Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Pandanglah Sisi Baik Saya Pula,"-Alicia Amin

8-9-2017 12:10 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 7440| Komen: 122

Selepas foto-foto separa bogelnya tersebar, Alicia Amin teruk dihentam bertubi-tubi dari pelbagai pihak.

Nama model yang juga pelakon yang baru meningkat ini menjadi panas gara-gara didakwa mengamalkan cara hidup yang terlampau bebas.

Walau bagaimanapun, Alicia meminta peminat tanah air supaya menjadi lebih positif.

Foto: IG Alicia Amin
"Sejak berusia 16 tahun saya sudah berhadapan dengan situasi begini ketika memperjuangkan hak wanita dan pandangan peribadi. 

"Kadang-kala industri mengharapkan kesempurnaan, namun kita harus berani mengambil langkah pertama untuk bermula. Sebab itu, saya sentiasa mahu melakukan yang terbaik dengan apa yang saya miliki," kata Alicia kepada mStar Online.

Foto: IG Alicia Amin
Baru berusia 22 tahun, dia juga berharap agar netizen melihat kebaikan seseorang dan bukannya hanya tahu mencari salah.

"Saya berharap netizen  mencari ciri-ciri baik dalam seseorang dan bukannya mencari kesilapan. Mencari kesilapan orang lain tidak akan menjadikan mereka lebih bahagia. Saya tahu pandangan saya mungkin tidak sama dengan orang lain. 

"Tetapi saya percaya kita hidup di negara yang mempertahankan hak kita untuk menerima semua budaya, bangsa, agama dan hidup bahagia antara satu sama lain," tambahnya.

Foto: IG Alicia Amin
Berdarah kacukan Melayu-Jerman, Alicia sentiasa berusaha memperbaiki diri dan kini dalam perancangan untuk mengambil kelas lakonan.

Apa pun, semoga Alicia berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi. -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 122
Komen

Previous : Aliff Syukri Tak Faham Inggeris? Habis Lunyai Caprice Dihentam

Next       : Sudah Puas Membeli, Kini Datuk Vida Bakal Hasilkan Beg Tangan LV!

Komen Terbaru

Quote HangPC2 13-9-2017 12:08 PM
Saiz A Cup....


memang gelabah tetek minah nih

Lain-lain Komen

Quote syidasaleh 8-9-2017 12:19 PM
Okay anak pak amin.hati u baik kan.dosa u dgn tohan .gitu
Quote chacon 8-9-2017 12:22 PM
tetek kecik sibuk nak show off..booo
Quote ubiwankelubi 8-9-2017 12:23 PM
apa hak2 wanita yg dia perjuangkan?
Quote BilaBellaPanaz 8-9-2017 12:24 PM
hak titties dia lah....LOl
Quote tomaz 8-9-2017 12:24 PM
chacon replied at 8-9-2017 12:22 PM
tetek kecik sibuk nak show off..booo

Tengok je la org dah bg free.. Hahaha.. Walauponnn
Quote vanillaninja 8-9-2017 12:25 PM
Gigih jugak nak jadi artis rupanya. Ingatkan industry ni untuk 'Meleis' je.
Quote tomaz 8-9-2017 12:25 PM
ubiwankelubi replied at 8-9-2017 12:23 PM
apa hak2 wanita yg dia perjuangkan?

Hak berbogel mungkin.. Hahah
Quote kucen_miang 8-9-2017 12:25 PM
buruknya tatoo ko tu cik yah.
Quote prettyuglybabe 8-9-2017 12:26 PM
dah tau benda salah tapi masih buat, pastu nak harap orang pandang yang baik..
Quote lyza2474 8-9-2017 12:27 PM
ermmm.. x boleh nk pandng baik.. klu ko tetap mcm tu nak oiii
Quote Aduradura 8-9-2017 12:27 PM
Kalau sheolls lawa mungkin akan dimaafkan ...tapi sheolls biase2 je muka...takde wow factor pun ...
Quote masdiana-ana 8-9-2017 12:34 PM
oh..ada kacukkan melayu juga...
Quote chacon 8-9-2017 12:37 PM
tomaz replied at 8-9-2017 12:24 PM
Tengok je la org dah bg free.. Hahaha.. Walauponnn



xberbaloi buat dosa mata tengok tetek kecik macam tu. alang2 berdosa biarlah puas hati






Quote de_ikea 8-9-2017 12:41 PM
Kacukan melayu jerman yg kurang menjadi mungkin???
All the best alicia. Kalau chuols acting well, netizen will accept uols surely.  Tapi kalau lakonan umpama org prg acting class in new york jahhh, uols akan selamanya dihencap.
Quote bellaamsar 8-9-2017 12:48 PM
Mula2 ingat dia ni perempuan jadian.rupanya tulen..ampun ya alicia
Quote kiah_mai_pulak 8-9-2017 12:54 PM
ubiwankelubi replied at 8-9-2017 12:23 PM
apa hak2 wanita yg dia perjuangkan?

Hak membogel kot.. x pun hak tuiiii dia
Quote K_Lily 8-9-2017 12:55 PM
chacon replied at 8-9-2017 12:37 PM
xberbaloi buat dosa mata tengok tetek kecik macam tu. alang2 berdosa biarlah puas hati
...

hahahahahahha

ini lawak!
Quote CardiGans85 8-9-2017 12:56 PM
Dia ni bg sy cantik je..perempuan muda mana yg  x cantik?cuma jgn la bergambar bogel lg. Body mmg la cantik tp entah la..simpan utk tatapan sendiri ok lg kot.
Quote Cyempaka 8-9-2017 01:00 PM
Poyo lah pompuan ni.. Mintak org jd positif.. Kau sendiri negatif memanjang dgn melayu. Kutuk xabis2. Cash la kena kutuk blk

Lihat semua komen(122)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054134s Gzip On
To Top