Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Penangan Putus Cinta, Tasha Shilla Tampil Lebih Sopan

6-9-2017 11:52 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 7980| Komen: 108

Jarang orang tak kenal bila nama Tasha Shilla disebut. Mana taknya apabila nama sering dipalit kontroversi yang boleh dikatakan lebih menyerlah dari kerjaya seninya.



Memetik Kosmo!, pemilik nama Natasha Sheila Abd. Razak yang dilihat kuat menghadapi pelbagai tohmahan akhirnya kecundang jua apabila putus cinta sehingga memilih untuk 'bersembunyi' seketika dari dunia seni.

“Jujurnya ketika putus cinta emosi saya sangat terganggu. Sebab itu saya mengambil keputusan untuk berehat sebentar daripada lakonan untuk stabilkan emosi. Tawaran lakonan sentiasa ada cuma saya yang menolak kerana ketika itu belum bersedia untuk bekerja,” jelasnya.

Walaupun mengakui kecewa kerana cinta yang dipertahankan selama tiga tahun putus di tengah jalan, Tasha nekad untuk bangkit lebih kuat daripada sebelum ini.

“Saya banyak belajar dengan apa yang berlaku dan kekal positif. Selepas ini saya akan lebih berhati-hati dalam bercinta. Soal hati saya tolak ke tepi dulu. Sebelum ini selama tujuh tahun saya bekerja tanpa henti. Selepas berehat selama dua tahun baru saya sedar dunia lakonan merupakan jiwa dan terapi yang membuatkan saya sentiasa gembira,” kongsi Tasha.

Sedar dirinya sering dikecam berpenampilan seksi, Tasha bagaimanapun tidak mudah melatah dengan tuduhan itu.



Namun menurut Kosmo!, Tasha tampil lebih sopan ketika sesi fotografi bersama mereka, baru-baru ini. Hampir kesemua pakaian yang dibawa bersifat sopan dan tertutup, lapor Kosmo!.

“Dahulu saya masih muda sentiasa ingin bergaya dengan selesa tanpa memikirkan impaknya. Sekarang pada usia 30 tahun dengan fikiran lebih matang, rasanya saya lebih selesa dengan gaya sopan dan sesuai dengan usia.

“Perubahan itu dibuat bukan kerana peminat, tetapi untuk kebaikan diri sendiri. Saya masih Tasha Shilla dan akan kekal menjadi diri saya sampai bila-bila. Apapun seksi itu bersifat subjektif, kadangkala saya pakai kebaya orang masih kata seksi,” jelas Tasha.


Foto: IG Tasha Shilla

Kalau betul putus cinta boleh buat Tasha lebih matang dalam segala perkara, baguslah. Semoga Tasha terus menjaga imej dan penampilannya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 108
Komen

Previous : "Anak Tak Sabar Nak Dapat Ibu Tiri" - Erra Fazira

Next       : Zul Ariffin 'Bercuti' Dari Media Sosial, Kenapa Ya?

Komen Terbaru

Quote mummydarling 28-10-2017 05:11 PM
muka die sweet sayang tetek nye juling kikiki

Lain-lain Komen

Quote scarletz 6-9-2017 12:02 PM
sekali menjuling dah tak percaya minah ni...
Quote amiekz86 6-9-2017 12:04 PM
ha3....harap2 sopan trus la
Quote amiekz86 6-9-2017 12:05 PM
mna dia menghilang...drama lakonan pn x dak....
x dak job mcm en. stg jgk ka
Quote shailyvelera 6-9-2017 12:12 PM
harap bersopan sampai bila2....
Quote syahoney 6-9-2017 12:22 PM
macam kenal je gaya tarik ponytail tu...acah2 model asntm keh..hehehe
Quote AbukRokok 6-9-2017 12:23 PM
harap juga kecacatan kekal tu dah dibaiki juga ye
Quote skinsandstars 6-9-2017 12:25 PM
sian dia ni. bila timbul ja cita dia, mesti timbul juga cita jamal tongkol tu. adakah ianya satu suratan atau kebetulan?
Quote vanillaninja 6-9-2017 12:26 PM
Sheols lenyap terus dari industry pun orang tak kan notice kot.
Quote senahsanasini 6-9-2017 12:30 PM
sekali menjuling selamanya menjuling
Quote Zasss777 6-9-2017 12:50 PM
Relevan lagi ke dia ni? Elok bersara terus je la.
Quote mieymiey 6-9-2017 12:51 PM
Nak tengok juga sopan dia ni sampai mana
Quote keknaih 6-9-2017 12:52 PM
better sheols terus pencen, takda aura
Quote lasagna 6-9-2017 12:57 PM
wait & see jer dia ni.. ada ke, tak de ke.. kipas kaki mati dia jer notice.
Quote kelibat 6-9-2017 12:59 PM
tasha dan juling tak dpat dipisahkan..
Quote Linopot 6-9-2017 01:04 PM
Ye ke tolak job? Ke takde offer lgsg?
Quote cikperiukkera 6-9-2017 01:06 PM
Otw ke kuburan ke sis?!!!
Quote CrowneGlory 6-9-2017 01:06 PM
awat la tak kawin jah dgn kamal tongkol terus kau relevan dlm msia ni laki asik buat bende bodoh ...sama naik dgn bini asik menunjuk badan yg tak seksi mana tu
Quote -electrifying- 6-9-2017 01:10 PM
SUDAHLAHHHH
Quote she 6-9-2017 01:13 PM
Tek dia mmg juling ke? Adakah tek sheols terkesan dengan pose angkatan ketiak masam

Lihat semua komen(108)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058310s Gzip On
To Top