Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Berang Dituduh Lakukan Pembedahan Plastik, Zara Zya Cabar Bersemuka

3-9-2017 11:12 PM | Dilihat: 5594| Komen: 30


sumber: Instagram: @zarazya

"Saya tak kenal awak dan awak pun tak kenal saya. Tapi fitnah bertubi-tubi."

"Siap cakap saya buat hidung, buat muka.. haha. Meh la jumpa depan-depan. Nak tengok ori (asli) ke tidak."

Pelakon Zara Zya menerusi entri terbaharu di Instagram mendedahkan ada individu telah menyebarkan fitnah kononnya dia membuat pembedahan plastik pada bahagian wajah dan hidungnya. 

Memetik laporan mStar, Zara berkata pada mulanya dia terkejut dan berang apabila wujud sebuah akaun di Instagram menggunakan nama @zara_gile_pengkid yang membuat dakwaan tidak berasas terhadapnya.

sumber : Instagram: @zarazya

Namun, setelah berfikir panjang, Zara memilih untuk memaafkan individu disebalik akaun tersebut yang mempunyai perasaan hasad dengki terhadapnya. 

Dilaporkan, pengkongsian Zara telah mendapat perhatian ramai dan rata-rata pengikut laman sosialnya memberi sokongan serta meminta pelakon wanita ini bersabar.

Terdahulu menerusi laporan mStar Online pada 11 Ogos lalu, Zara telah berjaya menjalani pembedahan ketumbuhan kelenjar di bahagian pipinya awal Julai lalu.- CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
4
Lawak
5
Bosan
3
Komen: 30
Komen

Previous : Bimbang Dikecewakan Lagi, Idayu Rasa Tawar Hati Sertai AF Megastar

Next       : Tampil Seksi Belayar Dengan Suami, Nora Danish Dikecam

Komen Terbaru

Quote stargazer20 8-10-2017 09:45 AM
Dia ni sewaktu dengan Kak Ram..pakei semahal mana pun masih nampak'kampung'nya..ada juga artis ya pakai baju murah nampak class..mungkin aura masing masing...

Lain-lain Komen

Quote raradhia 3-9-2017 11:18 PM
erk, dia ni pengkid ka apa? or suka pengkid? oh nooooooo
Quote moonbug 3-9-2017 11:20 PM
Thread dah ada kan?
Quote slyfynx 4-9-2017 12:21 AM
Wartawan cari pun pening dah ke?
Salah rumah daa
Quote FanTasyCreaTioN 4-9-2017 02:34 AM
slyfynx replied at 4-9-2017 12:21 AM
Wartawan cari pun pening dah ke?
Salah rumah daa
tu la kan
akhir-akhir ni banyak betul berita gosip artis tersesat kat sini

Quote FOTHER-MUCKER 4-9-2017 02:37 AM
Bagi saya dia punya suka la nak jadi pan-cake nak jadi banana cake ka nak suka 20 cm ka nak modified muka nak inject plastic  ka itu hak dia..dia Tak kacau sesiapa pun.
Quote ultra78 4-9-2017 07:32 AM
Tak kenal. Tapi suka tengok rupa dia yg nampak matured berbanding rupa masa remaja dulu
Quote putehkundor 4-9-2017 07:56 AM
Isu semasa lah sangat. Takat Zara dia ni baik letak Kat bod gossip saja
Lainlah kalau tokti yg buat muka, cucuk dagu etc
Quote DivaMJ 4-9-2017 08:01 AM
Kan cerita2 artis memang dah jadi issue semasa. Minda rakyaat di lantak dgn hiburan supaya  hidup dalam kepompong BN aje

Quote shernazz 4-9-2017 08:06 AM
wartawan ingat zara zya ni bini pm kot
Quote zztop63 4-9-2017 08:28 AM
so..muka dia ori ke?
dia suka pengkid ke?
Quote sukacactus 4-9-2017 08:40 AM
Current issue la sangat!
Reporter cari ni xde sapa bagi kursus ke apa
Nak bezakan board pun tak tau
Quote EvieWanKenobi 4-9-2017 08:44 AM
Teknik solekan kot buat muka dia
nampak lain sikit..
Quote nour2001 4-9-2017 01:31 PM
Who r yus?
Quote Pink_Purple 4-9-2017 01:46 PM
mcm sajat juga ke..dah sah2 pon nak nagku tino,

ni pun sama, dah buat pembedahan kecoh2 mengaku tidak..klu xbuat xpayah ambik peduli la
Quote saladin780 4-9-2017 01:46 PM
korg jangan la marah lew tong siang..rasanya forum cari ni yg ada masalah teknikal

Quote pucuk-kelompang 4-9-2017 04:03 PM
berdiam diri lebih baik....
Quote ShiningStars 4-9-2017 05:39 PM
Salah board ni
Quote de_ikea 4-9-2017 09:23 PM
Dah makin sendu zara zya walopon pernah dapat top top meletop
Quote krustykrab 5-9-2017 08:51 AM

alamak sis.....selama ni duduk bawah tempurung ka?

budak ni femes kut, berlakun pun bagus

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065204s Gzip On
To Top