Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Aliff Aziz Akui Tawaran Berlakon Jatuh Menjunam Selepas Kontroversi Panas

10-9-2017 02:03 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 3893| Komen: 62

Diasak dengan gosip dan juga kontroversi panas baru-baru ini, penyanyi dan pelakon Aliff Aziz mengakui tawaran lakonan serta nyanyiannya terjejas.

Bercakap kepada Berita Harian, artis kelahiran Singapura itu walau bagaimanapun tekad untuk melupakan hal negatif itu dan mahu berusaha keras mencari rezeki untuk keluarganya.

Mungkin bagi orang lain, Aliff berada di pihak yang salah namun dia cuba membaiki dirinya dari masa ke masa.

"Sekarang adalah masa untuk saya bekerja lebih keras dan melupakan segala peristiwa hitam yang pernah berlaku sebelum ini," ujarnya. 

Katanya lagi, dia tak mahu menyalahkan mana-mana pihak dan berazam untuk membetulkan keadaan dan membuang yang keruh.

"Publisiti buruk yang diterima memberi kesan kepada kerjaya seni, tetapi saya tidak mahu berfikiran negatif," katanya lagi. - CARI 

Foto: IG Aliff

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 61
Komen

Previous : Erra Fazira Ucap Tahniah Pernikahan Engku Emran, Bella

Next       : "Tak Sangka Neelofa Jodoh Saya"

Komen Terbaru

Quote Kening_Panjang 13-9-2017 02:31 PM
alaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

habis yg ni esok, cari yg lain plakkkkkkk

tang mana dia kata serikkkkk

nan hado!

Lain-lain Komen

Quote kakasotong 10-9-2017 02:11 PM
Padan la muka ko tu alep. Selayaknyalah!

Buat penat je bikin kontroversi sampai kecoh semalaya dr studio ke studio laki bini turun naik masuk prog tv ujung2 sendooooo jua. Boikot je laki bini ni  
Quote no_el 10-9-2017 02:14 PM
Kalo aku jd producer pun aku x ambik risiko woooo
Gila bila ko buat drama rating x tunggi. Org xmau tgk sbb nyampah kat hero

Sbb tu kalo jd producer kena ikut pkmbgn semasa. Retis mana tgh top bagai
Sorang lg yg aku xkan ambik adalah chanaz ipor si lopa. Koser sgt. Abih drama or pilem aku boleh bumgkus

Boleh gitewwww
Quote fishcracker 10-9-2017 02:18 PM
Padan muka
Quote Aduradura 10-9-2017 02:25 PM
Alipp, awal sgt kau ni pelik..lain laa lagi setahun dua kau nk pelik..ni baru je kejap lepas kontrobersi curang..guna la otak sikit alippp oiii
Quote munahjolie 10-9-2017 02:27 PM
no_el replied at 10-9-2017 02:14 PM
Kalo aku jd producer pun aku x ambik risiko woooo
Gila bila ko buat drama rating x tunggi. Org xmau ...

Betul! Rating memainkan impak yg tinggi. Producer tak mau rugi lagi2 producer/director macam micheal ang tu. Tu pasal dia bagi Fattah jadi hero je janji rating tinggi. Kalau kasi Aliff Aziz? Rugi lah nanti tak dapat sponsorship dari Cuckoo
Quote HannahMontana 10-9-2017 02:28 PM
anak besar ..?


ada anak comel kenapa buat hal ?
Quote munahjolie 10-9-2017 02:28 PM
Hope boleh la producer semua ban sekali Johan Sehari tu. Nyampah Munah tengok dia over bebenor macam kena sampuk jin.
Quote kukukatablog 10-9-2017 02:38 PM
yang si pipah pulak kata rezeki maki melimpah....
Quote giyomi 10-9-2017 02:44 PM
Edited by giyomi at 10-9-2017 02:50 PM

Dah ko sendiri cari penyakit, rasanya bukan sekali dua ko di bagi peluang kennn. Dulu pon ko pnh terpalit dgn kes curik wlpn smpi skrng tak tau citer sebenar, skrng jadi palyboya, besok lusa apalagi gossip ko. mmg patut pon ko di ban. Cari jelar kerja len, jgn harapkan belas simpati. Semoga di murahkan rezeki jika bertaubat, Amin.
Quote ALDRIN 10-9-2017 03:01 PM
Dah bodek ko tu merenyam...ada hati nk sebut tawaran menjunam...who are yousss???
Bakat pon x keruan...jap nyanyi jap berlakon.....sedehhhhhh
Quote shaun_bb 10-9-2017 04:39 PM
Sendiri cari penyakit, sendiri tanggung.
Quote ashcroft86 10-9-2017 04:55 PM
Sayang sgt die ni. What a waste. Jiwa jenis x tahan godaan sikit pon. Haihhh
Quote ShiningStars 10-9-2017 05:08 PM
Sapa suruh buat perangai
Quote miss_curious 10-9-2017 05:10 PM
Please lah orang dalam industry tak payah kasi job dekat laki bini ni,propa je lebih. And bella, you stick to ur ig reviews je la tak payah menyemak cari peluang cetuskan kontroversi
Quote aechae 10-9-2017 05:12 PM
miss_curious replied at 10-9-2017 05:10 PM
Please lah orang dalam industry tak payah kasi job dekat laki bini ni,propa je lebih. And bella, you ...

Silap2 xlama lg bella kuar statement dpt tawaran blakon plak mnatauu
Quote Thanatus 10-9-2017 05:27 PM
Selayaknyalah.
Cash terus
Quote pearl.silver 10-9-2017 05:31 PM
Sian alepp
Pipah kata rezeki dia makin mencurah2 ha..
Quote miss_curious 10-9-2017 05:37 PM
aechae replied at 10-9-2017 05:12 PM
Silap2 xlama lg bella kuar statement dpt tawaran blakon plak mnatauu

Sebab sheolls petite ala2 elfira loy,layak jadi watak sekolah menengah sajerk lah ya. Dari dulu sheolls tried hard dengan buat music cover,pun takda orang nak offer jadi penyanyi. Popular nyanyi lagu diari ramadhan rafique je.inikan berlakon.... Lol so sendu.
Quote sam_survivor 10-9-2017 05:43 PM
Nanti - nanti adalah rezeki tu nok

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062226s Gzip On
To Top