Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Tampil Seksi Belayar Dengan Suami, Nora Danish Dikecam

5-9-2017 10:18 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 17415| Komen: 191

Pasangan selebriti popular Nora Danish dan suaminya, Nedim Nazri baru-baru ini menghabiskan masa bersama dengan pergi bercuti ke Langkawi.

Romantic getaway katanya bila kedua-duanya memuat naik gambar bersama di laman Instagram dengan kapsyen yang sangat manis.

Namun bukan itu yang menjadi perhatian, sebaliknya penampilan Nora yang dianggap terlebih seksi.

Foto: IG Nora Danish
Hanya mengenakan baju 'singlet' sambil berpelukan dengan suami tercinta, tindakan aktres tersebut dikecam ramai.

Selain itu, pose Nora turut dikecam kerana kelihatan seperti sedang ghairah dan tidak sesuai ditayangkan kepada umum.

Walaupun sudah menutup komen di Instagram, namun gambar tersebut sudah tersebar di media sosial lain.

Foto: IG Nora Danish
Ada juga yang mengungkit kata-kata Nedim untuk membahagiakan isterinya dan berjanji membimbingnya hingga ke syurga.

Walau bagaimanapun, Nedim membalas balik komen-komen pedas dengan menulis, "Dunia ini ibarat roda, jangan terlalu taksub cari salah orang lain, cermin diri, jadi lebih baik daripada anda hari ini."


Foto: IG Nora Danish
Apa pun, mungkin Nora dan suami boleh mengambil pengajaran dan menjadi lebih berhati-hati dalam memuat naik gambar bersama selepas ini ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
5
Terkejut
5
Sedih
5
Lawak
4
Bosan
7
Komen: 191
Komen

Previous : Berang Dituduh Lakukan Pembedahan Plastik, Zara Zya Cabar Bersemuka

Next       : Nak Ambil Lesen Pistol Pula, Tindakan Aliff Syukri Dikecam Ramai

Komen Terbaru

Quote murasaki 14-9-2017 01:09 AM
Beginner tumbuh bagai cendawan lps hujan skrg ni kan ....segala thread yg berkaitan semua di up...janji thread menghencap berkaitan nora naik di bod gosip

Yeahhh...teruskan usaha anda...lps ni UP laa upahnya...bkn lg belanja trip sampai ke bali...trip ke aussy plak hokehh...tp limited aktiviti, main pasir kat pantai je

Lain-lain Komen

Quote ena80 5-9-2017 10:20 AM
ala sedangkan lisa surihani pun pi beach hilang seluarnya.. ni kan pula nowa
Quote kamilliahk 5-9-2017 10:23 AM
Nora dah tak kawan dgn betty ke? Lama dah tak nampak dorang keluar sama selalunya ada je gambar dorang cuti2 together betty pun dah unfollow nora kat ig
Quote kiah_karok 5-9-2017 10:24 AM
Lantak dia la.laki dia yg tanggung dosa dia..gtuuu
Quote tomaz 5-9-2017 10:26 AM
X seksi pong
Quote syidasaleh 5-9-2017 10:26 AM
Tembam nya nora.senang hati kan ada chef masak setiap hari
Quote Lorra2411 5-9-2017 10:29 AM
geli pulak aku tgok nedim tu
Quote mieymiey 5-9-2017 10:31 AM
I tak rasa gambar di atas dianggap seksi sejak penampakan Lisa Surihati Yuci kehilangan seluar
Quote annehuda 5-9-2017 10:35 AM
reputs carik ni mesti forummer bodgos jugak. tak puas ati thread selalu kene campak ke bod nora danish pastu merempan sokmo bukak thread nd n fs nk kasi poremer gaduh gamaknye
Quote paz 5-9-2017 10:35 AM
Tak seksi pun, rasanya ni gambar paling sopan dia kot. Follower ni pun.
Quote Nadzfizz 5-9-2017 10:37 AM
Biasa je aku tgk gambar ni , tak de seksi mana pon ....
Quote neo_5050 5-9-2017 10:40 AM
Tak seksi pong. I tot gambar lambakan gunung or celahan cleavage.
Quote fox. 5-9-2017 10:43 AM
akak ingat seksi mana la tadi
Quote MyNameIsIris 5-9-2017 10:43 AM
tak seksi punnnn
takkan nak belayar pakai purdah netizen oi... ini nowa ok,... nowa!!!

Quote idakamaruddin 5-9-2017 10:43 AM
yg pasti si ned ke arah keboroaian si nowa pn kearah yg sama gak

Quote shailyvelera 5-9-2017 10:45 AM
biasa2 je la...sbb nowa kan..... & nowa nampak bambam disitu....
Quote NurAlia14 5-9-2017 10:46 AM
Biarla depa.bkn seksi pown
Quote Nonones 5-9-2017 10:48 AM
berkeraknya nedim ni, macam apek jual sayur
Quote dubuk 5-9-2017 10:49 AM
dubuk bagi lima bintang
Quote Tuleins 5-9-2017 10:50 AM
tak seksi punnn...biasa jer aku tgk...nextttt!!!!!

Lihat semua komen(191)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063098s Gzip On
To Top