Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Anak Tak Sabar Nak Dapat Ibu Tiri" - Erra Fazira

6-9-2017 11:16 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 43938| Komen: 1273

Makin berdebar-debar menghitung detik menjelangnya perkahwinan antara bekas suami Erra Fazira, Engku Emran Engku Zainal Abidin dan pasangan pilihannya, pelakon popular Indonesia Laudya Cynthia Bella.



Memetik Harian Metro, Bella mengadakan majlis khatam al-Quran di kediamannya di kawasan Pasar Minggu, Jakarta Selatan pada Ahad lalu dalam sebuah majlis tertutup.



Foto: IG Bella

Sementara itu, Erra meluahkan kesyukuran apabila bekas suami memperkenalkan calon isteri yang juga bakal ibu kepada anak mereka Engku Aleesya.

"Seikhlasnya saya sangat gembira buat pasangan ini. Saya bersyukur dan lapang dada apabila pertama kali Emran memperkenalkan bakal isterinya.

"Saya lihat Bella seorang yang sangat mudah didekati dan lemah lembut," katanya kepada Harian Metro.



Tambah Erra, Aleesya juga gembira kerana bakal meraikan kehadiran ibu tiri dalam dalam hidupnya.

"Saya paling senang dan bersyukur kerana Aleesya turut gembira dan bahagia dengan kehadiran Bella.

"Semoga penyatuan ini dilimpahi dengan kasih sayang dan keberkatan Allah. Saya doakan mereka bahagia bersama hingga ke jannah. Amin," katanya.


Foto: IG Erra Fazira

Semoga segala perjalanan dan persiapan perkahwinan mereka berjalan lancar hendaknya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 1274
Komen

Previous : Didakwa Persenda Agama, Zila Seeron Kembali Bertudung

Next       : Penangan Putus Cinta, Tasha Shilla Tampil Lebih Sopan

Komen Terbaru

Quote keren 18-9-2017 11:48 PM
Hehehehe

Lain-lain Komen

Quote cik_kembong 7-8-2017 12:44 PM
Congrats. setelah di catfish oleh adeena Richardson, akhirnya EE dapat LCB.
Semoga berbahgia.

Harap EF pon sama
Quote kakasotong2 7-8-2017 12:45 PM
Mcm2 hal kalo bukak thread thru hp ni. Tunggang terbalik yach!! Harap jgn lahar meols. Yg penting maksud sampai
Quote hannan_rayyan 7-8-2017 12:49 PM
majlis nikah kat rumah noned ke
Quote brown_pupil 7-8-2017 12:49 PM
At least EE ada gak ending, next month dah nak kawen.. EF sampai bila nak tunggu anak ikan dia?
Quote namr 7-8-2017 12:53 PM
Esok2 jangan jadi macam ashraf sinclair udah la yer
Quote NadineNajmie 7-8-2017 01:12 PM
Alhamdulillah. Kalau dah jodoh..
EF yang bercinta bertahun tapi EE kahwin dulu..

Quote gracieyna 7-8-2017 01:16 PM
elok la EE kawin dari gigih memujuk bekas bini tapi bekas bini nan hado kan aje.
Quote merahrose 7-8-2017 01:20 PM
dh kawen bru gebang k...
karang x jd malu je....
Quote BebeQ 7-8-2017 01:22 PM
i happy

menyampah tengok ummah indo berantakan demi B&EE ni.
Quote cicicumel 7-8-2017 01:23 PM
Kaya ke EE ni uols? Bella tu artis paling ngetop kot kat sana...supposedly bella mesti nk buat grand wedding kan...tp ni mjlis trtutup je..klu apa2 trjadi harus 7 keturunan kena kutuk si EE ni..

Nape i rasa bella ni sejenis yg asal kawin jee..ala2  bdk AF sabahan tu..Adira.
Quote kisahkeaku 7-8-2017 01:25 PM
amboi teste EE nak aktress terkenal saje...dulu meleisia,skrg indo pula.upgrade sgt.
Quote hotmak 7-8-2017 01:29 PM
wah tahniah, hebat ee ni dpt yg cun3 je, 5bulan kenal dah nak kawin
Quote Prickford 7-8-2017 01:30 PM
Tak se-cun,se-hot,se-cantik menawan mcm Erra. Takpe la, asal muda. Boleh tambah anak bnyk2.
Quote sepitsiput 7-8-2017 01:31 PM
cicicumel replied at 7-8-2017 01:23 PM
Kaya ke EE ni uols? Bella tu artis paling ngetop kot kat sana...supposedly bella mesti nk buat grand ...

teringat filem Virgin Ketika Keperawanan Dipertanyakan....Bella jd sugar baby walaupun baeu 16 thun....dibayar 10 juta rupiah aja dong
Quote idakamaruddin 7-8-2017 01:32 PM
cicicumel replied at 7-8-2017 01:23 PM
Kaya ke EE ni uols? Bella tu artis paling ngetop kot kat sana...supposedly bella mesti nk buat grand ...

risau tgk lifestyle bella

takut tak terikut je la

but yindon still yindon

ujung2 duk dapor je buat sambal gesek n pecel lele


Quote jerukkedondong 7-8-2017 01:38 PM
LCB ni anak dara ke..
Kok kalu masih dara ngak ada apa2 resepsi di Indon..
Quote cicicumel 7-8-2017 01:41 PM
idakamaruddin replied at 7-8-2017 01:32 PM
risau tgk lifestyle bella

takut tak terikut je la

Knp dgn lifestyle dia uol? I tgk kt IG bella tu mcm ok je..bkn sejenis yg nk melawa 24j mcm RCW.. tp klu lifestyle sblm dia bertudung tu no komen laa...azab filem pon ala2 soft porno.
Quote Incanto 7-8-2017 01:44 PM
tahniah.....
untung lah
mcm jejai  dua kali kawin retis cantik
but EE jauh lagi hensem dari jejai
Quote fadzyjemi 7-8-2017 01:45 PM
Wahh wat majlis tertutup. Simple derang utk org have2 ni ttp la grand uolss

Lihat semua komen(1273)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059269s Gzip On
To Top