Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Seminggu Farid Kamil Berkurung Dalam Rumah, Dah Kenapa?

11-9-2017 11:21 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 5462| Komen: 98

Comel sajalah Farid Kamil ni. Hanya kerana mewarnakan rambutnya dengan warna perang, seminggu dia bersembunyi dalam rumah sebab malu!


Foto: mStar Online

Bimbang dikecam peminat kerana warna rambutnya itu, Farid memilih untuk berdiam diri di dalam rumah sahaja. Pun begitu, isterinya, Diana Danielle menyakinkan imejnya itu sesuai dengannya.

"Kalau diikutkan, selepas mewarnakan rambut seminggu saya tak keluar rumah sebab malu dengan warna rambut 'blonde' saya ni.

"Walaupun isteri saya kata ia kelihatan okey sahaja tetapi saya rasa macam lain.


Foto: IG Diana Danielle

"Saya perlu mewarnakan rambut kerana watak saya dalam drama itu (Lafazkan Kalimah Cintamu) sebagai lelaki kacukan Mat Saleh dan Melayu dan bukannya suka-suka," katanya kepada mStar Online.

Sampai macam tu sekali malunya Farid Kamil ni ya. Tak macam sesetengah orang lain yang bangga menayangkan warna rambut yang kadang-kadang kelihatan jelik di mata.


Foto: IG Farid Kamil

Diana Danielle cakap Farid Kamil sesuai dengan rambut blonde, anda pula? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 98
Komen

Previous : Oh Syamel, Nyanyian Itu Sangat Memukau! - Tok Ti

Next       : "Itu Fitnah, Tunggu Tindakan Saya Selanjutnya!" - Boy Iman

Komen Terbaru

Quote Ggmygirl 13-9-2017 07:30 AM
Mcm uncle jual topup.....

Lain-lain Komen

Quote jasmeen 11-9-2017 11:22 AM
Tak sesuai.ikhlas.
Quote misslinkpk85 11-9-2017 11:29 AM
mcm apek jual vcd cetak rompak
Quote Diann 11-9-2017 11:30 AM
Tak sesuai!
Quote skinsandstars 11-9-2017 11:31 AM
No farid no.{:shy
Quote tomaz 11-9-2017 11:48 AM
whyyy farid whyy.. x sesuai yach
Quote maisakurada 11-9-2017 11:55 AM
aku pun rasa x sesuai
Quote abangadek 11-9-2017 11:57 AM
meols sependapat ngan diana.. sesuai jah
Quote sukacactus 11-9-2017 11:59 AM
Comel bukan la perkataan yg akan keluar bila di sebut nama FK
Busuk lebih sesuai
Quote esbatu 11-9-2017 12:01 PM
tetap nampak busuk
Quote missunguviolet 11-9-2017 12:02 PM
misslinkpk85 replied at 11-9-2017 11:29 AM
mcm apek jual vcd cetak rompak


Quote LostStar 11-9-2017 12:21 PM
biasalah bini jaga hati laki
Quote Acik_Whitney 11-9-2017 12:34 PM
Acik Hari itu berkurung dua minggu sbb kena chicken pox
Quote Kerusijati 11-9-2017 12:36 PM
Asalkan FK semua pun sesuai....
Quote dory.thefish 11-9-2017 12:43 PM
melayu if buat blonde mmg jehjek je aku rse.
Quote Rainrein 11-9-2017 12:57 PM
Asal nak berlakon jadi anak mix je nak kena blondekan rambut.  Macamlah mat salleh tu semua rambut blonde.
Quote dazzlingDentist 11-9-2017 01:00 PM
misslinkpk85 replied at 11-9-2017 11:29 AM
mcm apek jual vcd cetak rompak

ok..ini mmg betul.ai sokong

Quote supernaturalee 11-9-2017 01:02 PM
Saya perlu mewarnakan rambut kerana watak saya dalam drama itu (Lafazkan Kalimah Cintamu) sebagai lelaki kacukan Mat Saleh dan Melayu dan bukannya suka-suka," katanya kepada mStar Online.



lg malu kot nk bwk watak mix
sbb colour rambut jek



Quote matchstick 11-9-2017 01:06 PM
misslinkpk85 replied at 11-9-2017 11:29 AM
mcm apek jual vcd cetak rompak

sian dia..kaler kan rambut sbb nk berlakon jadi mix kokesen + melayu..
dpt hasil rupa apek jual vcd jah

Quote cicicumel 11-9-2017 01:07 PM
Hensem..syg blom cukup.mendonia

Lihat semua komen(98)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056405s Gzip On
To Top