Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Bergetar Jiwa! 5 Foto Terbaru Adik Neelofa Yang Merecik-Recik Habis!

8-9-2017 11:25 AM |Dilihat:6903| Komen: 75
Pernah terpalit dengan beberapa kontroversi sebelum ini, namun ia tidak sedikit pun membuatkan pesona adik kepada pengacara Neelofa ini goyah mahupun lari.

Malah, meskipun masih berusia belasan tahun Ameera Khan mempunyai tarikan tersendiri buat para pengikutnya di laman sosial.

Ya, baru sahaja berusia 16 tahun. Namun, ramai yang terlupa gadis cilik ini masih lagi dalam usia remaja dan bukannya dewasa seperti kakak-kakaknya yang lain. 


Pun begitu, amat mengejutkan kerana pada tahap ini pun dia sudah mempunyai 700 ribu pengikut di laman sosialnya. Wow! Kau ado? 

Pesona wajahnya yang mirip dengan Neelofa juga sering didambakan kebanyakan gadis mahu pun jejaka di luar sana. 

Oleh itu, tak hairanlah Ameera dipilih untuk menghiasi kulit hadapan majalah EH bagi keluaran September ini. 


Apa yang boleh dikatakan, memang wow! Disolek persis bintang antarabangsa, boleh buat ramai makan hati punya!

Kenapa? Anda boleh lihat 5 keping gambar hasil shooting bersama majalah fesyen berkenaan. 

Dipakaikan dengan persalinan high fashion dan juga solekan ala Cleopatra, seakan tak percaya pula inilah gadis cantik dari Malaysia!

Mari kita lihat...








Foto: IG Ameera

Bagaimana? Teruja dengan 5 keping gambar terbaharu Ameera? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 75
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote deltoid 19-11-2017 02:37 PM
haram tak cun pun

Lain-lain Komen

Quote Andyscenes 8-9-2017 11:27 AM
Ok la tu dada dia
Quote harrypoter 8-9-2017 11:35 AM
wowww...tgh ranum ni
Quote prettyuglybabe 8-9-2017 11:37 AM
muka beliau agak tua untuk usia..
Quote raradhia 8-9-2017 11:39 AM
okeyy la, semua ada. .bertuah hidup d dunia. .
Quote krustykrab 8-9-2017 11:42 AM
ok la tu...esok dah besar boleh kawin dgn mana2 kerabat or jutawan....
Quote syidasaleh 8-9-2017 12:20 PM
Ya ampun cantik merecik okay {:nose
Quote BilaBellaPanaz 8-9-2017 12:27 PM
okay la lepas ni konon konon dapat hidayah pastuh jadi hajjah fake the 2nd....hahahahha
Quote myakayina 8-9-2017 12:28 PM
cantik tapi  nampak matang dari usia..
Quote tagas 8-9-2017 12:34 PM
Tgh sedap & lazat
Quote Artemesiaa 8-9-2017 12:37 PM
Biasa2 je macam ahso jual keta kat showroom keta je
Quote matchstick 8-9-2017 01:30 PM
some people forget that i'm 16 katanyer...

dh muka nmpk tua, badan pun rangka besar. mmg x nmpk mcm budak umur 16.
'gadis cilik' sgt x sesuai utk refer kpd sheols
Quote tombolpintu 8-9-2017 01:34 PM
cantik..tapi takda la sampai bergetar jiwa raga
Quote sofiazara 8-9-2017 01:37 PM
gadis gerga
Quote alieyrina 8-9-2017 01:40 PM
Cantik yg pakai jaket tu
Quote Jeniechan 8-9-2017 01:41 PM
Apsal nampak gaya mcm Adele plak.ke mata aku kero
Quote kamil8891 8-9-2017 02:24 PM
tak bgetar pon
Quote afie_m 8-9-2017 02:39 PM
cantik lah...harap2 perangai pun cantik lah ya....heheheh
Quote kucen_miang 8-9-2017 02:57 PM
biasa jer, muka paki jual kapet.
Quote Felycya 8-9-2017 03:19 PM
Baru 16 taun rupanya mira ni.

Lihat semua komen(75)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055298s Gzip On
To Top