Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Nak Tunjuk Apa Tu Sis?-Pose Terkangkang Wanita Ini Undang Kecaman

5-9-2017 01:56 PM |Dilihat:6788| Komen: 90
Kaum wanita kalau nak bergambar macam-macam gayanya, kadang-kadang kalau tengok nampak pelik pun ada juga.

Berbeza dengan kaum lelaki, wanita lebih gemar bereksperimen untuk menjadi lebih kreatif dan menonjol dari yang lain.

Buktinya, trend bergambar terbaharu ini seolah-olah menjadi ikutan bila ramai pula yang memuat naik pose terkangkang di akaun media sosial masing-masing.

Apatah lagi ada yang meletakkan kapsyen dengan menulis, "Nasi kangkang nak?" Memang mengundang makian dari netizen!

Difahamkan, wanita tersebut adalah seorang pengasas barangan kosmetik dan kecantikan. Tengok rupa memang cantik cuma tak manis dipandang bila bergaya sebegitu.

Foto: Facebook
Ramai yang mengutuk penampilannya yang bertudung kerana boleh menimbulkan keghairahan lelaki-lelaki gila seks di luar sana.

Mungkin niatnya sekadar bergaya atau sebenarnya sengaja mencipta kontroversi sebagai salah satu strategi pemasaran untuk melariskan jualan? Hanya dia sahaja yang tahu.

Kalau nak meraih perhatian pun, janganlah sanggup menggadaikan maruah sendiri. Diharap adik-adik di luar sana jangan pula terpengaruh ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 90
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote DeeHanania 10-9-2017 08:50 AM
Jalang nau peel...

Lain-lain Komen

Quote barfi 5-9-2017 02:01 PM
Macam bodo..
Quote HoneyManjer 5-9-2017 02:04 PM
Hahahah! Kesiannya tgk {:yameteh
Quote qis_88 5-9-2017 02:06 PM
Sume pose die tkangkang... motifff??
Quote mieymiey 5-9-2017 02:07 PM
Buruk yahamat.
Quote salmon-suki 5-9-2017 02:10 PM
Ni nak bt avant garde pny pose ke?tp versi geletis gelenyar gedik pny
Quote Nenasketum 5-9-2017 02:11 PM
Acik kepam jangan jeles yer
Quote ally9970 5-9-2017 02:11 PM
nak puji nanti dikata lelaki gila seks plak...
Quote lyza2474 5-9-2017 02:11 PM
sadissssssssssssss
Quote Cyempaka 5-9-2017 02:12 PM
orang bodo je suka buat benda2 bodo ni. janji viral.
Quote Pink_Purple 5-9-2017 02:21 PM
sian, pompuan kurang kasih sayng
Quote prettyuglybabe 5-9-2017 02:22 PM
stop making stupid people famous..
Quote Themilo 5-9-2017 02:22 PM
qis_88 replied at 5-9-2017 06:06 AM
Sume pose die tkangkang... motifff??

ada punai, testikel pun besar.. takleh nak lipat belakang macam sajat
Quote kikuri 5-9-2017 02:23 PM
jual produk ketat padat ke yang pose terkangkang macam tu..?
Quote qis_88 5-9-2017 02:25 PM
Themilo replied at 5-9-2017 02:22 PM
ada punai, testikel pun besar.. takleh nak lipat belakang macam sajat

Hahah.. sajat sibuk mengepit.. die sibuk tkangkang.. haihhh..
Quote namr 5-9-2017 02:30 PM
Wanita bertotey kot..totey besar kaki takleh katup
Quote fulusss 5-9-2017 02:37 PM
masuk angin tak kalau macam ni.. mohon keturunan Ai terhindar dari gejala macam ni
Quote RooneyMara 5-9-2017 02:38 PM
Yg tak tahan tu bila dia kena kecam teruk, siap ckp 'ini lah dugaan usahawan berjaya' something like that. Omg! Please la. Kau yg mengundang hencapan ckp pasal org point sbb kau successful?? Please la!
Quote nisako 5-9-2017 02:41 PM
teruknye........... hilang kesopanan................
Quote Rainrein 5-9-2017 02:42 PM
Ini saje nak suh orang viral nak kasik produk laku la kan.

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066478s Gzip On
To Top