Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Dah Malas Nak Hipokrit- Siti Saerah Tanggal Hijab

8-9-2017 10:45 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 12253| Komen: 241

Kalau dulu tampil dengan imej bertudung, kini Siti Saerah sudah tidak mahu menjadi seorang yang hipokrit lagi.

Keputusannya untuk membuka hijab awal tahun lalu telah membuatkan ramai peminatnya terkejut.

"Ini kali pertama saya muncul dengan imej sebegini di hadapan media dan rasanya saya perlu tampil tanpa perlu berselindung. 

"Bila saya muncul dengan imej tanpa berhijab begini, saya terima pelbagai komen positif dan negatif, bagaimanapun saya menerima semua komen tersebut dengan hati terbuka. 

"Saya bukanlah manusia yang sempurna cuma harapan saya peminat dapat mendoakan yang terbaik," katanya kepada mStar Online.

Sudah tiga tahun bercerai, Saerah,33 mengakui yang dia kini sudah menemui pengganti.

Foto: mStar Online
"Dia (Shahidan) adalah kekasih dan pemangkin semangat saya dan sebenarnya kami sudah mengenali sejak 2009 namun hubungan itu terputus selepas saya berkahwin. 

"Sebagai wanita semestinya saya mahukan seorang lelaki bergelar suami tapi semuanya bergantung pada jodoh dan takdir, lagi cepat lagi bagus," tambahnya.

Foto: mStar Online
Adik kepada penyanyi Siti Nurhaliza ini juga mempunyai tiga anak dari perkahwinan lama iaitu Ummi Umairah, 6, Ahmad Daiyan, 5, dan Ahmad Aisy, 3 tahun. 

Siti Saerah akan muncul dengan single baharu, Hanya Restu dan berharap agar peminat dapat menyokong perjalanan kariernya.

Semoga Saerah berjaya dan bahagia di samping keluarga tercinta. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 241
Komen

Previous : Sindir Menyindir Di Twitter, Nabil Dengki Dengan Fattah Amin?

Next       : Aliff Syukri Tak Faham Inggeris? Habis Lunyai Caprice Dihentam

Komen Terbaru

Quote sofiazara 25-9-2017 11:56 AM
siti sarah siti saerah dedua sangap

Lain-lain Komen

Quote SANKURIANG 8-9-2017 08:39 AM
Ada peminat budK ni???? Janet betul la.....
Quote shernazz 8-9-2017 08:40 AM
erm.
ye lah...
bukak.katup bukak katup..
tetap gundu juga..
muka comey doh..
anak.dia.yang pompuan tu lain dah muka
.ke mekap tu?
Quote L_Z 8-9-2017 08:40 AM
Apa apa ja ko mekserah.....yang jelas dan nyata ko hodoh xlawa pon..
dan xder kepentingan ponnggg dlm industri artis mesia ni....
Quote Skyz9183 8-9-2017 08:43 AM
ape2 je la saerah oiii.. sape la meolls nk judge chuolls lbih2
Quote honeylynn 8-9-2017 08:44 AM
kelakar ada satu komen tu kata tutup ke bukak ke sama je hodoh muka dia...aduh! sure tersentap ko!!
Quote marla69 8-9-2017 08:48 AM
All the best
Quote kikuri 8-9-2017 08:50 AM
ade ke peminat dia ni...? sape je yang minat dia ni..?
Quote drivethru 8-9-2017 09:07 AM
- ade peminat ke?
- muka tua sebelum usia
- kesian tokti bakal dapat adik ipar hodoh
Quote blue^panther 8-9-2017 09:11 AM
udah2 la ceciter nak jadi penyanyi tu dik saerah, kaka rasa kesian pulak kat ko....malap senantiasa, chuols ada peminat ke saerah????
Quote Jeniechan 8-9-2017 09:15 AM
Bukak x bukak tetap hmmm jugak kak
Quote sukacactus 8-9-2017 09:19 AM
Buka la apa2 yg boleh dibuka pun
Rupa ko camtu la jg
Xde aura retis!
Quote fushimi 8-9-2017 09:23 AM
kau bukak ke kau tutup ko tetap senduuuu sepanjang zaman
Quote puccafan 8-9-2017 09:38 AM
Kesian kat dia ni. Nampak cam lost. Mujur la dapat akak cam tok ti. Jenis tolong adik beradik
Quote EvieWanKenobi 8-9-2017 09:41 AM
semoga Tok Ti tabah dengan adik beliau..
Quote ItisDD 8-9-2017 09:43 AM
Semuga mendapat hidayah hendaknya

#modsetazah
Quote nooriesz 8-9-2017 09:44 AM
beliau adalah salah seorg geng adik beradik artis yg menyemak.. xtau ape fungsinyeee
Quote hyldia 8-9-2017 09:46 AM
laaa wujud lagi ker saerah ni dlm industri seni tanah air?apa2 jer laa saerah oiii, ko nk pakai tudung ke, nk buka tudung ker...ehhh suka ati ko laa. ko ingat bila dh buka tudung, nama ko dlm industri seni akan naik mencanak ker?? #Tanya aje
Quote rorygilmore 8-9-2017 09:50 AM
Mana gambar terbaru dia? aku tak leh recall muka dia...
asal nk recall je terbayang muka TokT, asal nak recall je terbayang muka TokT..
Quote yokoono 8-9-2017 09:51 AM

artis ke sheols ni?

Lihat semua komen(241)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055756s Gzip On
To Top