Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Saya Pelik Tiada Tawaran Lakonan,"- Sharnaaz Ahmad

5-9-2017 11:48 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 14668| Komen: 196

Siapa tak kenal dengan Sharnaaz Ahmad, selain selalu dihentam kerana mulutnya suka cakap lepas, dia juga sangat berbakat dalam bidang lakonan.

Tapi kebelakangan ini, dia dikatakan sudah kurang menerima tawaran berlakon dan bintangnya sudah semakin malap.

Kali terakhir menjalani penggambaran adalah pada tahun lepas melalui drama Awak Sangat Nakal bergandingan dengan Ayda Jebat.

Foto: IG Sharnaaz Ahmad
"Saya pelik tiada tawaran lakonan buat saya. Kalau ada pun, drama episod yang panjang. Saya terpaksa tolak kerana tidak mampu memberi komitmen berbulan-bulan.

"Bukan apa, bakat baharu, tidak kisahlah, sekurang-kurangnya mereka boleh mendapat pendapatan tetap," katanya kepada BH Online.

Dia juga pernah terfikir untuk menerbitkan drama sendiri namun terpaksa melupakan hasratnya disebabkan mainan politik dalam industri hiburan.

Foto: IG Sharnaaz Ahmad
"Memang perkara ini (dakwaan 'politik' dalam industri seni) tampak kecil kerana mana-mana industri pun ada masalah ini. Mengapa tidak, asyik produksi sama saja yang mendapat projek.

"Jadi saya berfikir dua kali untuk menerbitkan drama. Namun, itulah, saya tidak boleh menyalahkan mereka kerana itu rezeki mereka," tambahnya.

Walau bagaimanapun, Sharnaaz kini sedang meneroka bidang perniagaan dan terbabit dalam kegiatan pembinaan, pembersihan dan perdagangan.

Foto: IG Sharnaaz Ahmad
"Saya tidak boleh mengharapkan pendapatan daripada lakonan kerana perlu memikirkan masa depan keluarga." 

Rezeki ada di mana-mana, yang penting kena ada usaha. Semoga Sharnaaz sentiasa bahagia dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
9
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
8
Lawak
4
Bosan
4
Komen: 196
Komen

Previous : Nak Ambil Lesen Pistol Pula, Tindakan Aliff Syukri Dikecam Ramai

Next       : Didakwa Persenda Agama, Zila Seeron Kembali Bertudung

Komen Terbaru

Quote immortallez 30-10-2017 11:05 PM
Aku still trauma drama yg dia berlakon dgn Nelydia Senrose tu. Geli la tenguk si Sharnaz masa tu. Dengan kepala botak pastu bila bercakap macam nak tereluar air liur. Dah la drama tu banyak scene peluk bagai.

Lain-lain Komen

Quote wikedsaikel 2-9-2017 08:05 AM
Dia ni takde mslh disiplin kan? Org takut mulot dia kot
Quote wikedsaikel 2-9-2017 08:07 AM
Pembersihan = guna bangla?
Pemerdagangan?
jual shawl gak kerrr
Mode husnuzonnnn
Quote Flyhighs 2-9-2017 08:16 AM
Helok la x blakon lg..industri retis malaysia yg makin malap suram ni 90% nk yg single n ada rupa n bakat semua tolak tepi.so xyah nk pelik sgtt..
Quote animefan 2-9-2017 08:19 AM
                  
Quote shanshero 2-9-2017 08:22 AM
bini sharnaz ni cantik tapi bila senyum nampak scary. kadang nampak cam jantan
Quote nmi 2-9-2017 08:22 AM
Keje utk bini jer Lah shaarnaz, tgok bini dier selalu igs manja2 dgn dier..Dah kurang man dah..tapi Takpelah bini bnyak duit..betul aura dier mmg dah malap sjak kahwin..producer pun Takut kot nak offer, nak elak drama..
Quote lovelytouch 2-9-2017 08:24 AM
Bakat baharu? Ko ni ketegori bakat baru juga kan.. ke ko feeling2 lagenda setaraf sidi oraza?
Quote adel7 2-9-2017 08:26 AM
Kesan dr drama awak sangat nakal yg flop lagi membosankan. Ayda jebat pun sama sendu lepas tu
Quote skinskin 2-9-2017 08:38 AM
kerana mulut badan binasa.. kalo ko kt merempan ngan mulot puaka gg kuning ko tu kontroversi pon kurang producer pon x takut ambik ko
Quote hayrin86 2-9-2017 08:43 AM
Patut dipanggil Sampahnaaz atau Rubbishnaaz Ahmad baru sesuai..
Quote kuzaime 2-9-2017 08:45 AM
Kebanyakan retis2 ni biasanya ada aje job lain utk support income..so x adalah depa nk menggelupur sgt kalau lama x ada job brlakon/menyanyi..
Quote kernasayang 2-9-2017 09:06 AM
Ayda jebat pon jd sendu
Quote Amonrey 2-9-2017 09:06 AM
Ko sapa?bapok ka?hahahaah bg balik yg dia selalu kata kt org lain
Quote famri7 2-9-2017 09:15 AM
Isap ketek bini jah kijaan kau.xyah gigeh cari job luar
Quote stayathomemom 2-9-2017 09:58 AM
Banyakkan lagi meroyan kat socmed.....pi lawan king of twidder acah a lister tu.....meriah sikit ruang bodgos...byk subject boleh diroyankan di twidderland tu....
Quote Joriah 2-9-2017 09:58 AM
Ada jugak coverage even though sepesen bad example ie mulut cam haramm...
Quote no_el 2-9-2017 10:25 AM
Cmana xde offer
Mulut mcm longkang
Hati busuk
Muka serabai
Imej selekeh
Gigi kuning
Bibir hitam

Rasa2 kalo ko blakon ade yg nak tgk tak
Setakat jadi gangster boleh la
Quote missdahlia 2-9-2017 10:27 AM
Hero kertu
Skrg zmn patah
Quote Nara_Gaara 2-9-2017 10:32 AM
Tak minat. Tak de aura utk jd hero.

Lihat semua komen(196)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061382s Gzip On
To Top