Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Obses Dengan Diri Sendiri, Kim Kardashian Bogel Atas Pokok

8-9-2017 01:06 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 6390| Komen: 37

Mungkin disebabkan terlalu obses dengan diri sendiri membuatkan Kim Kardashian teruja untuk berkongsi kecantikannya dengan umum.

Tak pernah gagal dalam mencari perhatian dari peminat dunia, selebriti ini sanggup memanjat pokok untuk mengambil gambar berbogel di atasnya!

Hanya mengenakan kasut sahaja tanpa seurat benang, dia kelihatan anggun sekali menayangkan potongan bentuk badannya yang menarik.

Foto: IG Kim Kardashian 
Menurut laporan Ace Showbiz, foto hitam putih itu disifatkan sebagai kurang wajar memandangkan ianya terlampau seksi.

Dalam gambar tersebut, isteri kepada Kanye West ini kelihatan sangat selesa bergaya sambil kakinya menutupi bahagian sulit.

Foto: Popsugar.com
Payudaranya jelas kelihatan namun Kim mengedit gambar ini dengan meletakkan emoji bintang sebelum dimuat naik ke laman Instagramnya.

Menurut kapsyen, rupanya sesi fotografi tersebut dibuat untuk sebuah buku Mert Alas dan Marcus Piggot.

"Rasa bangga dan diberi penghotrmatan dapat bekerjasama dengan Mert dan Marcus untuk buku baru mereka! Bayangkan, buku ini melalui proses 20 tahun pembikinannya!" tulisnya. -CARI


Foto: IG Kim Kardashian 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 37
Komen

Previous : Terpaksa Batalkan Konsert, Lady Gaga Pujuk Peminat Dengan Belanja Pizza!

Next       : Lah, Ini Ke Alasan Sebenar Kylie Jenner Besarkan Bibir?

Komen Terbaru

Quote royaldanish 20-9-2017 05:48 PM
bangga betul tayang plastic here..plastic there... kalo kena api kompom tak terbakoooor

Lain-lain Komen

Quote alieyrina 8-9-2017 01:41 PM
Kenapa blur kan..
Quote jointhecurse 8-9-2017 01:42 PM
bkn bykk selulit ke
Quote kellykemah 8-9-2017 02:16 PM
Mak dia suruh petik duku lah
Quote kellykemah 8-9-2017 02:16 PM
Pasni mesti alicia amin lak nak petik buah mata kucinn
Quote abangadek 8-9-2017 02:45 PM
cantik body
Quote Artemesiaa 8-9-2017 03:03 PM
Gigihnya ler acik ni nasib pokok tak da kerenga
Quote cikmanggabatu 8-9-2017 03:10 PM


dh sheols confident dengan aset sheols. kita hanya mampu lihat shj.
Quote matchstick 8-9-2017 03:16 PM
mcm org x bertamadun...duk atas pokok xpakai baju.
Quote harrypoter 8-9-2017 03:24 PM
kenapa blurkan
Quote Nenasketum 8-9-2017 03:24 PM
Sedih plak aku tengok. Duit banyak tak macam bebudak kat Afrika tu. Tak pakai baju sebab takdak duit
Quote mokcikKSKB 8-9-2017 03:26 PM
Demi nk kekal relevant...nk melakukan cosmetic produck dia yg x bkualiti
Quote Joannalee 8-9-2017 04:42 PM
Xde edit ke pict die ni?
Quote balakkampung 8-9-2017 04:46 PM
anak2 dia tak comey
Quote -electrifying- 8-9-2017 05:39 PM
berselera aku tgk
Quote raradhia 8-9-2017 05:52 PM
pinggang ramping bak kerengga
Quote Olleo 8-9-2017 06:10 PM
Masa nak turun tu kalau tersagat dek kulit dahan kayu tu, mau xdak rupa 'cik bedah' dia.
Time tu baru reti nk pakai baju gamaknya.

Mmg gila perhatian betul dorang adik beradik ni.
Quote L_Z 8-9-2017 06:26 PM
Kompom terguling guling TY tengok pic tu,,.berbelit mcm ular ja..
Quote leena1234 8-9-2017 07:36 PM
Mcm binatang plak nk berbogel atas pokok!
Quote asyriqa 8-9-2017 10:04 PM
Sib baik tak masuk semut cekpit dia tu

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051994s Gzip On
To Top