Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Wanita Kahwini Lapan Lelaki, Ghaib Selepas Larikan Wang Hantaran

7-9-2017 09:58 AM |Dilihat:2269| Komen: 26
Seorang penipu bersiri sedang diburu polis Thailand kerana dikatakan telah berkahwin dengan sekurang-kurangnya lapan lelaki dalam tempoh dua tahun.

Suspek akan 'ghaib' sekelip mata sejurus selepas mengambil wang hantaran daripada keluarga pengantin lelaki.

Menurut laporan Oddity Central,  Jariyaporn Nammon Buayai, 32 yang juga digelar sebagai 'pengantin perempuan lari' telah lama dikenali sebagai penipu di media sosial.

Jariyaporn, Foto: Facebook
Bekas suaminya, Prasarn Tiamyam, 32 telah mengecam wanita terbabit selepas melihat satu kenyataan di Facebook yang memberi amaran kepada lelaki Thailand supaya menjauhi suspek.

Prasarn telah berkahwin dengan wanita terbabit dua tahun lepas sebelum dia menghilangkan diri dengan membawa lari wang hantaran sebanyak THB 200,000.

Pihak berkuasa cuba menjejaki rumah ibu bapa wanita terbabit di wilayah Nong Khai, tetapi kedua-dua mereka juga tidak dapat dikesan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 26
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ainashiqa 8-9-2017 11:02 AM
kaya cepat la perempuan tu..senang2 je tipu duit orang

Lain-lain Komen

Quote moonbug 7-9-2017 10:15 AM
Mcm2 jenis scam skrg ni
Quote sehirkedi 7-9-2017 10:27 AM
Hahaa licik sungguh!! Nama pun ade unsur2 kelicikan...porn BUAYAi
Quote vanillaninja 7-9-2017 10:30 AM
Lawa sangat ke sheols ni, ramai sungguh boleh terpedaya.
Quote lkick2113 7-9-2017 10:46 AM
ex husband nama perasan???

Prasarn Tiamyam
Quote harrypoter 7-9-2017 10:50 AM
apasal di blur2kan pula gambar tu
Quote pittjie 7-9-2017 10:50 AM
senang nya kawin. sampai 8 kali in 2 years. kalah E Pring.
Quote framecermin 7-9-2017 10:52 AM
Jap lagi masuk ke Malaysia pulak... Siap sedialah lelaki2 tampan di Malaysia. Hati2 takut kena game pulak dgn ppuan ni.
Quote jerukkedondong 7-9-2017 11:01 AM
Yg bini porn...tok laki pulak perasan...
Mmg padan la....{:yamete{:laugh
Quote petaiterbang 7-9-2017 11:12 AM
Sempat tak merasa?
Quote batmana 7-9-2017 11:17 AM
biasa yg menipu bukannye cantik sgt, lawa, hensem pn
tapi pndai main kata2.

kesimpulannya kalu korg nk kawin, carila yg lawa2 sket atau hensem
Quote LostStar 7-9-2017 11:23 AM
ada satu cerita Crime Patrol Dial 100 dari India kisah benar.. laki bini buat onar kawenkan bini dia dengan orang kaya lepastu malam pertama d bunuhnya org kaya tu..lepastu d sebatnya emas duit org tu.. berbelas jugak perkahwinan dia, akhirnya kantoi..
Quote nisako 7-9-2017 11:32 AM
aduh mcm macam skrg ni.....................
Quote balakkampung 7-9-2017 11:39 AM
eh...macam pernah aku tengok filem hindustan camni sebijik jalan cerita...yg sonam kapoor berlakon tu...ker pompuan ni terinspirasi dgn filem tu..
Quote jointhecurse 7-9-2017 11:57 AM
kah2 hampeh!!!      
Quote devilito2 7-9-2017 12:10 PM
dia ni org paling tinggi nilai hantaran... sbb dah 8 x
Quote kucen_miang 7-9-2017 12:13 PM
framecermin replied at 7-9-2017 10:52 AM
Jap lagi masuk ke Malaysia pulak... Siap sedialah lelaki2 tampan di Malaysia. Hati2 takut kena game  ...

dia aim yang tampan jer ke?
Quote nadihazza 7-9-2017 12:43 PM
senang nya cari duit pompuan ni!!!
Quote haryatie 7-9-2017 12:49 PM
lawa sungguh ker..rmai yg cair
Quote L_Z 7-9-2017 12:54 PM
Tah tah pondan.....hahahhahaha

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090133s Gzip On
To Top