Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

'Squiggly Lips' Dah Jadi Trend, Macam Ternak Cacing Kerawit Je Rupanya!

7-9-2017 02:30 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 2261| Komen: 21

Boleh dikatakan hampir setiap kali kita buka Twitter, Instagram, mahupun Facebook, melambak gambar trend terkini kecantikan muncul. Kalau cantik, sedap mata memandang tak mengapa juga. Ini tidak. Ada sahaja yang pelik-pelik dilakukan.

Kalau sebelum ini kita pelik dengan trend bulu mata seperti cacing kerawit, terbaru mereka 'menternak' cacing di atas bibir pula!



Cantik itu subjektif. Sebab itulah ada yang berani mengenakan mekap sedemikian yang diberi nama 'Squiggly Lips'.




Memang tak dinafikan, ramai juga yang berasa kurang selesa dengan Squiggly Lips ini.





Foto: BoredPanda

Daripada mereka yang taksub dengan mekap terkini yang pelik-pelik ini, banyak lagi benda lain yang boleh mereka kerjakan, tak begitu? 

Takpun kurangkan 'mengeksperimen' dengan barang-barang mekap. Banyak juga penjimatan yang boleh diperoleh, kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 21
Komen

Previous : Sis Malu Kulit Leher Kering, Kusam? Boleh Cuba Cara Ini!

Next       : Pantang Larang Tak Masuk Akal Semasa Hamil, Ibu-Ibu Tolong Semak! Pernah Terkena Tak?

Komen Terbaru

Quote Megikari 12-9-2017 12:12 PM
Mekap parkinson mehehehe... BURUK!

Lain-lain Komen

Quote jointhecurse 7-9-2017 02:44 PM
scary doh!!!
Quote missinpiece 7-9-2017 02:47 PM
Seram aih tgk. Kalau Fathia Latiff wat lawa ke idok?
Quote Greenbutterfly 7-9-2017 02:51 PM
Mcm2 trend zaman skrg..makin lama makin pelik
Quote RatuDunia94 7-9-2017 03:04 PM
Yg bibir pic atas tu cantik juga.. Tp gambar bawah2 siyes nampak pelik...
Quote manehnya 7-9-2017 03:19 PM
pening aku nengok,

dr kening, smpai bibir mcm tu..
Quote syidasaleh 7-9-2017 03:36 PM
Hijabist tu pun try jugak.hauknya lahai
Quote syidasaleh 7-9-2017 03:36 PM
Hijabist tu pun try jugak.hauknya lahai
Quote sehirkedi 7-9-2017 04:02 PM
Macam mekap dengan tangan gigil.
Quote fishcracker 7-9-2017 04:54 PM
Ko pikir ko lawa?? {:nose
Quote salmon-suki 7-9-2017 09:14 PM
Yuckssssssss!!!
I hate worms,leeches,anything slimy!!
Tgk pic pun da menggelikan..xley hadam caner dorg bley terpikir nk bt style cmtu{:dot
Quote moonbug 7-9-2017 09:46 PM
Semua hadap viral la kot ni. Cpt sikit famous, nnt boleh buat ig review
Quote yayah8989 7-9-2017 11:59 PM
I prefer natural beauty. titik
Quote nisako 8-9-2017 08:38 AM
pelik ooi.........................
Quote jlo 8-9-2017 10:53 AM
burukkkkkkk sangat
Quote rosa_canina 8-9-2017 12:30 PM
rasa mcm comot plk sbb lipstick terkeluar dr bibir.. hehe
Quote Artemesiaa 8-9-2017 02:55 PM
Dah macam bottle cap
Quote CardiGans85 8-9-2017 03:02 PM
Terasa mcm tgk org2 dr District 1, film the hunger games
Quote buapakperut 10-9-2017 01:13 AM
Gmbr last sila meninggal
Quote miemiecha 11-9-2017 05:21 PM
bomgok nye rupaaa

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.047684s Gzip On
    To Top