Orang zaman dulu kalau preggy kem ...

kan.. padahal elok je orang mengandung jadi aktif..

Quote hangdenim 12-9-2017 12:21 PM
Megikari replied at 12-9-2017 12:10 PM
Alahh.. bukannya tinggi sangat pun dia lompat2 tu. Nampak safe je. Orang zaman dulu kalau preggy kem ...


Setuju ok, umat meleis ni, asal mengandung je drive kereta pun tak larat, basuh baju tak larat, nak priority sana sini, mengada gilerrr, meluat tengok.

To pojiah gos, you go girl!
Quote cahaya_almas 12-9-2017 12:26 PM
Ramai ke peminat dia skrg ni?
Quote pearl.silver 12-9-2017 12:28 PM
dia ada instructor kot
macam sakinah aritu exercise time preggy ada instructor kan..
Quote helicornia 12-9-2017 12:31 PM
aku tk nk salahkn org yg komen, aku nk salahkn pojiah apsal benda gini pum nk post dh le bergegar2 abis satu badan.dh tau benda mengundang tp post jugak
Quote Acik_Whitney 12-9-2017 12:40 PM
Mak cik ngandung dulu pun selalu exercise lompat lompat ni, nak bagi senang beranak....
Alhamdulillah....senang aje beranak dulu, nazri pun dah membesar jadi anak yang soleh
Quote Madel 12-9-2017 12:47 PM
Penyanyi Ella S.H.E time mengandung siap menari2 lagi..elok je anaknya keluar sihat cukup sifat
Quote krustykrab 12-9-2017 12:48 PM
hantu gigi
Quote fifie_olin 12-9-2017 01:03 PM
laki dia x bisig
netizen plk yg pns
Quote Joannalee 12-9-2017 01:04 PM
Bola dah sendu... mula la up bende mcmtu... so jadi hot la balik...
Quote white01whale 12-9-2017 01:07 PM
Ayo... Aku buat CPR masa kandungan 8 bulan pun boleh jer... Insha Allah kalau kandungan kuat takde apa2...

Lihat semua komen(64)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063639s Gzip On
To Top