Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Bercumbuan Dengan Kekasih Lesbian, Hubungan Kristen Stewart Semakin Serius

5-9-2017 12:29 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 5067| Komen: 54

Sebelum ini ramai sudah mengetahui pelakon Kristen Stewart adalah seorang lesbian dan hubungan bersama kekasihnya, Stella Maxwell kini dikatakan semakin serius.

Kalau dulu masing-masing segan dan menyembunyikan kemesraan di depan umum, namun kini kedua-duanya sudah lebih terbuka.

Buktinya, kamera paparazi berjaya merakamkan pasangan ini sedang asyik bercumbuan di luar sebuah bar di New York.

Foto: Daily Mail
Mereka juga kelihatan seronok berbual-bual dan bergelak ketawa tanpa mempedulikan orang lain di sekelilingnya.

Daily Mail melaporkan, Stella yang juga seorang supermodel merangkul erat aktres filem Twilight tersebut sebelum mencium bibirnya berkali-kali.

Walaupun paparazi cuma berjaya menangkap gambar dari pandangan belakang, namun itu sudah cukup mengesahkan pasangan ini sedang berbahagia bersama.

Foto: Daily Mail
Apatah lagi mereka selalu dilihat keluar memakai pakaian yang sedondon.

Selain itu, gaya rambut Kristen Stewart yang pendek juga menjadi bualan peminat kerana kelihatan lebih 'jantan'. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 54
Komen

Previous : Justin Bieber Milik 100 Juta Pengikut Di Twitter

Next       : Dah Macam 'Megamind' Bila Zayn Malik Botak - Netizen

Komen Terbaru

Quote kosaifriks 13-9-2017 08:41 AM
pattison masih dengan FKA tu lagila?mcm dh lama duk bertunang jer

Lain-lain Komen

Quote tayam 5-9-2017 12:38 PM
serabai, mcm xmandi
Quote umbut 5-9-2017 12:45 PM
Camner ngesek.. gesel2 eh..
Dah dulu couple ngan vampire hensem tu, jadi gini pulak
Quote munahjolie 5-9-2017 12:48 PM
Her life ruined after her scandal with the director of Snow white and the huntsman. Rob Pattinson ambil dia balik pun sebab memang sayang lah kan. Tapi public dah memang benci Kristen ni. Lepas tu apa saja movie dia buat mesti flop. Tak ada yang box office. Sebab impossible dia ni lesbian sebab dia ni make love dengan laki orang dalam kereta kot and kantoi dengan paparazzi! Nampak benar tak menyempat. Dia ni maybe berada dalam situasi Miley Cyrus lepas clash dengan Liam Hemsworth suatu ketika dulu. Fasa rebel gituu. Tapi tu lah, siapa suruh sia-sia kan Rob Pattinson. Huhu
Quote damian_lee 5-9-2017 01:04 PM
Kann ... tiba2 jadi pengkid .. padahal dulu rajin jer membirah dengan jantan ...
Quote barfi 5-9-2017 01:36 PM
Biasanya yg jadik pengkid ni dia kecewa dengan jantan. Betul tak?
Quote Nenasketum 5-9-2017 02:01 PM
Dah macam nak pergi beralih rupa jadi Ellen pulak. Camana ek boleh suka umat sejenis.
Quote mieymiey 5-9-2017 02:06 PM
Mungkinkah hanya Rob yang boleh membuatkan dia ni kembali ke jalan yang benarrrrr?
Quote yokoono 5-9-2017 02:13 PM

selepas beberapa tahun membirah dgn jantan, puas kah sheols dgn takat gesel2 jah?
Quote armin 5-9-2017 02:22 PM
munahjolie: Her life ruined after her scandal with the director of Snow white and the huntsman. Rob Pattinson ambil dia balik pun sebab memang sayang lah kan. Tap ...

Director tu lelaki ke perempuan? Tak sedar diri muka tak lawa.. patut rob tu yg curang dgn dia. Ni dia yg tak bersyukur dpt rob yg blh dpt someone prettier
Quote nadie90 5-9-2017 02:25 PM
Dah mcm Ellen dah KS nie tgk gmbr kt ats tu..
Quote prettyuglybabe 5-9-2017 02:27 PM
yokoono replied at 5-9-2017 02:13 PM
selepas beberapa tahun membirah dgn jantan, puas kah sheols dgn takat gesel2 jah?

dorang kat sana dildo bersepah jual..
beli je tanpa segan silu..
bukan macam kat malaysia..
nak masuk kedai pun segan nakkkk
Quote yokoono 5-9-2017 02:33 PM
prettyuglybabe replied at 5-9-2017 02:27 PM
dorang kat sana dildo bersepah jual..
beli je tanpa segan silu..
bukan macam kat malaysia..



dr berdildo baiklah guna yg original ..
Quote prettyuglybabe 5-9-2017 02:38 PM
yokoono replied at 5-9-2017 02:33 PM
dr berdildo baiklah guna yg original ..

dildo banyak saiz kot..
original hok tu je la
Quote sharlenetexas 5-9-2017 02:53 PM
PDA? saja nk menunjuk ke dik? get a room lah
Quote Kaktusnia 5-9-2017 03:07 PM
Syg betul..rob Pattinson dh la hensem,setia pulak tu.still nk jadi lesbo.
Quote yokoono 5-9-2017 03:07 PM
prettyuglybabe replied at 5-9-2017 02:38 PM
dildo banyak saiz kot..
original hok tu je la



amboii chuols... ckp based on experience kah?   Vibration pn penting.. blh set slow, medium and fast kekdahnya


Quote prettyuglybabe 5-9-2017 03:30 PM
yokoono replied at 5-9-2017 03:07 PM
amboii chuols... ckp based on experience kah?   Vibration pn penting.. blh set slow, medium  ...

hahahaha... general knowledge saja..
nak masuk kedai pun dah segan cam mana
Quote whadda 5-9-2017 03:41 PM
agaknye kecewa ngan jantan tu yang terdorong nak jadi jantan jugak.. nak mencukupkan ape yang jantan tak boleh bagi die agaknye

menyesal aku minat ko dulu
Quote Zasss777 5-9-2017 03:48 PM
Sayangnya jadi camni. Padahal lawa. Kalau rupa mcm ellen tu lantok la.

Lihat semua komen(54)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056749s Gzip On
To Top