Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Bodoh, Lawak Hambar!-Sajat Bergaduh Pasal Anak Dengan Pian Kpop

7-9-2017 01:13 PM |Dilihat:4483| Komen: 39
Sajat mengamuk lagi! Bukan sebab orang mempersoalkan jantinanya, kali ini dia marah sebab ada pihak yang mengejek anak-anak angkatnya.

Bergurau tak kena tempat! Sebagai seorang yang mempunyai naluri keibuan, sudah pasti Sajat kecewa bila gambar kembar tersebut diparodikan menjadi orang lain.

Foto: IG Nur Sajat
Paling mengejutkan, perbuatan itu dilakukan oleh Pian Kpop yang sebelum ini pernah tular dengan video-video komedinya di Facebook dan Instagram.

Disifatkan sebagai kurang ajar, Sajat sendiri telah memberi amaran kepada pelawak tersebut.

Pian Kpop
Tulisnya, "Jangan ingat saya diam,awak boleh suka suka hati nak mempersendakan rupa anak saya.. ini dah mengaibkan ini. Kepada @pian_kpopp_official untuk awak saya akan ambil tindakan.Jangan suka suka hati nak buat lawak yang tak ada kualiti, ini awak dah masuk kan pic saya dan edit muka anak saya... AWASSS!!!!!"

Ini pula gambar yang telah diedit Pian dan dimuat naik di laman Instagramnya.

Bukan Sajat sahaja yang sakit hati kerana anak-anaknya dijadikan lawak hambar, netizen turut meluahkan kekecewaan yang sama. 

Tabahlah Sajat! Memang banyak dugaan dan cabaran dalam membesarkan anak-anak. Peringatan kepada orang lain juga, nak melawak jangan melebih-lebih pula ya!-CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 39
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote batmana 30-9-2017 02:16 PM
pearl.silver replied at 30-9-2017 12:01 AM
Jd dah berapa org semua ank sajat?
Dia buat legal ke dokumen budak semua
I ingat jkm mcm strict ur ...

ada duit,
semua urusan mudah

cm kesah psl jantina dia,
dlu reveal sbg laki, parent pn bitau
tapi
dh byk duit
terus kambus cite tu

Lain-lain Komen

Quote nisako 7-9-2017 01:48 PM
ishhhhhhhhhh nape budak tu pulak yg dijadikan mangsa..............................sian dia org
Quote mieymiey 7-9-2017 02:12 PM
Jantan sangat muka Sajat kat gambar atas.
Quote Revolver 7-9-2017 02:21 PM
tebal betul kening anak angkat dia tu
nampak matang plak baby2tu
sapa ada muka sajat dulu2...
Quote BohsanAKU 7-9-2017 02:30 PM
Kalau tak suka dia sbb status jantina dia pun, tak perlu la sampai anak angkat dia pn nk dipersendakan. Gurau tak bertempat...bodoh tu simpan sikit. Bukan semua benda ko boleh bergurau.  
Quote nadihazza 7-9-2017 02:32 PM
dato alif amik ank angkat , sajat amik ank angkat..sat lg dsv plak..trend ke? kadang rasa mcm mnunjuk plak mereka ni.. #sekadarpendapatlah
Quote SecretLuv 7-9-2017 02:44 PM
Kening tebal macam Shin Chan.
Quote SecretLuv 7-9-2017 02:46 PM
nadihazza replied at 7-9-2017 02:32 PM
dato alif amik ank angkat , sajat amik ank angkat..sat lg dsv plak..trend ke? kadang rasa mcm mnunju ...

Aku rasa DSV tak akan ambil anak angkat sebab anak-anak dia macam jenis cepat cemburu.
Quote nadihazza 7-9-2017 02:50 PM
SecretLuv replied at 7-9-2017 02:46 PM
Aku rasa DSV tak akan ambil anak angkat sebab anak-anak dia macam jenis cepat cemburu.

rasa mcm tu gak..nak2 kacak..
Quote Greenbutterfly 7-9-2017 02:57 PM
Mula2 tgk pic i igtkan gambar yg atas tu pian edit
Btw pian ni siapa ye?haram i x kenal..
Quote taji2906 7-9-2017 02:57 PM
aku ingat gambar asal tu dah diedit.. tp memang rupa baby tu nmpk mcm matang plak..
Quote mizruncing 7-9-2017 03:12 PM
bila lawak x kena tmpt
Quote Si_diam 7-9-2017 03:17 PM
Cian kat ank2 yg xbersalah tu
Quote Si_diam 7-9-2017 03:17 PM
Tabahla sajat oi
Quote RatuDunia94 7-9-2017 03:20 PM
nadihazza: dato alif amik ank angkat , sajat amik ank angkat..sat lg dsv plak..trend ke? kadang rasa mcm mnunjuk plak mereka ni.. #sekadarpendapatlah



Bukan dato alif dh kena pulangkan anak angkat heols ke? Pasal ada urusan dokumen ape entah..
Quote Cyempaka 7-9-2017 03:36 PM
budak bodo mana pulak pian ni?  ambik gambo cenggitu pulak. elok sgt la tu. walopun aku xsuka sajat, tapi lawak ko edit2 pic...adik kembo pian blebleble tu tak kelakar langsung. kalo ada org gelak dgn lawak mcm tu, tau la otak dia level mana.
Quote intan_smsb 7-9-2017 03:36 PM
sajat tahan napas dalam gambar tu
Quote ~boolean 7-9-2017 04:08 PM
sajat ni memang muka jantan/muka keras...

celah mana orang tengok keayuan dia pun aku tak tahu...


tapi aku memang tak suka lawak sebegini...sama lah dengan amran fans, sultan melaka dan lain-lain yang tak lawak pun pada aku
Quote haryatie 7-9-2017 04:18 PM
ingat gmbar yg mula2 tu pun edit
dgn kening yg tebal tu...real rupanya
sape pian ni...haram x tahu
gurauan bodoh... mcam la rupa sendiri bagus sgt...
Quote ilydarlie 7-9-2017 04:19 PM
mcm mcm hal.

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065813s Gzip On
To Top