Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Tak Sangka Neelofa Jodoh Saya"

11-9-2017 09:45 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 30937| Komen: 756

"Saya sangat terkejut secara tiba-tiba wajah Neelofa muncul 
ketika saya sedang berdoa sambil menyentuh Multazam."

Eh, eh! Dengar cerita, Neelofa berjodohan dengan ahi perniagaan. Betulkah ni?


Foto: IG Neelofa

Memetik mStar Online, Izdihar Rosland, 31, terbayangkan wajah selebriti terkenal Neelofa ketika sedang berdoa di Multazam semasa menunaikan ibadah Umrah di Makkah. Apa lagi, terkejutlah dia.



Menurut Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Sun Fabulous Sdn Bhd itu, kejadian berkenaan berlaku tiga tahun lalu sebelum dia mengenali aktres terbabit.

"Kejadian ini terjadi pada tiga tahun lalu. Masa itu saya pergi umrah untuk bawa diri sebab perniagaan minyak yang saya usahakan mengalami masalah. 

"Jadi, tujuan saya ke sana untuk berdoa meminta hidayah. Tak sangka pula, wajah Lofa yang muncul.

"Tak sangka bayangan tersebut adalah petanda Neelofa jodoh saya. Tapi bukan jodoh kami berkahwin. Jodoh bekerjasama dalam bisnes produk keluaran syarikat saya. 

"Selepas daripada itu, saya ada hubungi Neelofa untuk membuat ulasan produk saya di Instagramnya. 

"Manakala pada awal tahun ini, saya melantiknya sebagai duta untuk produk Chew N. Glow keluaran syarikat saya," ujarnya kepada mStar Online. 


Foto: mStar Online

Wah, mesti Neelofa teruja dengan kisah Izdihar itu kan? Bagaimanapun, Neelofa menerima tawaran sebagai duta produk terbabit bukan kerana kisah tersebut.

"Saya dapat tahu tentang kisah dia terbayang wajah saya selepas terima tawaran menjadi duta produknya. 

"Ketika itu, saya sedang menjalani penggambaran fotografi untuk produk Chew N' Glow. Alhamdulillah, saya sendiri dah cuba produk itu dan hasilnya memang bagus.

"Sebab itu saya terima tawarannya. Bukan disebabkan cerita yang dikongsinya," kata Neelofa.


Foto: IG Neelofa

Ingatkan Neelofa dah nak menamatkan zaman bujangnya. Sekali bertemu jodoh untuk bekerjasama dalam bisnes saja. Semoga Lofa terus berjaya dan cepat-cepat bertemu jodoh hendaknya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 756
Komen

Previous : Aliff Aziz Akui Tawaran Berlakon Jatuh Menjunam Selepas Kontroversi Panas

Next       : Oh Syamel, Nyanyian Itu Sangat Memukau! - Tok Ti

Komen Terbaru

Quote Ammar80 24-9-2017 12:51 PM
kutuk pun kutuk tp kena la beringat jg ...jgn sampai menghina .. ishhh ..

Lain-lain Komen

Quote kucen_miang 11-9-2017 09:47 AM
boring..nexttt
Quote raradhia 11-9-2017 09:48 AM
kalau berjodohan pun apa salahnyaaa, haha
Quote immortallez 11-9-2017 09:48 AM
Hmmm....muka cukup makan, body tak fit. Ko ingat neelofa nak ke?
Quote batman_2007 11-9-2017 09:54 AM
Interesting...
Quote BilaBellaPanaz 11-9-2017 09:56 AM
memang takkan la lofa nak jadi bini businessman jer...Paling kurang sepupu anak sultan...
Quote tomaz 11-9-2017 09:59 AM
moga berjodohan ke pelaminan terus
Quote mizruncing 11-9-2017 10:00 AM
hahaha berjodohan bisnes chuols .

tt wat gempak je
Quote JiEunTak 11-9-2017 10:02 AM
yeay! finally lopak temui juga jodohnya! RIP #lofattah
Quote babyhungger 11-9-2017 10:03 AM
Muka ada iras..jodoh la kot
Quote Thanatus 11-9-2017 10:05 AM
kat akhbar mingguan semalam satu page iklan dia nii... selambak gambar Lopa
yg aku perasan ada perkataan eczema
ternyata berkesan katanya yerr... syukuurr Lopa tak de eczema lagi
Quote kisahkeaku 11-9-2017 10:05 AM
x rembes.kaya pun  xde reta cukup utk 7 keturunan.mmg laa lofa xnak.x sekufu.
#lofarms
Quote abangadek 11-9-2017 10:06 AM
ok lg kerabat muka spastik tu
Quote harrypoter 11-9-2017 10:08 AM
setakat biz kecil kecilan mcmni yg anytime bleh lingkup lofa tak heran punya...
Quote syidasaleh 11-9-2017 10:13 AM
Missleading nya lah tajuk.tp mcm sesuai jekkkk {:shy
Quote makton 11-9-2017 10:13 AM
boring nya cite mcm ni
Quote lyza2474 11-9-2017 10:15 AM
boringgggggggggggggg nyesal masuk sini
Quote Cekla 11-9-2017 10:15 AM
tak sangka Lofa sekarang sanggup jadi duta kg.com..dulu kemain cakap besar..produk international ajer semedang..skrg apa citer!
Quote Aneem 11-9-2017 10:17 AM
immortallez replied at 11-9-2017 09:48 AM
Hmmm....muka cukup makan, body tak fit. Ko ingat neelofa nak ke?

Plus takde gelaran raja ka depan nama..
Kalau ada, kira on je tu...
Quote lasagnaklcc 11-9-2017 10:19 AM
Cekla replied at 11-9-2017 10:15 AM
tak sangka Lofa sekarang sanggup jadi duta kg.com..dulu kemain cakap besar..produk international aje ...

Kan... baru nak ckp benda yg sama. Tak sangka lofa terima jd duta utk produk sebegini. Takkan selama ni takde offer dari produk jenama lain yg lagi gah?

Lihat semua komen(756)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066231s Gzip On
To Top