Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Tak Tahu Malu! Budak Sekolah Berasmara, Depan Kedai Makan Pun Jadi

8-9-2017 01:43 PM |Dilihat:6352| Komen: 38
Makin teruk ke akhlak generasi sekarang? Buktinya mereka boleh selamba sahaja membuat maksiat di depan orang ramai, depan kedai makan pula tu.

Gambar yang dimuat naik di laman Instagram Ryzalsyahputra ini sudah cukup buat sesiapa pun sakit mata!

Menurutnya, kejadian berlaku di SS15 Subang Jaya ketika dia sedang menjamu selera bersama anak buahnya.

Foto: IG Ryzalsyahputra
Disebabkan dindingnya adalah cermin, nampak jelas sepasang kekasih yang sedang asyik bercumbuan.

"Hangin seluruh badan aku, bukan sikit-sikit punya cium, dahlah pakai baju sekolah!" tulisnya.

Tak berhenti di situ, selepas dihalau oleh pengawal keselamatan di situ pun mereka masih tak peduli.

Bila ditanya, "Melayu ke?", budak lelaki tersebut hanya mengangguk-anggukkan kepala dan sambung lagi aksi terlampau tadi di hujung sebelah sana pula!

Netizen yang membaca kisah ini punya pendapat masing-masing, kebanyakannya marah dan kecewa dengan sikap remaja terbabit.

Sebagai ibu bapa, eloklah kita luangkan lebih waktu dalam memantau perlakuan anak-anak. Sedihnya bila nafsu dah menguasai akal, macam binatang pula boleh berasmara di mana sahaja. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 38
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Soorayahas 12-9-2017 11:42 AM
sepatutnya tarik dorang berdua dan tgk badge sekolah mana..melampau sgt budak2 sekarang ni.. tu yg makin menjadi seks bebas

Lain-lain Komen

Quote moonbug 8-9-2017 01:54 PM
Dosa pahala aside, have some dignity and get a room please.
Quote myakayina 8-9-2017 02:14 PM
alahai dik.. salah tempat mau tunjuk lovey dovey tu..pakai uniform sekolah lagi.. form brp la ni ya..
Quote prettyuglybabe 8-9-2017 02:15 PM
dah ada thread ni

https://mforum.cari.com.my/forum ... ;page=1#pid66219134
Quote barfi 8-9-2017 02:17 PM
Edited by barfi at 8-9-2017 02:20 PM

Yg pompuan tu, bila dah termengandung nnt mulalah ko gelabah cipek kan. Pastu mula la ko buang anak merata2.

Pastu bila masyarakat kecam ko, mulalah ko buat ayat sedih teraniaya kata tiada yg membantu tiada yg memahami bagai.

Yg jantan plak, ko dah rosakkan anak dara org, bila ko nak menikah tahu pulak ko demand pompuan ada dara sekian3,

Cam jadah je bebudak sekarang!
Kalau nak seks sgt, kahwin! Kalau dapat anak, jaga anak tu sendiri walau sesengkek mana pun engkau sebab seks kau nak pulak. Anak pun kau kena bertanggungjawab la!
Quote idakamaruddin 8-9-2017 02:21 PM
patut akak tu bw senduk td ketuk kepala dua ekor ni

Quote mu@h@h@ 8-9-2017 02:28 PM
Budak zaman skrang sgt advance... xde perasaan malu langsung.. ni klau kt media social msti lg advance tunjuk kebahagiaan ..
Quote prettyuglybabe 8-9-2017 02:33 PM
barfi replied at 8-9-2017 02:17 PM
Yg pompuan tu, bila dah termengandung nnt mulalah ko gelabah cipek kan. Pastu mula la ko buang anak  ...

macam iols tulis kat thread terdahulu..
kalau iols kat situ, iols bagi list baby hatch or rumah perlindungan kat budak pompuan tu..
so esok kalau bf dah lari, tau la mana nak tinggal baby dia
Quote barfi 8-9-2017 02:44 PM
prettyuglybabe replied at 8-9-2017 02:33 PM
macam iols tulis kat thread terdahulu..
kalau iols kat situ, iols bagi list baby hatch or rumah p ...

Sis, kalau ada org amik anak dia pun, nnt dia buat lagi. Sebab dia tahu apa2 jadik ada org akan tolong jagakan anaknya.

Yg eloknya ko jaga anak ko sendirik. Baru ko tau pahit maung ada anak diusia muda. Barulah ko tak berani dah nak mengeseks sana sini.
Quote prettyuglybabe 8-9-2017 02:46 PM
barfi replied at 8-9-2017 02:44 PM
Sis, kalau ada org amik anak dia pun, nnt dia buat lagi. Sebab dia tahu apa2 jadik ada org akan to ...

takde maknanya gitu sis..
tengok mak jan yang kemahen ngongkek sana sini sampai dapat anak..
takde serik apa pun even tau susah beranak takde bapak..
jenis kalau dah suka mantat, dilarang pun tak ada gunanya..
Quote orgkpg 8-9-2017 03:14 PM
calon calon yg bakal membuang bayi... yg lelaki calon calon perogol...
Quote CardiGans85 8-9-2017 04:01 PM
Kt area segi 3 emas KL nun lg la..peluk comolot kt escalator, kita yg kt blkg tgk hrp jgn la roboh kena telan dgn tangga ni. Aptb la..bertudung ke x bertudung klu ko baik,ko xkn buat mcm tu dpn public
Quote Nenasketum 8-9-2017 04:17 PM
Curah air panas kay diorang ni agak2 kena saman tak?
Quote teen_angelJB 8-9-2017 05:51 PM
Sangap sgt ke dik..
Sama la mcm me haritu.. G lepak mamak dgn anak2..
X tau yg area situ ada kolej..bbnu bercumbu2 depan aku.. Malu hokey...
Peluk smpai melekat 1 sama lain... Maksiat mata sgt
Quote teen_angelJB 8-9-2017 05:51 PM
Sangap sgt ke dik..
Sama la mcm me haritu.. G lepak mamak dgn anak2..
X tau yg area situ ada kolej..bbnu bercumbu2 depan aku.. Malu hokey...
Peluk smpai melekat 1 sama lain... Maksiat mata sgt
Quote MsKathryn 8-9-2017 06:50 PM
Makin menjadi bdk skrg...no dignity
Quote leena1234 8-9-2017 07:13 PM
Serupa cam kucing lak bole kiss2 merata. Igt kat obersee ke? {:laugh{:dot
Quote de_ikea 8-9-2017 08:23 PM
Patutnya amik gambar. Gambar muka dgn nametag sekali. Viralkan. Tak payah nak blurr kan. Dia bangga menunjuk aksi mcm tu. Mesti tak kisah org ramai menengok.
Quote mum123 8-9-2017 08:50 PM
X der org keliling ke?... Haishhh akai x dak
Quote merrissa 8-9-2017 10:44 PM
omputeh sgt perangainya....tapi omputeh pon jrng je aku tgk ber make out dikhalayak ramai sebegitu senget kepala nya

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057053s Gzip On
To Top