Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Lah, Ini Ke Alasan Sebenar Kylie Jenner Besarkan Bibir?

11-9-2017 05:15 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 3334| Komen: 36

Bukan rahsia umum lagi bahawa bibir seksi Kylie Jenner bukanlah bibir aslinya. Sebelum ini, Kylie pernah mendedahkan secara terbuka bahawa dia menjalani pembedahan plastik bagi memperoleh bibir yang dimilikinya sekarang.


Foto: IG Kylie Jenner

Ingin kelihatan lebih cantik menjadi faktor utama mereka menjalankan pembedahan plastik. Tapi anda nak tahu tak apa alasan sebenar yang mendorong Kylie mengubah bentuk bibirnya?

Menurut E! Network seperti dipetik Mail Online, model berkenaan mengalami trauma selepas menerima ciuman pertama daripada seorang lelaki.

Ketika berusia 15 tahun, Kylie berasa rendah diri dengan bibir aslinya yang agak nipis. Lebih parah, lelaki yang menciumnya itu mengejek bentuk bibirnya yang disifatkan langsung tak menarik untuk dicium.



"Saya betul-betul terpukul apabila lelaki itu mengejek bentuk bibir saya.

"Perkara itu membuatkan keyakinan saya berada di tahap terendah. saya rasa macam langsung tak memiliki daya tarikan," katanya.

Akui Kylie, sejak saat itu dia menginginkan bibir yang lebih tebal dan seksi sehingga dia akhirnya memutuskan untuk menjalani pembedahan membesarkan bibirnya. 


Foto: E! Network/Mail Online

Ada duit, macam-macam boleh buat. Kalau boleh, satu badan nak diubahnya. Anda pula bagaimana, pilih kecantikan asli atau yang 'palsu'? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 35
Komen

Previous : Obses Dengan Diri Sendiri, Kim Kardashian Bogel Atas Pokok

Next       : Penyesalan Terhebat Rihanna, Hilang Dara Sebelum Bernikah

Komen Terbaru

Quote chikumanis 21-9-2017 05:11 PM
raradhia replied at 21-9-2017 04:06 PM
tu laa selesa xberbra gittew

tp, betul kah kendall dah xngam dgn c gigi???

masih bersama gigi

Lain-lain Komen

Quote raradhia 11-9-2017 05:24 PM
c kendall tu pun sama, dlu perli2 c kylie buat bibir apa semua. .skrg dia pun dah ikut sm. .cehh, propa ja semua. .

knp kendall skrg jarang dah dgn gigi ek?
Quote sheqim 11-9-2017 05:37 PM
Dah xcantik sbb alter byk sgt..
Quote coops21 11-9-2017 06:22 PM
Kena ejek mcm to pun trauma? Erk, ok 👌
Quote merrissa 11-9-2017 07:32 PM
makin buruk jer..................
Quote liyamariska 11-9-2017 07:43 PM
tapi ai rasa kylie look better dgn rupa bibir tebal camtuh...
Quote cmf_BeachBoys 11-9-2017 08:46 PM
Mental betul puak2 kapir ni{:nose
Quote rainbow259 11-9-2017 09:08 PM
hadoii. dlu comell gile dy n kakak dy.. skrg lain dh muka
Quote royaldanish 11-9-2017 09:45 PM
bukan ke kanye penah tegur dia nih suruh die stop buat muka nak sama mcm kim sadis nya
Quote Shirley23 11-9-2017 10:32 PM
Wajah asal lagi comel Innocent gitu. Lepas surgery sana sini, sorry nampak bengkak semacam...tak cantik.
Quote Zasss777 11-9-2017 10:56 PM
Kat adik beradik kardashian/jenner ni tak tau tinggal part mana je yg ori! Semua pun repair!
Quote anony-mous 12-9-2017 12:12 AM
Tp aku suka tgk dia yg skrg. Cntik
Quote miznora 12-9-2017 12:36 AM
mesti kenyal2 kan bibir skrg kalau dicium
Quote Carcosa 12-9-2017 12:44 AM
Zasss777 replied at 11-9-2017 10:56 PM
Kat adik beradik kardashian/jenner ni tak tau tinggal part mana je yg ori! Semua pun repair!

Otak diorang je kekal ori. Sebab asal bebal, smp skrg pun masih bebal. Hehe
Quote mieymiey 12-9-2017 07:12 AM
Dah macam pornstar dah dia sekarang
Quote raradhia 12-9-2017 08:59 AM
RAHELCOHRAN replied at 12-9-2017 08:08 AM
Halo.
Saya adalah Bapak Rahel pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman kesem ...

kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah
Quote mizruncing 12-9-2017 10:00 AM
klu pkai lipstik tebal pn blh je npk bibir tebal
Quote kucen_miang 12-9-2017 10:20 AM
royaldanish replied at 11-9-2017 09:45 PM
bukan ke kanye penah tegur dia nih suruh die stop buat muka nak sama mcm kim  sadis nya

kanye takut tersilap gomol ka?
Quote buapakperut 12-9-2017 10:51 AM
RAHELCOHRAN replied at 12-9-2017 12:08 AM
Halo.
Saya adalah Bapak Rahel pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman kesem ...

pi mampos hang indun
Quote buapakperut 12-9-2017 10:51 AM
RAHELCOHRAN replied at 12-9-2017 12:08 AM
Halo.
Saya adalah Bapak Rahel pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman kesem ...

pi mampos hang indun

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052133s Gzip On
To Top