Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Oh Syamel, Nyanyian Itu Sangat Memukau! - Tok Ti

11-9-2017 10:33 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 7357| Komen: 107

Wah, power betul persembahan Syamel di pentas AF Megastar malam tadi sampai Datuk Siti Nurhaliza pun terpukau dengan persembahannya itu.

"Oh Syamel, nyanyian itu sangat memukau," tulisnya.


Foto: IG Syamel



Nampaknya, ramai juga peminat AF Megastar turut kagum dengan keberanian Syamel menyampaikan lagu Datuk Siti, 'Diari Hatimu' selain berharap Syamel dapat merakam lagu duet bersama penyanyi nombor satu negara itu suatu hari nanti.

"Boleh dah Datuk Siti dan Syamel berduet untuk album akan datang. Mesti Gempak!" tulis netizen.



Foto: Twitter



Sementara itu, Syamel menerusi akaun Instagramnya merakamkan rasa syukur dan terima kasih kepada semua yang mendoakannya.

"Alhamdulillah. Terima kasih yang mendoakan. Terima kasih Datuk Siti kerana merestui lagu yang indah ini dinyanyikan oleh saya. Harap yang mana mendengar, menerima dan menyukai lagu "Diari Hatimu" yang saya nyanyikan," tulisnya.


Foto: IG Syamel

Tahniah, semoga Syamel terus melangkah ke peringkat seterusnya! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 105
Komen

Previous : "Tak Sangka Neelofa Jodoh Saya"

Next       : Seminggu Farid Kamil Berkurung Dalam Rumah, Dah Kenapa?

Komen Terbaru

Quote NSZ_11 15-9-2017 05:45 PM
harap dia dapat buat yang terbaik Ahad nanti

#teamSyamel
#AFMegastar

Lain-lain Komen

Quote misslinkpk85 11-9-2017 10:50 AM
bg meols dia ni ada bakat yg sgt hebat. anugerah Allah. suara dia ntah nk ckp mcm mana. suara serak yg lemak gitchew
Quote raradhia 11-9-2017 11:04 AM
wahhh, kalau syamel menang lg kali ni mmg kaya laa beliau nnt. .harap2laa masin mulut tokram. .
Quote Aduradura 11-9-2017 11:06 AM
Syamel ni suara mmg sedap, lagu memang berhantu...tp mohon kuruskan badan tu sket...

Heolls mesti menang punya, anak emas asteruk khennnnn
Quote CauPandin 11-9-2017 11:16 AM
kelas cari skrang siap ad editor yachhhhh


Quote Acik_Whitney 11-9-2017 11:21 AM
Esok lusa ajak duet lah tu khuens
Quote garnierblue 11-9-2017 11:26 AM
best syamel bawak lagu ni semalam..memang talented mamat ni tak dapat disangkal lagi..
Quote annadonna 11-9-2017 11:27 AM
Entahlah mungkin aku pekak. Tapi aku tak suka tone suara syamel, macam banyak kahak kat leher lepas tu tak lepas. Bukan semua husky sedap. Tapi itulah telinga aku ni pekak kot
Quote watachiwa 11-9-2017 11:33 AM
aku harap org berbakat mcm ni lah menang.. tapi tlg jgn bawak kekwat zmn af dulu dah
Quote moocoww 11-9-2017 11:40 AM
Setuju dgn tok ti...mak iols sampai tanya..apa budak syamel ni mkn sampai sore heols sedap sgt??
Quote prettyuglybabe 11-9-2017 11:41 AM
semalam ada terkeluar ke? boleh pulak tertido depan tv
Quote MyNameIsIris 11-9-2017 11:45 AM
semalam i dengar syamel nyanyi rasa macam nak tulis nama dia dalam diari hati iols
Quote Orix 11-9-2017 11:46 AM
Bukan ke lagu diari hatimu asalnya penyanyi Indon ? Mohon karatz teragung tokti the one and only @sepitsiput utk clarify....
Quote Rhyno 11-9-2017 11:49 AM
suara kahak Shemale ni kadang2 iols rasa mcm ngilu telinga dgr....rasa mcm nak cuci je tekak dia...
Quote Zasss777 11-9-2017 12:02 PM
Suara dia mmg unik dan best! Good luck syamel!
Quote mamaneesa 11-9-2017 12:10 PM
i like his voice, lagu2 dia pun...
Quote kucen_miang 11-9-2017 12:11 PM
Acik_Whitney replied at 11-9-2017 11:21 AM
Esok lusa ajak duet lah tu khuens

dah sendu kenalah mencapub.
Quote mieymiey 11-9-2017 12:15 PM
Syamel ni suara sedap, lagu pun sedap. Terpesona iols
Quote Acik_Whitney 11-9-2017 12:36 PM
kucen_miang replied at 11-9-2017 12:11 PM
dah sendu kenalah mencapub.

Kalau retis laki laju jah ajak duet...
Cuba retis pompuan....takat puji puji jah
Quote Vokuro 11-9-2017 12:38 PM
Akak ok jah dgn sheols ini walaupun sheols agak who are yuss gitu.
Tapi akak perasan molot sheols bukan main luas lagi nganga bila nyanyi

Lihat semua komen(107)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070682s Gzip On
To Top