Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dah Lali, Rosmah Mansor Kalis Fitnah Sejak Jadi Isteri PM

8-9-2017 10:41 AM |Dilihat:5759| Komen: 134
Semua ini adalah permainan politik dan ia adalah harga yang perlu 
dibayar oleh semua ahli politik."

Datin Seri Rosmah Mansor berkata demikian dalam temu bual eksklusif bersama majalah Wanita untuk keluaran September.


Foto: FB Majalah Wanita

Isteri kepada Perdana Menteri itu tidak menafikan, ada kalanya dia turut termakan hati dengan tohmahan dan kata-kata negatif dilemparkan terhadapnya.

Tapi, apa boleh buat? Dia hanya mampu menelan semua kritikan negatif kerana itulah harga yang perlu dibayar ahli politik.

Syukur saya mendapat kekuatan daripada suami yang cukup penyabar dalam mengharungi semua fitnah dan kata-kata negatif itu.

"30 tahun bersama Datuk Seri, saya sudah lali dengan kata-kata masyarakat. Apa yang berlaku saya anggap sebagai 'job hazard'.

"Saya redha dengan apa yang terjadi. Mereka boleh membuat apa sahaja persepsi, yang penting saya dan keluarga bahagia.

"Hakikat sebenarnya hanya Tuhan yang tahu. Saya hanya mampu berdoa. Selebihnya saya serah kepada Allah kerana janji Allah, doa insan teraniaya pasti akan termakbul.

"Datuk Seri juga cukup penyabar. Mungkin DNA beliau memang begitu. Cakaplah apa sahaja tentang dirinya beliau tidak pernah marah jauh sekali menjerit dan melenting," katanya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 134
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Al-Patih 15-9-2017 04:56 PM
  

                           






Lain-lain Komen

Quote kentel 7-9-2017 11:06 AM
eeee edit nya wajah bikmah :laugh3 editor ni ngkorang tak takut kena simen ke?
Quote petaiterbang 7-9-2017 11:13 AM
Time kluar statement camtu carik la Allah time Allah suruh tutup aurat buat bodo jo

Quote white_musk 7-9-2017 11:14 AM
petaiterbang replied at 7-9-2017 11:13 AM
Time kluar statement camtu carik la Allah time Allah suruh tutup aurat buat bodo jo

Bila alloh suruh totop aurat?
Quote AJ88 7-9-2017 11:17 AM
ya ampun.
Quote M.Rose 7-9-2017 11:19 AM
Puas edit pun ngeri gak muka. Apa kes
Quote saladin780 7-9-2017 11:19 AM
wahh..flawless nye
Quote albedah 7-9-2017 11:21 AM
Overnya edit.... Dh macam bedak sejuk cap ros.
Quote Defcon2 7-9-2017 11:21 AM
white_musk replied at 7-9-2017 11:14 AM
Bila alloh suruh totop aurat?

Type la betul-betul 'Allah' bukan alloh atau owloh.

Kau pun tentu tak suka orang memperlekehkan nama kau kan

Quote edoraixora 7-9-2017 11:23 AM
kemain flawless lagi muka kakmah
kena edit sampai kakmah puas hati agaknye
Quote Lorra2411 7-9-2017 11:24 AM
asal tak nampak gambar pun?
Quote rospinki 7-9-2017 11:25 AM
kak ros pun tak suka edit lebih2 camtu
Quote balakkampung 7-9-2017 11:25 AM
jaga2 korang...kak mah dah start berdoa tu..dia orang teraniaya tau...bukan macam kita...kita tak pernah teraniaya
Quote bangcak 7-9-2017 11:26 AM
editor buat edit mcm perli je
Quote miauw 7-9-2017 11:26 AM
tang edit tu nampak sgtla
Quote dinopower2 7-9-2017 11:35 AM
amboi muka haha
Quote rospinki 7-9-2017 11:37 AM
ekceli..semalam tengok majalah ni kt kedai buku bawah tu..dalam hati begetus..cisss kemain ploples..potosop sgt(ade lagi ke guna potosop?)
Quote Simunggu 7-9-2017 11:38 AM
cukup cukup lah kamu memfitnah...esok esok kamu mati tak sempat minta maaf...rasalah azab dalam kubur...

kalau kapir tu aku tak kesah sangat sbb dah kompom masuk nerako...
Quote Modngengade 7-9-2017 11:41 AM
simpatinya akak dgn penganiayaan ummah terhadap kat ros...korang jgnlah aniaya beliyau
Quote dodolgemok 7-9-2017 11:43 AM
Vogue nya heshe

Lihat semua komen(134)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084307s Gzip On
To Top