Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Sep
06

[Pengumuman] Pemenang Tiket Percuma Watsons Move Your Body Zumba

6-9-2017 12:51 PM|Kandungan Tajaan | Dilihat: 1510| Komen: 58

Pengumuman: 12.30 Tengah hari

Pemenang bagi tiket percuma Watsons Move Your Body Zumba adalah seperti berikut.


Tahniah kepada semua pemenang! Yang tak berjaya tu jangan berkecil hati ya. Cuba lagi di masa akan datang, atau dapatkan tiket anda di semua cawangan Watsons di Lembah Klang atau beli secara dalam talian di https://goo.gl/V5ySuWsementara stok masih ada, mengikut terma dan syarat.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kurang dua bulan sahaja lagi Watson Malaysia akan kembali dengan acara tahunannya yang ikonik iaitu Move Your Body Zumba.

Watsons Move Your Body Zumba ini adalah acara Zumba terbesar di Malaysia dan pada 2015, ia pernah mencatat rekod dengan mengumpul lebih 7,000 peserta. 




Apa lagi? Jangan lepaskan peluang untuk beriadah sambil bergembira ini!

Bagi anda yang baru nak mencuba dan masih samar-samar dengan manfaat daripada aktiviti ini, berzumba bukan saja dapat membuat tubuh lebih sihat dan cergas. Ia juga dapat menyatupadukan semua bangsa sebagai satu Malaysia.

Program ini juga merupakan acara kemuncak bagi kempen anjuran Watsons Malaysia iaitu #GETACTIVE yang dilancarkan pada awal tahun ini sebagai usaha menyeru rakyat Malaysia untuk menjadi lebih sihat dan cergas.

Anda tertanya-tanya, mengapa Zumba dan bukan aktviti atau sukan lain? Senaman ini bukan sahaja menyihatkan tubuh dalam cara lebih menyeronokkan, malah banyak manfaat dapat anda peroleh dengan hanya berzumba. Nak tahu apa manfaatnya? Jom tengok!



1. Membakar kalori
2. Membentuk tubuh ideal
3. Koordinasi tubuh bertambah baik
4. Set pergerakan yang mudah diikuti
5. Dapat kawan baru
6. Menghilangkan tekanan
7. Mood menjadi lebih baik!


Acara ikonik dari Watsons ini akan diketuai tiga tenaga pengajar Zumba antarabangsa; Richard Gormley (Kanada), Nana (Korea Selatan) dan Henry Cedeno (Amerika Syarikat) di samping tiga pengajar Zumba terkemuka Malaysia yang akan dibantu 32 pengajar lain.



Acara terbabit akan dihangatkan lagi dengan penampilan juruhebah terkemuka untuk memeriahkan suasana dan menghiburkan peserta.



Tandakan kalendar anda untuk temu janji bersama Watsons pada 21 Oktober ini di Sunway Lagoon Surf Beach dan dapatkan tiket penyertaan pada harga RM98 di semua cawangan Watsons di Lembah Klang atau beli secara dalam talian di https://goo.gl/V5ySuW sementara stok masih ada, mengikut terma dan syarat.

Dapatkan baucer diskaun 20% dengan pembelian mana-mana barangan jenama di bawah untuk menikmati tiket pada harga RM78.40.



Jangan risau jika anda terlepas Zumba Tour di Utara dan Selatan Malaysia kerana anda masih berpeluang menyertai peraduan khas hanya di CARI untuk memenangi tiket percuma dengan hanya menjawab satu soalan mudah di sini!

Tarikh tutup penyertaan pada 13 September dan 5 pemenang untuk 2 tiket percuma akan diumumkan pada 14 September ini.

Jangan tunggu lama-lama, nanti kempunan nak berzumba bersama Watsons! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 57
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote bangcak 19-9-2017 11:27 PM
rasa mcm takbleh nak gi.
acaner nak cancel??

Lain-lain Komen

Quote SecretLuv 6-9-2017 01:05 PM
Edited by SecretLuv at 6-9-2017 01:06 PM

Tenaga-tenaga pengajar dari Malaysia tu macam "aww" sangat kecuali Zin Sunny.

Quote prettyuglybabe 6-9-2017 01:25 PM
cam best je..
Quote amyza 6-9-2017 01:27 PM
Kalau free mesti lebih dari 7k yg dtg. Better join zumba biasa rm5-6 je pun dah best.
Quote Imel88 11-9-2017 04:42 PM
ramainyer
Quote lyza2474 11-9-2017 04:43 PM
Pernah join event zumba mcm ni.. dapat tiket free..tp rasa nyesal.. sejak dari tu kite oragn dah tak join mana2 event mcm ni dah...    dah rasa macm pergi disco  
Quote rolypoly 11-9-2017 04:46 PM
i pergi event zumba yang tertutup dan all ladies je
Quote kivio 11-9-2017 04:52 PM
lyza2474 replied at 11-9-2017 04:43 PM
Pernah join event zumba mcm ni.. dapat tiket free..tp rasa nyesal.. sejak dari tu kite oragn dah tak ...

Better kita workout kat rumah jelah sis
Dah rupe clubbing dah
Siap afterparty dj

Kalau sayangkan diri, stay rumah jela

Quote GhostWalking 11-9-2017 04:53 PM
Thanks bamgost akan hadir bg semua org lari lintang pukang
Quote sharlenetexas 11-9-2017 04:54 PM
Nk goodies
Quote syue86 11-9-2017 04:57 PM
pegi tahun lepas
bpeluh2 bkn sbb zumba
sbb rmai sgt org nk bgerak pn susah
Quote fishcracker 11-9-2017 04:59 PM
macam tau2 je iol perlukan zumba
Quote JDT 11-9-2017 05:06 PM
Saya selalu join zumba acik2 je. Rm6 je, tiap isnin dan rabu.. Seronok juga sebab tak kira salah step, kurang malu..nak goyang lebih pun tak segan, semua perempuan je.
Quote mattzzx 11-9-2017 05:09 PM
macam menarik jerr....
Quote HujanBatuTiga 11-9-2017 05:13 PM
Minat lebih kat stretching n toning banding zumba
Quote lyza2474 11-9-2017 05:14 PM
kivio replied at 11-9-2017 04:52 PM
Better kita workout kat rumah jelah sis
Dah rupe clubbing dah
Siap afterparty dj

yes better... takpun cari studio muslimah untk workout  je

Quote white_musk 11-9-2017 05:15 PM
Mahalnya..  
Quote -electrifying- 11-9-2017 05:45 PM
i loike zumba
Quote rospinki 11-9-2017 06:08 PM
Sapa yg tag aku ni ha? Hello..zumba ni free2 je kt recreation park dekat umah ni..tidaklah aku nak tergedik2 depan org ramai..buat malu jah
Quote estrelle 11-9-2017 06:19 PM
Wowww best.tp ramai giler .

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061972s Gzip On
To Top