Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Erra Fazira Ucap Tahniah Pernikahan Engku Emran, Bella

9-9-2017 03:24 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 13617| Komen: 162

"Alhamdulillahhhh.. Tahniah! Buat ayah kepada Aleesya @iamkumbre dan @laudyacynthiabella di atas penyatuan cinta kalian. Moga berbahagia dan berkekalan hingga ke Jannah."

Begitulah yang diucapkan oleh pelakon Erra Fazira yang turut gembira dengan pernikahan bekas suaminya Engku Emran dengan Laudya Cyntia Bella.

Melalui status yang dimuat naik menerusi laman Instagram itu, Erra mendoakan agar keduanya berbahagia dan hubungan mereka berkekalan. 

"Penyatuan ini juga moga dapat mengeratkan lagi ukhwah antara Malaysia dan Indonesia.. Kita bersaudara dalam kejauhan.. kita saling mendoakan dan pupuk kasih sayang. Moga harmoni dan damai bersama. Amin," katanya.

Dalam pada itu, Erra sangat comel kerana mendoakan kedua pasangan tersebut dikurniakan cahaya mata dan sekaligus memberikan adik kepada Aleesya, anaknya.

Foto: IG Erra

"Kepada pasangan mempelai dan Bella.. moga kalian segera dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah lagi comel!

"Pasti anakanda Aleesya tak sabar menanti adik. Kalian sentiasa dalam doaku," katanya lagi. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 162
Komen

Previous : Saya Sudah Serik! Kerana Watie, Saya Tak Dapat Berjumpa Dengan Anak - Hana

Next       : Aliff Aziz Akui Tawaran Berlakon Jatuh Menjunam Selepas Kontroversi Panas

Komen Terbaru

Quote simatakucing 4-10-2017 08:57 AM
SitiRopeah replied at 11-9-2017 04:51 PM
Kemon sis..
Bukan rambang mata..
Mata keranjang..

Hahaha lawakla

Lain-lain Komen

Quote drivethru 9-9-2017 03:49 PM
Bila shahir nak bagi aleesya adik?
Quote moonbug 9-9-2017 03:52 PM
So classy Erra. And cantik sgt, aging gracefully {:childlike
Quote nurul_akmar 9-9-2017 04:21 PM
erra ni bgs... wanita yg x membuka aib..
Quote balakkampung 9-9-2017 04:28 PM
erra ni antara artis yang tak pernah meroyan kat sosial media..salah satu faktor kenapa orang susah untuk tidak suka dia..
Quote sepitsiput 9-9-2017 04:30 PM
drivethru replied at 9-9-2017 03:49 PM
Bila shahir nak bagi aleesya adik?

langkah mayat @debab76 dulu yach
Quote sepitsiput 9-9-2017 04:31 PM
balakkampung replied at 9-9-2017 04:28 PM
erra ni antara artis yang tak pernah meroyan kat sosial media..salah satu faktor kenapa orang susah  ...

masa sheola kene carut 400 pages kisah kantoi dgn kumbre dulu pun sheols x meroyan maki hamun haters....
Quote sepitsiput 9-9-2017 04:31 PM
balakkampung replied at 9-9-2017 04:28 PM
erra ni antara artis yang tak pernah meroyan kat sosial media..salah satu faktor kenapa orang susah  ...

masa sheola kene carut 400 pages kisah kantoi dgn kumbre dulu pun sheols x meroyan maki hamun haters....
Quote balakkampung 9-9-2017 04:32 PM
sepitsiput replied at 9-9-2017 04:31 PM
masa sheola kene carut 400 pages kisah kantoi dgn kumbre dulu pun sheols x meroyan maki hamun hate ...

kan...walhal time tu sakan dia kena maki tu...tapi dia senyap jer...
Quote sepitsiput 9-9-2017 04:34 PM
Edited by sepitsiput at 9-9-2017 04:41 PM

moment moment keunggulan primadonna Erra Fazira sebagai Ratu Filem Melayu sejak 1994









Pelakon Filem Wanita Popular Malaysia utk tahun2 berikut:-
1994
1995
2000
2001
2002
2003
2004

7 kali memenanginya secara genuine dan bukan borong surat khabar...dan belum ada mana2 aktres generasi baru yg boleh beat sheols...

Kalau filem Polis Evo 2 nanti cecah rm20 juta, makanya Erra merupakan pelakon filem Malaysia pertama yg kumpulan kesemua filemnya mencecah kutipan rm100juta...sekaligus setanding dgn dek Eman Tino yg bakalan mencipta rekod sbg retis rakaman malaysia pertama yg kumpulan kesemua lagu di akaun youtube officialnya mencecah 100 juta views (dgn hanya 4 singles)....

acik acik kepam gincu uptown danau kota mampuu?
Quote nooriesz 9-9-2017 04:46 PM
hatinye sesuai dgn kecantikknnyee..
erra ni pegi la kawen dgn mne2 kerabat.. ko tggu syahir tuu emmmm.. ntah laa.. bkn xsuke tapiii
Quote balakkampung 9-9-2017 04:47 PM
sepitsiput replied at 9-9-2017 04:34 PM
moment moment keunggulan primadonna Erra Fazira sebagai Ratu Filem Melayu sejak 1994

wauuuu terbaikkk uolls....iolls dari dulu suka tgk badan erra nih...takat ni belum ada yg boleh lawan dia punya potongan badan...dgn kaki panjang nyer.....


Quote eely_shana 9-9-2017 04:50 PM
Erra ni memang bagus. Move on n tak burukkan ex. Masa yusry nk kawen ngan lisa pun sheols wish. Moga turn erra pulak pasni. N selamat pengantin baru moga kekal ke akhir hayat buat emran n bella
Quote alieyrina 9-9-2017 04:57 PM
Aku suka gak tgk dia belakon..pakai apa pun kena dgn dia
Quote mejaputih 9-9-2017 05:26 PM
X nmpk gambo erra masa majlis nikah tu...
Quote izara 9-9-2017 05:28 PM
Kenapa erra tak kawin lagi ekkk.. lama dah bercinta dengan syahir
Quote ena80 9-9-2017 05:30 PM
Semoga erra juga segera berjodohan..
Quote bambimo 9-9-2017 05:44 PM
amazing la erra ni boleh baik2 dgn exes dia..yusry awie ee.
errr dgn tok hans dia okay tak er?
Quote kakasotong 9-9-2017 05:59 PM
bambimo replied at 9-9-2017 05:44 PM
amazing la erra ni boleh baik2 dgn exes dia..yusry awie ee.
errr dgn tok hans dia okay tak er?

Dgn hans dia ok jgk, baru ni meols tgk konsert komedi eps ac mizal ke eps afdlin shauki elok je erra jd guest sepentas ngan hans, siap bcakap lg, masa tu antara guests lainnya adalah pelakon2 citer cuci
Quote wana89 9-9-2017 06:06 PM
Bagus erra ni
Nak bergasak kat khalayak buat apa.. hujung semua tersingkap.. baik diam2 je

Lihat semua komen(162)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057511s Gzip On
To Top